Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romero69

Trudna sprawa mloda mama i jej chłopak

Polecane posty

Gość tak to na pewno....
ciaża i w dodatku blizniacza - kurcze ze na swiecie sa tak niewyedukowane dzieciaki !

22tetni dzieciak nie wiem dlatego napisalem na forum ktos mi wytlumaczyl i teraz juz wiem albo mnie zdradzila albo zeczywiscie tak dlugo jej sie okres spoznia sory ale przyjechalem tu dawno temu do UK i lekcie na temat rozmnarzania wygladaly tak ze unikalem latajacych przedmiotów na lekci bo angielskie golage sa tu do bani

Gość zeby facet.....
22 letni nie wiedzial skad sie biora dzieci ! cos mi sie zdaje ze ty sam masz z 15 lat

mam 22 mam ci podac konto z naszej klasy albo cos zebyc uwierzyla wiem jak sie biora dzieci ale jak jakis kretym pisze na innym porum ze laska na nim lerzala w bieliznie i zaszla w ciaze to zaczolem o tym myslec nie wiem czy klamal czy nie ale ja nie klamie ile mam lat bo co mi zalerzy to anonimowe forum sory za moja niewiedze jak juz pisalem jestem troche zmieszany bo naprawde nie wiedzialem ze zeczywiscie przez takie zdarzenie mozna zasc w ciaze wiec prosze nie krytykuj tylko zrozum thx

Gość z tego co znalazłam wynika
taaa, czytaj dalej więcej bzdur w necie to sie dowiesz : 1. że plemniki przechodzą przez bieliznę, 2. że można zajść w ciążę pływając w basenie albo wycierając sie ręcznikiem brata, albo kąpiąc się w tej samej wannie. 3. i całe mnóstwo bzdur. opcje jakie wchodzą w grę są takie jak napisałam w poscie na poprzedniej stronie. I nie będę się powtarzać bo mam wrażenie że wcale nie czytasz tego co piszę.