Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsrfhrdh

jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Jak poradzić sobie ze stresem?

Polecane posty

Gość hsrfhrdh

Przede mną nie lada wyzwanie. Dobra, prężna firma zatrudniła mnie na fajne stanowisko gdzie bede zarabiac poważne pieniadze... Moje dośiadczenie wcale nie jest imponujące i gdyby mieli bazować tylko na nim na pewno by mnie nie zatrudnili a dostałam ta prace bo dobrze poszła mi rozmowa kwalifikacyjna (składała sie z dwóch etapów każdy po 1,5 h) no i teraz nie wiem czy sobie poradze. Nowe systemy, nowe produkty ktore trzeba sprzedać kontrahentom...a jestem na okresie próbnym przez miesiac i wtedy beda decydowac czy przedłużyc ze mna umowę czy nie...gdybym nie dała rady to bym sobie do konca zycia pluła w brodę... jak sobie poradzic ze stresem??? Jak mam sie wyluzowac???

Zwyczajnie :) To normalne że sie denerwujesz. Postaraj sie nie myśleć o tym jaka to odpowiedzialność i nie nastawiaj sie na to, że od razu wszystko będziesz umieć :)

Gość to ja,larwa
walnij se sete:P

Gość duszona przez życie
no to latwe nie jest-ja tez zawsze mam ogromny stres jak coś się ma kolejnego dnia wydarzyć.. zatem najlepiej fizycznie się wyżyj..jakkolwiek. mnie pomaga. powodzenia i kciuki trzymam:)

Gość hsrfhrdh
gdybym miała jutro na 12,00 to walnełabym całe pół litra byle by sobie ulzyc w nerwach... Dziś mam masakre. Nie moge jeść, w nocy nie mogłam spać. Ciągle myślę o pracy!!! Nie wiem do konca jaki charakter bedzie miało moje stanowisko...jak mam sie zachowywac przy klientach, i nie znam produktów firmy czego dopiero bede sie uczyć...to dosc techniczne rzeczy a ja nie mam technicznego umyslu... no i zastanawiam sie jak mi pójdzie...NORMALNIE MAM BURZE W SWOJEEJ GŁOWIE!!!!!!!!

Gość duszona przez życie
będzie dobrze!! wez się w garść!a 50 gr nie zaszkodzi;)