Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psotucha

kto się odchudza ze mną??????

Polecane posty

Gość Psotucha

Hej dziewczyny, babki, laski i kobietki!!! Kto się ze mną odchudza od jutra? Chodzi na siłkę i wyciska ostatnie poty żeby być super sporty, seksi na wiosnę? Czuć się lepiej dla siebie samej i być zdrowszą? Teraz coś o mnie, mam 164 cm wzrostu, 62 kilo wagi:/ i 24 lata!!! Czyli czas najwyższy się za siebie zabrać! Kto do mnie się przyłączy? W grupie raźniej :D:D:D:D

Gość 17.10.11
Ja się odchudzam od poniedziałku, ale chętnie się przyłączę. 2kg mam już mniej, hahaha :P

e tam tak tragicznie u ciebie to nie jest ;) a co do silowni to moze sie okazac ze malo kilogramow stracisz ale i tak bedziesz wygladac na mniej bo tlusz jest lzejszy niz tkanka miesniowa ;)

Ja się odchudzam od zeszłego tygodnia, ale bez siłowni. Musi mi wystarczyć dywan w domu i skakanka. Jest 53 kilo, może będzie mniej do wiosny.

Gość 17.10.11
dzisiaj miał ochotę na słodkie, ale wytrwałam. Nie jem też kolacji (katorga :( )

Gość Psotucha
Rhovannion a Ty z 53 kilo to na co się odchudzasz? Ja tyle ważyłam ostatni raz jak miałam 13 lat:P Levviatan, tragicznie nie...ale mój narzeczony mówi na mnie żelatyna jak widzi mój brzuch;) no i generalnie blisko mi do niemieckiego atlety;) A w ogóle dziewczyny to macie jakiś pomysł na rozstępy na piersiach...i ujędrnienie biustu? 17.10.11 słodkie raz na jakiś czas to nie taki grzech:P a czemu kolacji nie jesz?