Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefghijkIlmn

zakochalam sie w dziewczynie.

Polecane posty

Gość olenkkkkkaaaaaaaaaaa
jerunie skad tyle To niech autorka tutaj poda swoje dane personalne a ja jej pocisnę co o niej myślę i niech w tedy idzie mnie oskarżyć :P Bo tak to wypisuje sobie na temat jakiegoś durnego nicka, więc takim czymś mnie głupia ty nie nastraszysz :P

me do not Nie biorę penisów do ust :P Więc może ty wyliż autorce kakao bo przecież też lubisz panny.

Gość jerunie skad tyle
i tutaj sie mylisz.to Ty nie jestes anonimowa.gdybym to ja byla juz masz sprawe w sadzie za zniewage.wypisywanie ,wyzywanie kto Ci dal do tego prawo? studiowalam prawo wiem co wolno a co noie a jak myslisz ze kafeteria jest bezkarna bo Ty masz zly dzien to sie grubo mylisz.... a co do Twojej postaci,Olka wez jakies tabsy uspakajajace i nie drocz sie bo wychodzisz na idiotke i nie wiem jak tak ozna obrazac ludzi.wtf?

Ojej przestraszyłam się :( PRZEPRASZAM CIE AUTORKO :):) Jestem chujowa i to dla tego tak pisałam, wybacz mi to co napisałam, to pewnie przez ten mój okres :( jerunie skad tyle Studiowałaś prawo, ale chyba go nie skończyłaś :P

Gość jerunie skad tyle
skonczylam od razu z magistrem olenko..... zreszta co Ci do tego.przeciez jestes anonimowa , nie wiem kim jestes...:D:D:D a jak to zglosze to nioe bedziesz wiedziala ile masz palcow u stop.. bo ja sie nie boje takich spraw.i na tyle wiem,ze jeszcze jedno Twoje glupie slowo a poczekasz na list i radze nie denerwuj tak tepymi slowami ludzi.

Przepraszam nic nie ozacza. Liczy sie to co masz w srodu i twoje czyny oraz odpowiedzialnosc za nie. Nigdy nie wiesz do kogo mowisz. Ja mam 21 lat jestem dziewica nigdy nie mialam chlopaka a zakochalam sie platonicznie. Bo podziwiam ludzi za ich wnetrze

Gość abcdefghijkllmn
LUDZIE!!! CZY WY NIE WIDZICIE, ŻE TO PROWO, KTÓRE SIĘ JEJ DOSKONALE UDAŁO??? DO SKO NA LE BRAWO PANNO EM! BRAWO!!! MISTRZOSTWO ŚWIATA!

ej dobra, odpuśćmy sobie tą olke i tak wiadomo, że daleko nie zajedzie przy swoim poziomie tolerancji.

abcdefghijkIlmn No nic innego nie mogę zrobić niż Cie przerosić :( Sama siebie nie zmienię-tak już jestem zjebana, więc wybacz mi jeśli jesteś w stanie, bardzo Cie proszę:) jerunie skad tyle Bajer to ty masz hehe

abcdefghijkIlmn ciesz sie olenka ze cie uprzedzila Nie rozumiem- o co chodzi??

Ale to było do mnie??

Gość jerunie skad tyle
no domysl sie , olcia.domysl.bajer to moga wymyslic ludzie Twojego pokroju , ja do tego nie mam sily ani z tego satysfakci.pomysl.i nie rob z ludzi smieci.sama jestes czlowiekiem.

tak, to bylo do ciebie, tez nie zauwazylas? smiejmy sie wszyscy. wszyscy sie z ciebie smieja tutaj patrza na to co piszesz i rzniemy ze smiechu. zawolalam sasiadow oni juz zasikali mi dywan. Sasiedzi zadzwonili do rodzicow i znajomych, wszyscy juz padaja ze smiechu, porownujemy sobie wszyscy sixpaki dzieki za ladne miesnie

Niema za co :P Polecam się na przyszłość ;) jerunie skad tyle Brak mi słów do Ciebie :P

Hehe

Gość jerunie skad tyle
sama napisalas ze jestes zjebana....twoje slowa.juz nie racze pisac z duzej litery do ciebie bo widac ...mozna byc zerem i tego nie ukazywac ale trzebabyc zerem zeby to pokazac.gratuluję.

jerunie skad tyle Dziękuję :)

Dziewczęta a Wy długo będziecie na mnie najeżdżać jeszcze??-czuję się osaczona a przecież odbiegacie od tematu. Więc czyżby to było naprawdę prowo :P

Gość maadlen16
abcdef.... powiedz coś więcej o swojej miłości do koleżanki?spędzacie razem czas, sptykacie się często?

Gość jerunie skad tyle
jakbys sie uspokoila to pewn9ie by temat juz dawno zostal zakonczony.ale takimi wlasnie prymitywami jak ty dzieje sie jak widzisz.wiec juz swcisnij opoluzuj te szpary nie wiem.daj sobie spokoj

me do not Co zaczęłam?? abcdefghijkIlmn jerunie chyba znalazlam moja pokrewna dusze... :] To się spotkajcie- może się pokochacie, trzymam za was kciuki :)

Gość jerunie skad tyle
sorki za bledy,kot mi skacze kolo biurka .....