Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ls,mL;SM;lms

ile czasu zajmuje wam zrobienie makijazu?

Polecane posty

Gość ls,mL;SM;lms

takiego zwyklego , przed wyjsciem do pracy, szkoly, na uczelnie i co dokladnie robicie?

Gość franceska ologarte
15 min, krem, podkład, korektor, cienie do powiek, brwi, rzęsy

Gość ls,mL;SM;lms
a co dokladnie robisz?

Gość ls,mL;SM;lms
ja np maluje tylko rzesy i podkreslam oczy kreska czasem na gorze czasem na dole...nie uwazacie ze z cieniami i podkladem wygladacie za sztucznie?

korektor,krem pod oczy,podkład,puderek,baza pod cienie,cienie,kredka do oczu,tusz do rzęs,brązer na policzki,pomadka\z tym że tuszu uzywam bardzo mało(prawie wcale)

jakoś 10 minut/ max 15 nakładam krem, podklad, potem puder, bronzer, tusz do rzes ale to nie zawsze (tylko jak mam więcej czasu)

Gość ls,mL;SM;lms
jennifer dlaczego tak malo tuszu uzywasz? w koncu tusz to wlasnie tusz chyba najbardziej podkresla oko?

Gość ls,mL;SM;lms
widze ze wszystkie z was uzywaja podkladu, pudru cieni, za duzo tego?? raz ze ceraz zniszczona dwa nienaturalnie...nie przeszkadza wam to?

raz ,że mi się nie chcę tuszować ,dwa że mi się zawsze sklejają nawet jak mam drogi tusz taki za 140zl ,grzebyczki nic nie dają .Jakoś mi to nie podchodzi nie wiem czy mam złą technikę czy zjebane rzęsy

Ja używam tylko podkładu i korektora (podkład z dream satin, bardzo lekki), za to pudrów i róży szczerze nie trawię...

Gość aaaaaaaaaaaaah
RÓŻNIE :D jak mi sie chce siedziec przy lustrze to nawet i pół godziny ; ) tak średnio to 15 minut .. podkład,puder,kredka,tusz,zalotka :D i zaleznie od tego czy mi sie chce i pasuje cienie/szminka.

około 20 minut. Tonik, krem, korektor, róż albo bronzer, puder, cienie, ewentualnie kreski, tusz i ewentualna pomadka.

15 minut, tonik, krem, baza silikonowa, podklad, puder, roz, baza pod cienie,cienie, kreska, tuszowanie rzes, blyszczyk ;)

Gość keine panik!!
10 minut roller pod oczy, krem, podklad, roller korektor pod oczy (since mam okropne- niezalenie czy sie wyspie czy nie :O ), puder brazujacy, kredka, tusz, blyszczyk

mniej niz 5 minut puder prasowany korektor pod oczy tusz do rzes i wiooo!

Gość ls,mL;SM;lms t
I jeszcze jedno pytaniem. Rzekłabym nawet zasadniczej natury.Czy potrafiłybyście zrobić kiełbasę domowej roboty.?

To zalezy. Jak sie musze postarac i na wieksze wyjscie to i z pol godziny. A tak najszybciej, codzienny makijaz to jakies 5 minut maks: - podklad na powieki - kredka do brwi - jasniejszy cien na cale powieki - lekka kreska nad rzesami z ciemniejszego cienia - tusz -roz na policzki