Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1000

żyłam marzeniami

Polecane posty

Gość khan
koorde nie bronię gościa ale nie widzę nic złego w tym że był miły i dawał upominki , naiwnie się zachowałaś , nic w tym złego , wyszło jak wyszło ...

Gość samotna1000
wiem, tak się tylko potrzebowałam wyżalić. muszę się po prostu jakoś pozbierać.

@samotna Dobrze że masz ochotę o tym pisać. Po tytule widzę, że masz refleksję nad swoim błędem. Każdy z nas, tak samo i ja - czasami popełniamy błędy. Wiesz kto sobie potem daje rade w życiu? Ten kto z błędu wyciąga wniosek, potem wybacza sobie, idzie do przodu i nie użala się, nie nosi poczucia winy że popełnił błąd. Wierzę, że podniesiesz się z tego silniejsza! Trzymam kciuki!!!

Gość khan
tylko Ze ona raczej nie widzi granicy między flirtem a byciem miłym , za bardzo , znalazła się w nowej sytuacji pierwsza praca pewnie i się przeliczyła troszkę, ja znam kilka udanych małżeństw wywodzących się z flirtu w pracy w życiu nie ma reguły która się sprawdza w każdym przypadku. A lalka miałaś dużo szczęścia bo większość gości którym pewnie sporo młodsza dziewczyna wyznaje uczucie umiało by to znacznie lepiej wykorzystać zapewniam cię , gość i tak się zachował dobrze , dopiero byś to poczuła .

Gość samotna1000
tak sobie myślę, że chyba nie mogło być gorzej.

Gość samotna1000
chodzi mi o to, że ja się nagle poczułam głupią, brzydką i nic niewartą wariatką, która myślała, że ktoś taki, jak on mógłby coś do niej poczuć.

Zawsze może być gorzej. Mógł Cię wziąć w delegację, zgwałcić i wywalić z pracy z brzuchem. Nie pisze więc, że "nie mogło być gorzej". To jest właśnie litowanie się nad sobą ... to Cię niszczy ...

Czy wariatem jest ktoś kto się zakochał bez wzajemności? No to ja jestem potrójnym wariatem (zdarzyło mi się 3 razy) ...

Gość khan
Dasz sobie radę jestem pewien tylko uważać trzeba bo mogło być źle ,nie do końca wiem jakie wnioski masz z tego wyciągnąć ale na pewno jakieś tak przy okazji poznałaś lepiej siebie a to ważne , i będzie procentowało , twardsza będziesz a to się przyda i zaczniesz się liczyć z tym że ludzie mają dwie natury a to lekcja bezcenna , często nawet ci dobrzy robią rzeczy złe, dostałaś lekcje wcale nie tak bolesną jak ci się wydaje ale niestety potrzebną.

Gość khan
Zła ocena sytuacji phi ,

Gość samotna1000
To powiedzcie mi jeszcze jak to się rozróżnia. Skąd wiadomo czy coś jest poważnym zainteresowaniem. Rozumiem, że jak on wyzna. A ile się czeka, przy takim flirtowaniu, skąd wiadomo, że czas minął i to tylko flirt?

Gość khan
Zobacz na innych , też tak robią takie życie echh.. to to hooy ja się zakochałem kiedyś ze wzajemnością i myślałem że to katar i minie i do dzisiaj nie minęło , a ona ma męża i dziecko.. Też boli , może kiedyś przestanie.

Gość khan
Nie do wiary. KOCHAM CIĘ .

Gość samotna1000
ze wzajemnością, a ona ma męża?

Gość khan
nie do wiary !!! Myślisz że to wiadomo? Z reguły nigdy nie wiadomo na tym polega ta gra jak ktoś wyzna że cię kocha , to znaczy że to prawda?

Gość khan
Czytasz co napisałem ? Tak ma ,ale to bez znaczenia bo dzieliły nas klasy społeczne , a dla mnie to nie do przezwyciężenia , do jej Swiata pasowałem jak świni siodło a zmieniać się to nie w moim stylu nie był bym sobą gdybym był kimś innym.

Gość samotna1000
dlaczego chcesz, żeby Ci minęło, skoro jest z wzajemnością? tak się będziecie kochać, a ona z mężem?

Gość samotna1000
czytam. gdzie jeszcze obowiązują klasy społeczne?

Gość khan
W ? Szędzie? To się akurat nie sprawdza , chcę żeby minęło bo nigdy jej już nie zobacze , więc mogło by minąć , klasy społeczne ? Nie żartuj , nas dzieliło za dużo i to dużo za dużo .koooorw!!!!!!!!! No a myślałem że o niej zapomniałem .

Gość samotna1000
Przepraszam. Może źle, że zapytałam.

Gość khan
nas nie łączyło , nic , nawet mi się nie podobała , wyglądała na 13 lat i miała okulary , aparat na zębach zero makijażu w pracy wszystkich wkoorwiała , pouczała nas że klniemy , że palimy ale miała charakter , kiedyś witaliśmy się buziakiem w policzek i poczułem dosłownie coś w rodzaju kopnięcia prądem , zacząłem bełgotać , nie byłem w stanie jej spojrzeć w oczy , wszystko mi przy niej leciało z rąk , zorientowała się w moment ...ech........ było minęło..

Gość samotna1000
a ładnie się zaczynało

Gość khan
Ciekawe taka czysta chemia , dosłownie chemia , myślałem że to bzdyry ludzie opowiadają a jednak ...

Gość khan
Nawet nie wiem czy żuje , a z drugiej strony dziewczyna w pracy się kiedyś we mnie zabujała i taka właśnie sytuacja z wyznaniem , ale ona była naprawdę nachalna , i ciężka sytuacja , potrafiła przy ludziach zapytać ,, dlaczego nie chcesz ze mną być , nie lubisz dziewczyn??"" wielu dziewczynom się wydaje że facet który nie jest zainteresowany ich wdziękami to jakiś wynaturzeniec

Gość khan
4 lata Czujesz coś ze do tego typa ? Gdyby jutro zadzwonił i powiedział , przepraszam zachowałem się jak śmieć , przestraszyłem się , nie wiedziałem co robię , teraz dopiero zdałem sobie sprawę z tego jak bliśka mi jesteś , gdy Cię zabrakło , zrobiłbym wszystko żeby móc cofnąć czas , wybacz miii!!!!!!!!!

Gość samotna1000
Khan nie poddawaj się i pamiętaj jedno: Do wyrobów wędlin stosuje się odpowiednie surowce: mięso wieprzowe, mięso wołowe, przyprawy, dodatki funkcjonalne w tym białko sojowe, karagen, błonniki i mieszanki peklujące. Procesy technologiczne peklowanie rozdrabnianie mięsa wilk kuter mieszanie wędlin napełnianie jelit osadzanie wędzenie obróbka termiczna tyndalizacja pasteryzacja sterylizacja prezerwy obróbka termiczna z udziałem tłuszczu smażenie duszenie blanszowanie konfekcjonowanie. To ważne!