Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onda

sonda - jak byście chcieli żyć i z kim- wejdź i wybierz

Polecane posty

Gość onda

1- życie w dostatku, z przystojnym mężczyzną, dobrym autem, na wszystko stać, mąż nie kocha nie szanuje ale zapewnia byt, zdradza, ogląda się za kobietami ale daje Ci kasę, jest mechanikiem, budowlańcem, ma dobrą renomę, jest biznesmenem, wszyscy są zależni od niego, nie pali papierosow, nie upija sie w trupa,jest rozchwytywany 2-pracuje w sklepie, mieszka na wsi, życie na średnim poziomie, raz jest lepiej, raz jest gorzej, kocha i szanuje kobiete, pali i pije czasem za duzo, zna się na budowlance, nie oglada sie za innymi, nie jest przez wszystkich wychwytywany, troche przystojny 3-meloman, duża wiedza z zakresu j.polskiego, hiostorii i humanistycznych przedmiotow, czuły, pisze wiersze, pali i pije do przesady, płacze, nie zna się na niczym, zna jezyki obce,prawiczek, nie brzydki ale łysy i chory na cukrzyce 4-po przejsciach, 2 dzieci z 2 kobietami, ćpa i pali i pije, bujki to jego specjalnosc, pracuje zagranica, wesoły, rozchwytywany w ciemnych interesach, przystojny, wesoły

Gość lu ne
gdybym miała taki wybór wolałabym zostać sama

Gość 49wu5403895uy45
bujki :D nie no 4 odpada na pewno....3 ...też bo jest łysy no chyba że ładny w sumie to miałąm faceta jak nr.1 tyle że kochał mnie obsesyjnie... obstawiam jedynke

Gość moja koleżanka pracuje w
Z tych to żaden wybór.

Gość a ja a ja....
zaden :D

Gość onda
uzasadnijcie swoje wybory dlaczego każda chce zyc w dostatku 1 kazda chce milosci 2 kazda by chciala romantyka 3 i łobuza 4

Gość bella o bella
2 chyba najlepsza

Gość hdsfnlkvbemnl/
wybralabym kandydata numer 2

Gość onda
bogatego 1 byscie nie chcieli dlaczego