Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1111212131

DUŻY KOBIECY NOS = GŁĘBOKA POCHWA

Polecane posty

Gość andrzej1111212131

Głęboką kobietę można poznać po długim nosie albo dużych w nim dziurkach, mają naprawdę głębokie pochwy , te z małymi nosami to myszki w porównaniu z tymi żyraficami;)

Gość Jegomość61
Miałem w życiu mnóstwo kobiet, normalne, katoliczki,i małe wysokie, rude, ładne i brzydkie i potwierdzam regułę z nosem im dłuższy nos kobiecy tym ona jest głębsza. Te z małymi noskami rzeczywiście są płyciutkie i odpowiednie dla tych z małymi prąciami.

Gość vfdbdb
Jegomość61 - czyli mówisz, że mogę sobie poszukac beznosej:D?

Gość Perw w przelocie
Tia. Jaka to jest głęboka pochwa, a jaka to jest płytka. W centymetrach proszę podać. 😴

Gość andrzej1111212131
Panowie a jak jest z waszymi kobietami i ich nosami? Czy u was też długi nos przedkłada się na głębokość pochwy?

Gość vfdbdb
sosssssss a jak facet ma duzy nos to co znaczy ? że jest żydem???

Tak, tak, tak! A te z małymi wargami sromowymi to dziewice :D Tę teorie też już znamy :D

Gość Jegomość61
Jestem już w lekko podeszłym wieku ale mogę zawsze:) Mój penis ma prawie 19cm(miał za dobrych czasów) i teoria z nosem sprawdziła się wielokrotnie, tym kobietą z małymi nosami wchodził do połowy a tym z dużymi cały.

Gość Perw w przelocie
KobietOM analfabeto. 😴 Czyli ta płytka ma 9,5cm, ta głęboka 19cm (pomijam już fakt, że nie wierzę :classic_cool:). Teraz pytanie-w stanie spoczynku? Podczas lekkiego podniecenia? Podczas dużego podniecenia? Więcej detali Panowie. 😴

Tak, tak, a jak facet ma średni, lekko zakrzywiony nos, to znaczy, że... jest fetyszystą stóp, ze skłonnością do noszenia damskiej bielizny...:)

Gość Perw w przelocie
W stanie spoczynku chciałam ująć w cudzysłów, ale zapomniałam. :classic_cool:

Gość LechRowicz
Czytałem gdzieś w necie artykuł jakiejś amerykańskiej seksuolog o dziwo ta teoria zależy od kontynentów i w USA około 70% kobiet z długimi nosami jest głębsza od tych z mniejszymi.

Gość Perw w przelocie
O! Mamy też badania amerykańskich naukowców. Coraz lepiej. :classic_cool:

Gość Mineciarz19
Hahaha dziś będę oceniał laski po nosie i jako obdarzony będę ustawiał się na seks z małymi nosami haha

mam nadzieje ze panowie tutaj mie myla glebokosci z szerokoscia...to zupelnie inna bajka ale pan 61 zapewne to wie...moze byc gleboko do konca i zarabiscie waziutko...wyrazam tylko opinie mojego bylego bo przeciez nie mnie to oceniac...

Zainspirowaliście mnie. Jutro zrobię rundkę w pracy i w barze i popytam koleżanki z długimi nosami, czy są głębsze. Potem popytam z krótszymi, czy są płytsze. I zrobię wymiarówkę. Obaczym.

Gość Perw w przelocie
"A ja słyszałam, że penis faceta jest 3x dłuższy niż jego kciuk, i co? " Ale we wzwodzie? Bo jeśli tak to oznacza, że długość kciuka mojego męża się zmienia. :classic_cool:

Gość Bereza Kozioł
A jak z wami laski, czy wasi mężczyźni wkładają wam całego czy do połowy? I jak to ma się do waszych nosów?

Gość kjkh98097
ja mam sredni nos, ale wielgachne dziurki i co? bardzo płytka pochwe :) powaznie wiec.. obalam teorie 🖐️

Gość taaaaaa a im kto głupszy
tym penis dłuższy. Autorze, gratuluje, pewnie wisi ci do kolan skoro takie durne pytania zadajesz

Gość Anonimowiec
Cyt : Badacze z Kanady twierdzą, że mężczyznę można poznać po... nosie. Okazuje się, że długość męskiego członka w większości przypadków jest odwrotnie proporcjonalna do długości jego nosa!

Gość Perw w przelocie
Kojarzę chyba. :D Chodziło o to, że każdy się przyglądał swojemu kciukowi. A szkoda. Już go chciałam zgłaszać do jakichś Rozmów w Toku. :classic_cool:

Gość jem torta77
faceta mozna poznac po stopach. w kazdym przypadku sie sprawdzało