Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

powiedzcie mi jak wy to robicie ???

Polecane posty

"Na studiach to mnie miały w dupie bo fajniejsi byli wokoło, w pracy mam kobiety w wieku mojej matki a wolontariat to nie wieczorki zapoznawcze." ale to banialuki. fajny facet poderwie laskę nawet przy kasie w tesco, co to za problem. ale jak mają cię w dupie to choćby nawet w twojej pracy były same miss świata i tak będziesz dla nich najwyżej "kolegą z pracy".

"fajny facet poderwie laskę nawet przy kasie w tesco" Ależ ja tego nie kwestionuję. Wiem, że startując do jakiejś panny będę musiał się okazać lepszy niż jej wyobrażenie o potencjalnym partnerze a już nie daj boże od jakiegoś fagasa do którego ona wzdycha. No niestety - wywoływanie kisielu w majtkach dziewczyn to nie moja domena. Ale zawsze mogę się przydać takiej jako ramię do wypłakiwania się i narzekania na los :D

Gość phikus
no a u nas jest zgrana paczka i mamy klub wolontariusza na który są dodacje z miasta cos w stylu centrum dowodzenia i świetlicy w jednym jak tylko skrzyknie sie parę osób to nie ma problemu żeby zrobic imprezkę, a jak nie ma dżamprezy to w każdy dzień mozna tam iść i przesiedzieć kilka godzin, robiac rózne pozyteczne rzeczy i rozmawiajac z ludźmi co chwilę ktos nowy sie pojawia i z otwartymi ramionami jest witany, dziewczyny rózne, ładne mniej ładne ale wszystkie bardzo porządne z charakteru i ciekawe. Co za problem BLE BLE żebys wyszukał wolontariat w twojej okolicy i tam poszedł ? Jest jakaś przeszkoda absolutnie niedopokonania na pewno... szkoda , bo szczęscie leży za rogiem.

Gość IMO13855
phikus "...szkoda , bo szczęscie leży za rogiem." :D

Gość taki jeden pan przed 30
"przydać takiej jako ramię do wypłakiwania się i narzekania na los" jak sobie tak dałeś to tak miałeś ..jak ci płakała trzeba było to jakoś "wykorzystać" ..próbowałeś chociaż ? czy grzecznie brałeś na klatę cały jej syf ?

"dobrym wabikiem na baby jest tez pies" Pisali o tym w Men's Health. Była tam taka tabelka a w niej co ci daje punkty u kobiety. No i tak: dobrej klasy laptop, jakieś dzieło sztuki w domu, apteczka w łazience wyposażona niczym ambulans i do tego... pies. Za kota były punkty ujemne. Ja mam kota i jest on dla mnie a nie dla jakichś lafirynd.

Gość IMO13855
Dobry Boże, NIE! Znowu Pan Dobra Rada się przyturlał!

"szkoda , bo szczęscie leży za rogiem." Znów to pierdolenie :D No trudno, niech już wierzy, że gościowi pomaga. Do mnie dzwonią i mówią co i kiedy a to i tak jeśli nie będę pracował w tym czasie. To, że dla was wolontariat to praktycznie jedyne zajęcie i możecie sobie urządzać te spotkania to nie znaczy, że każdy tak ma. "jak ci płakała trzeba było to jakoś "wykorzystać" ..próbowałeś chociaż?" Jasne, że próbowałem, zgadnij z jakim efektem :D To jest syf totalny - wszystkie takie kontakty zerwałem bo to się zaczęło robić emocjonalnie nie do wytrzymania. Kij im w oko. Nawet jeśli umierały by mi pod drzwiami to bym nie otworzył.

"Jasne, że próbowałem, zgadnij z jakim efektem" To może ja nieśmiało spróbuję. Czyżbyś był przyjaciółką z penisem?:)

Gość IMO13855
Witam kolegę Krasnala. A wpadam od czasu do czasu, jednak totolotek nie jest moim ulubionym tematem do rozmów. :classic_cool:

"To może ja nieśmiało spróbuję. Czyżbyś był przyjaciółką z penisem?" A jakże, byłem.

Gość IMO13855
Darker "A jakże, byłem." Mylicie pojęcia moi drodzy. Ten stan zwie się "emocjonalnym tamponem", bo z JAKĄKOLWIEK przyjaźnią związku to nie ma.

*BLE BLE* "witaj anetko co tam u ciebie" A po staremu, ostatnio jakoś mam mniej czasu na Kafe, ale i tak staram się przychodzić i każdego wesprzeć dobrym słowem. :D

Gość anna o poranku
Ble ble skąd jesteś? :D jak z okolic Łodzi to ja się spotkam chętnie :)

Gość IMO13855
anna o poranku "Ble ble skąd jesteś? jak z okolic Łodzi to ja się spotkam chętnie" To pułapka!

Gość anna o poranku
sam jesteś pułapka :O serio mówię. mam 23 lata :)

Gość IMO13855
*BLE BLE* "a co takiego robisz ze nie masz tyle czasu sie udzielac jesli mozna wiedziec" Przecież jakoś trzeba zasłużyć na miano STUdentki, a to czasochłonne. :classic_cool: