Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgoska mówi.ą mi

patrzcie jakie ogłoszenie matrymonialne znalazłam:D

Polecane posty

Gość małgoska mówi.ą mi

Ja, doświadczony życiem, inteligentny (tak mówią) 25 latek , szukam kogoś kto nie grzeszy dużą wrażliwością i inteligencją. Chciałbym poznać kobietę na stałe z którą rozmowa na wszelakie tematy (od gotowania po egzystencjalne komplementacje) nie sprawiała będzie problemu. Kobietę która mentalnie jest ponad tym wszystkim jak (kościół,polityka,kariera)-która ceni wielkie wartości a nie materialistyczne poglądy. Takiej z którą droga przez życie wyda się prostsza __________________________________ to się nazywa obiektywizm ? ha ha ha napisałam do niego, może wyrwę...chwasta :D

Gość haahah
wartosciowy facet został uznany za chwasta - cała logika kobiet

Gość brak ciuchów znowu mam
komplementacje?? chyba kontemplacje , jaki wsiur ło matko ha ha ha , daj linka jak możesz

Gość brak ciuchów znowu mam
to taki ynteligent jak ze mnie dyrygent , wrzuc linka do tego ogłoszenia bo nie uwierzę

Gość taki jeden...2011
Pierwsze zdanie ogłoszenia już rozwala:):):)

Gość jestem w sam raz i dobrze mi
prowokacja marna

Gość małgoska mówi.ą mi
eee usunął już ale pisze ze mną na poczcie, uważa że słowo komplementacja tam pasuje :D zero samokrytycyzmu

Gość asasasdsd
doświadczony zyciem ja rozumiem jako zwykly ruchacz, uwazaj na niego

Gość małgoska mówi.ą mi
dzięki za troskę ale nie spotkałabym sie z nim, głupi jest :P

Gość ja ich nie mam bo ma je każda
głupi? on jest niedorozwinięty co najmniej hahahahaaa

Gość małgoska mówi.ą mi
na poczcie zwyzywał mnie od psychopatek, kazał się leczyć i powiedział, że moja szczerość jest wadą u kobiety i nie lubi takich kobiet :D kazał mi sie jeszcze douczyć na polu psychologii bo nie odróżniam faktów. Nazwał mnie wampirzycą emocjonalną z zawyżonym ego :D ja mu pisze że wampiry to są chyba ludzie, co narzekają na wszystko, a on mi powiedział że jestem idiotką, bo narzekają schizofrenicy chyba zacznę wierzyć że osoby z ogłoszeń matrymonialnych to kompletne dna :O ja bym chyba takiego faceta przez okno wyrzuciła, albo wałkiem zatłukła :O

Gość pseudonimaaa
ale ty głupia jestes...nie szkoda ci czasu na niego?

Gość małgoska mówi.ą mi
nie szkoda mi czasu bo i tak się uczę, siedzę na kafe, oglądam hałsa i piszę z nim jednoczesnie, mam podzielnośc uwagi poza tym napisałam do niego mając nadzieje ze chłopak ma dystans do siebie, ale nie ma :O jest straszny

Gość na ile zezarles
gdzie to ogl . bylo ?

Gość szocks
szukam kogoś kto nie grzeszy dużą wrażliwością i inteligencją. hahahha i znalazł debila HAHAHAHAHA

Gość wewqewer
"szukam kogoś kto nie grzeszy dużą wrażliwością i inteligencją. hahahha i znalazł debila HAHAHAHAHA" myslałam że już nhikt nie zauwazy tego znania :O wszyscy poza "szocks" to tutaj debile

Gość małgoska mówi.ą mi
nogogłaszczka też jest bystra ze nie wspomnę o sobie ha ha

szukam kogoś kto nie grzeszy dużą wrażliwością i inteligencją. hahaha wszystko bylo by okej ale rozumiem ze on szuka takiej kobiety :D no to zycze powodzenia biedny jeszcze nie wie ze nie mawrazliwych i inteligentnych :D z naciskiem na INTELIGENTNYCH :D

Gość Lord kok!s
ty znowu tu Smieciu nie powinieneś targać pały na komisariacie qoorwo???

ty znowu tu Smieciu nie powinieneś targać pały na komisariacie qoorwo??? -------- Jest taka prawidłowość wykazana bezprzecznie w naukach społecznych, ze agresja jest wynikiem lęku. Kazdy agresywny osobnik jest taki, ponieważ czegos sie boi. Czego ty sie boisz, to już twoja tajemnica, ale wiadomo, ze czegoś tak. dla ludzi trzeba byc milym ;)

Gość małgoska mówi.ą mi
LordKoks nie generalizuj to objaw głupoty

Gość małgoska mówi.ą mi
"jeszcze nie wie ze nie mawrazliwych i inteligentnych " mam kilka inteligentnych nauczycielek, koleżanek, wrażliwych na sztukę, cudzą krzywdę, bardzo empatycznych. Wśród moich autorytetów jest też wiele kobiet, które są bardzo wartościowe. dlatego nie mogę cię traktować poważnie jako rozmówcę, skoro twierdzisz, że nie ma inteligentnych kobiet ;) eh gdzie ci mężczyźni, nie żalący się na kobiety, prawdziwi tacy

Gość lordkoks i jego bledy hahh
o ja nie moge on caly czas byki wali ,,bylo by,, bleeee fujjjj

Witam wszystkich. Chciałam się z Wami podzielić fajną stronką . Bardzo długo szukałam swojej drugiej połówki, kiedy już wątpiłam w jej znalezienie znalazłam super stronkę: wirtualnemalzenstwo.pl .Jest to Serwis randkowy w światowej sieci ! Jako pierwszy serwis randkowy na świecie oferuje swoim użytkownikom zawieranie wirtualnych związków oraz wirtualnych rozwodów.( funkcje te są widoczne po zarejestrowaniu się w serwisie). Widziałam bardzo dużo zarejestrowanych osób, więc są duże szanse na miłośćCiekawa jestem jakie są Wasze odczucia po zarejestrowaniu się. Dajcie znać ktow Wam wpadł w oko.