Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconajesiennadziewczyna

Pożalił sie na mnie mojej przyjaciółce:(

Polecane posty

We wrzesniu zmarł mój ojciec, bardzo to przeżyłam i chyba sie zmieniłam- stałam sie przewrażliwiona, nerwowa. Tymczasem jeden z moich kolegów pozalił sie mojej przyjaciólce, że nie moze sie ze mną dogadac, ze zrobiłam sie drażliwa, że sie bardzo zmieniłam na niekorzyść. Miał prawo mówic o tym do niej? jak oceniacie jego zachowanie?

Gość hostel 3
a ty się żalisz na niego na forum...jesteśta kwita:D

Gość jajks!
No to niezla z niej przyjaciółka jak ci wypaplała to, co jej powiedzial w zaufaniu. to jej wina tylko i wylacznie, ja bym sie po pierwze zastanowila nad taka przyjaznia...

wypaplała, bo ja prosiłam o przekazanie mi tresci rozmowy.

Gość wsrdftghjwedf
no to Ty tu źle zrobiłaś, bo powinnaś uszanować to, że ten chłopak mówił coś w zaufaniu Twojej kumpeli. Poza tym czemu ma o Tobie nie rozmawiać z innymi? Gdyby głosił po szkole ploty, to rozumiem, że to byłoby chamstwo z jego strony. Ale on gadał z Twoją kumpelą rozumiem że w 4 oczy. Może on się o Ciebie martwi? Bo skoro to zauważył i skoro złapał Twoją psiapsiółę na taką rozmowę i podkreślił, że na gorsze.... Nie pomyślałaś o tym, że się martwi o Ciebie? :) Nie koniecznie z miłości, ale może z czystej sympatii?

szkole to my dawno skonczylismy:) to byla rozmowa przez telefon, Karolina zadzwoniła w innej sprawie i tak wyszło w trakcie.

Gość nie wiem w czym problem
a dlaczego miał nic nie mówić, jeśli zauważył zmianę? Tak to już jest, że ludzie ze sobą rozmawiają o innych, także wtedy, kiedy się martwią. Sama piszesz, że się zmieniłaś.

Sama przyznajesz, że się zmieniłaś. Więc on nie powiedział nic odkrywczego - zwykłą oczywistość. Więc za co chcesz się gniewać ? Mogłabyś się na niego gniewać, tylko jeśli chciałby ci tym jakoś zaszkodzić. A tymczasem on pewnie się po prostu o ciebie martwi.

Gość cdcjkadc
mógł, olej to. dojdziesz do siebie i później będzie mówił że na korzyść się zmieniłaś. ludzie zawsze gadają i trzeba to olać.

Tak jak inni pisali, sama wiesz ze zachowywalas sie w ostatnim czasie inaczej niz zwykle. Kolega mial prawo to zauwazyc, niekoniecznie musial o tym mowic twojej przyjaciolce, bo z uwagi na to ze laczy was przyjazn, mogl wziasc pod uwage to, ze ci powtorzy i bedzie ci przykro. A moze wlasnie zalezalo mu na tym, zeby ktos zwrocil ci uwage........Nie ma sie za co na kogokolwiek gniewac. Masz ciezko, inni to widza. Musisz zaakceptowac to, ze jestes tylko czlowiekiem, i czasem mozesz zachowywac sie w niezadowalajacy dla innych sposob. Masz do tego prawo. Kazdemu sie zdarza. Jestes soba, inni to widza i co z tego. Tak juz jest.