Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teraz moze ja

Czy ktoś z Was choruje na agorafobię?

Polecane posty

Gość deprsisis
mnie sie wydaje ze psycholog nie pomoże tylko wybudzając kase a gówno pomoga

Gość deprsisis
babeczki w kropeczki a ile masz lat?

Gość deprsisis
babeczki w kropeczki a jak sie wyleczyłeś z depresji byłes u psychologa ??

właśnie nie wiadomo czy fajnie, czasem mam wrażenie, że przez niego zwariowałam do końca.. jak mnie poznał bo byłam jeszcze w miarę normalna. w ciągu roku zmieniłam się nie do poznania. deprsisis, myślisz, że nie jesteś w stanie iść do psychologa? wiesz, że będzie tylko gorzej. przynajmniej u mnie tak jest. potrafię się bardzo stresować wyjściem z domu, które mam za kilka dni na przykład...

Gość Rybka bez ości
dziewczyny, ale trzeba przynajmniej próbować :)

Gość Rybka bez ości
ja wiem,że sama sobie z tym nie poradzę i potrzebuję pomocy. Cały listopad mam cykl szkoleń w różnych miastach w Polsce :/ To jest dopiero porażka. Nie wiem czy dam radę!

A wychodzenie polega na umiejętności oceny samego siebie pod różnymi kątami, analizowanie na zimno, a nawet udawanie kogoś innego i udzielanie sobie porad. Trochę zakręcone ale działa.

Może inaczej. Ślady pozostają. Ale jestem na takim etapie, że umiem rozpoznać, gdy to próbuje mnie dopaść i rozpraszam chmurki. Jak na samodzielną pracę i bez leków to nie jest źle.

babeczki w kropeczki podziwiam ze sam sobie z tym poradziłeś , ja jesteem za słaba i sama z tego nie wyjdę

mam nadzieję, że psycholog pomoże mi zrozumieć czy ten związek ma na mnie niekorzystny wpływ. czasem mam nadzieję, że on się ode mnie uzależnił psychicznie. na kilkakrotne próby zerwania reagował histerią i płaczem..

Całe życie polegam wyłącznie na sobie. Więc na wszystko musi się znaleźć sposób. Pamiętaj, że to siedzi w twojej głowie i tylko tam. Świat jest taki, jakim go potrafisz dostrzec. Trzeba powolutku dochodzić do określonych wniosków i zapamiętywać ścieżki...

deprsisis - jesteś świadoma, że sama sobie nie dasz rady, więc nic innego nie pozostaje jak pójść do psychologa ;) im prędzej tym lepiej. później może być o wiele trudniej.

nie wiem. ja mam taki nawyk ze szkoły. nie przeszłam do następnej klasy, miałam ją powtórzyć. ktoś puścił plotkę, że mam chłopaka i na pewno jestem w ciąży. wszyscy się mi perfidnie przyglądali i ciągle mieli jakieś komentarze. nie potrafiłam się przed tym obronić.

ale sam nie pójdę do psychologa ktos musi mnie siła tam zaciągnąć bo wiem ze jak sie umowie to i tak nie pójdę. sama myślałam ze moze jak zmienię wygląd strój i fruzure to wyjdę do ludzi bo stanę sie kims innym i nikt mnie nie pozna, ale moze to nic nie zmieni