Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa do niczegoo

przylapalam go na zdradzie a on mi wpiera ze cos mi sie pomylilo!

Polecane posty

bo mu nie ufalam do konca i chcialam zobaczyc czy skorzysta z okazji gdy bedzie mial mozliwosc.

Jak się nie ufa to sie nie jest w związku. a poza tym faceci często są mądrzejsi,niż się nam wydaje i jestem przekokana,że mógł się domyślić,że to jakaś gra jest i dał się poderwał aby zobaczyć Twoja reakcję.I ma czarno na białym co z Ciebie za jedna :O

on nie wiedzial ze to ja sprowokowalam, byl zaskoczony.

Gość kakawata
hahah to siedz sama teraz z kolezanka i rob gierki buahahahhahahhahaha s z m a t a

Gość ja zły bardzo zły
hahahahha, sam prowokujesz okazje więc co się dziwisz Jeżeli on jej nie znał, to nie jest to tak bliska koleżanka twoja, więc mogło być różnie, ona sam fakt że na to poszła to niezła suka z niej Może po prostu rozpieła mu spodnie i nie pytajac sie zaczeło mu obciągać może żeby upodlic ciebie

zdradzil mnie i moja wina- no dzieki

Gość kakawata
no dokladnie!!! ciul wie co ta kolezanka zrobila, a ty sie tylko domyslaj!! stracilas faceta i kumpele buahahahahaha glupia tzipa

Gość kakawata
faceci sa do niczego - no twoja wina chcialas dowodu to masz!

Gość fajna facetka
a jaka inteligentna? "Plan byl taki zeby ona sprawdzila czy on sie da uwiesc" Koleżanka twierdzi, że się dał, on wprost przeciwnie. "milosc zaslepia i widzimy to co chcemy widziec" - ty chcesz widzieć koleżankę. "ani slowem ni epowiedzial ze chcial sie spotkac z inna" - a to zdrajca jeden!!!! Czy dał się uwieść, czy chciał spotkać z inną? Nie ma znaczenia. Zdrada to zdrada. Kopnąć w dupę!!!!!!!!!!! Ale on nie czeka na kopa. "on mi powiedzial, ze po tych moich gierkach nie powinnismy sie wiecej spotykac" Ale ja mu jeszcze dołożę!!!!! "co zrobic zeby nie napisac glupiego smsa" ???????? "na razie wykasowalam jego nr i gg" - mocne!!!! Cóż za drastyczne posunięcie!!!! Szczególnie, że "wynajmujemy razem mieszkanie" faceci są do niczego a do czego takim facetkom jak autorka jest potrzebny rozum? i tak z niego nie korzystają powiem więcej... wydaje sie im, że to inni nie maja rozumu

to byl podszyw, alez przezywacie...

Kobieto każdy da sie uwieśc .TY TEŻ !!!! Skoro sam nie napierał odpusć!

Gość pyt do autorkiiii
a co on dokladnie z nia robil?

ona z nim krecila i umowila sie na sex na co on ja bardzo prosil (ona jest bardzo atrakcyjna).

Gość reddddssss
no ale fatycznie sie z nia przespal?

byly pieszczoty, umawiali sie na sex- to wystarczy. pokazywala mi smsy od niego jak bardzo jej pozada.