Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefghijkIlmn

zakochalam sie w dziewczynie.

Polecane posty

Gość olenkkkkkaaaaaaaaaaa
To do gazu z tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fotel
mi też się to kiedyś zdarzyło.od roku jesteśmy małżeństwem.

Nie pierdol jebana lezbo-do gazu. Lesbijstwo nie jest normalne, chora suko.

abcdefghijkIlmn ja jestem normalna bo miałam normalne dzieciństwo. A ciężko mi jest gdy widzę takie pedalstwo na ulicy i nie mam w ręku cegły żeby przypierdolić. Więc zacznij się suko leczyć a nie tutaj pierdolisz farmazony- dosyć że masz sama zjebane życie to chcesz jeszcze zniszczyć jej bo się w niej zakochałaś. Co za jebany plebs.

Gość abcdefghijklIm
pochodzę z małego miasteczka na wschodzie tuż koło granicy i boję się, że mnie wyśmieją, a tak w ogóle to PROWO:))

och, uwierz mi wiem jak to jest... może spróbuj wybadać sytuację, a to jakaś twoja przyjaciółka, koleżanka?? olka, daruj już sobie,idź zrób laske swojemu facetowi, bo już mi od miesiąca narzeka...

widac ze nie macie sie czym dobrym pozytecznym zajac. cos wam w zyciu nie wyszlo i sie obijacie, co to za buntownictwo? co to za duma i pokazywanie na co was stac? Ile naprawde jestescie warci?

dzieki me do not.. jestes naprawde mila i marnujesz swoj wlasny czas na pocieszenie obcej osoby:) znamy sie ze szkoly.. kolezanka.. juz nie chodze z nia do szkoly

abcdefghijkIlmn A ty ile jesteś warta ty ..... aż brak mi słów?? me do not A tobie chuj w plecy- nie w dupe bo w dupę pewnie lubisz głupia suko.

abcdefghijkIlmn Nie no Polacy sa porabani Dobrze że ty się nie uważasz za polkę :) Cieszy mnie to bo nie chcę mieć gówna za rodaczkę.

Gość jerunie skad tyle
nienawisci haaha.olenka ty jestes beznadziejna. do autorki.ja sie zakochalam dawno temu w mezczyznie ktoremu zaufalam i kochalam az ktoregos dnia zobaczylam z inna i do dzis dnia nie potrafie kochac a tym bardziej sie zakochac.to byl moj partner bylismy 10 lat ze soba.nie kocham juz i nie chce byc zakochana.zycze Ci powodzenia.ale czy warto z kobieta? chcesz tego? moze to zauroczenie?

wiesz co może lepiej zapomnieć... przynajmniej nie ryzykujesz, że będziesz cierpieć, bo jak się okaże,że nic z tego nie będzie? Nie wiem, musisz się zastanowić nad swoją orientacją, bo może to tylko chwilowe zauroczenie. Ja się tak zastanawiałam i mi wyszło, że jestem bi. To nic strasznego :D tylko, że polska to ograniczony kraj i po ulicach chodzą nam takie olki, które nie potrafią zaspokoić swojego faceta i wyżywają się na normalnych ludziach...

me do not Facet to mam mnie zaspokoić a nie ja go :P A bi są jeszcze kurwa gorsze od lezb ty .....

Gość jerunie skad tyle
nie patrzcie na olke zadna to jakis prymityw , bezmozgowiec,moze nawet facet.ktos kto sie musi wyzyc,niestety czasem normaln ludzie na tym cierpia bo ktos o slowo za duzo powie.olenko chcialam poinformowac o prawie i za zniewage kochana tez trzeba czasem zaplacic.nie tolerujesz? ok. ale nie wyzywaj bo pierdniesz ! do nauki!

abcdefghijkIlmn Żal do świata?? Pojebana nie jestem i nie będę rozmyślać o czymś co mi powiedziało takie coś!!

jakbyś ty była olka zaspokojona to być nie miała takiej kurwicy. Mówię ci, idź mu obciągnij, zrób coś pożytecznego.

Gość jerunie skad tyle
ale z polykiem. jakas nawiedzona jestes kobieto, jak tak mozna?