Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELP ME PLEASE

Pomocy! Wyglądam ZBYT młodo!

Polecane posty

Gość HELP ME PLEASE

Ludzie mam problem! Mam 19 lat, chodzę na studia, a wyglądam z twarzy na dużo mniej niż mam! Ludzie na pierwszy rzut oka dają mi 15 lat, muszę pokazywać dowód osobisty, bo ludzie mi nie wierzą, że mam faktycznie te 19. Jest to dla mnie wielki problem, zwłaszcza, że nie mogę spokojnie dziewczyny poderwać w moim przedziale wiekowym, ani starszej, bo po prostu wyglądam na dziecko, a z kolei dla gimnazjalistek i licealistek po prostu wiekowo jestem za stary. Ludzie, co mam zrobić, żeby z twarzy bardziej wyglądać na tyle ile mam?! Jedynie cud, że na uczelni nikt nie zawołał tekstu typu "Co gówniarz robi na uczelni" Żeby to było możliwe, to bym się wymienił z Ibiszem. Ja bym mu oddał pare lat młodych, on mi pare lat starszych.

wystarczy ze zrobisz kuracje na mietku i testosteronie gwarantuje ci ze dostaniesz kilka lat a twoje rysy twarzy sie wyostrza bedziesz znacznie bardziej meski :)

Koksu, daj chłopakowi spokój bo sobie gospodarkę hormonalną spierrdoli. Z testosteronem nie ma żartów. Może sobie jajca uszkodzić.

Bo jak zażywasz testosteron to twoje jajca mogą się odzwyczaić od produkcji własnego testosteronu i przez to możesz się uzależnić. Będziesz brał jakiś czas, niby będziesz męski jak cholera, sperma będzie uszami tryskać, będziesz chodził wkurrwiony i chciał bić wszystkich, ale jak odstawisz ten hormon to wszystko zacznie się cofać, w dosyć niefajny sposób. 🖐️ Już lepiej kup brodę św Mikołaja, lepiej na zdrowie wyjdzie :D 🖐️

straszysz go a nie wiesz co jest 5 zreszta powiedzialem prawde i to jedyny sposob, nie namawiam go zapytal to odpowiedzialem...

Oczywiście że wiem. Dobre jako suplement do treningów siłowych. Ale z tym nie można przesadzić bo niektórzy choojowo na tym wyszli 🖐️

Gość paniusia na wydaniu
Słuchaj, może zmień fryzurę, sposób ubierania: jakaś koszula, marynarka i dzinsy... Odrobinę może pomóc, ale masz taki typ urody i musisz to zaakceptować. Ja skończyłam 30 lat i jeszcze muszę dowód pokazywać :/ Z jednaj strony lepiej, bo jestem kobietą, ale z drugiej moje uczennice z gimnazjum wyglądają poważniej :(

Branie testosta jest ryzykowne jak się nie umie dawkować. Jajca mogą odmówić potem posłuszeństwa. Poza tym nadmiar testosta siada na mózg i człowiek robi się poyebany i drażliwy na wszystko.

Gość HELP ME PLEASE
A może skonsultuje z lekarzem kwestię tego testosteronu? paniusia na wydaniu - no dokładnie, jak kobieta wygląda młodziej to dla niej lepiej, ale facet to ma problem. Nie poderwę żadnej dziewczyny obcej z uczelni, bo nie uwierzy ona, że jestem studentem. Albo za rok będzie, że podam się za studenta 2 roku, a ona będzie mi zarzucać, że ściemniam, że albo jestem gimbus, albo ewentualnie 1 rok studiów. Miałem raz taką sytuację, że mnie grupa chłopaków na basenie spytała ile mam lat. Odpowiedziałem. Nie uwierzyli to pokazałem im dowód osobisty. Tak się podjarali tym, że aż skończyli gadać o moim kumplu, któremu chcieli spuścić łomot. Potem schodze na dół, czekam na kumpli, a z tamtej bandy chłopaków przychodzi jeden ze swoją dziewczyną. - Widzisz go. Ile byś dała mu lat? - No nie wiem, z 15? - A wyobraź sobie, że on jest pełnoletni. - O ku! A byłem m.in z kumplem, który teraz powinien być w klasie maturalnej (nie zdał raz, czy tam 2) i wygląda starzej ode mnie...

Gość radar 213
mam 19 lat no kurna dorosly:D

Gość roxon
Ma taki sam problem tylko ja mam 21 lat a wyglądam na 15. Też nikt mi nie wierzy, że tyle mam, a o znalezieniu dziewczyny to moge sobie pomarzyć. A ta sytuacja na basenie to rzeczywiscie przykra sprawa. Ja bym się po takim czymś załamał:(

Gość lord koks jje kupy
i popija moczem est qoorwa

Gość Mi to w wieku 25
Tyle dawali:( teraz niedawno 30skończyłem i dają mi max 21 a bywa że jak chce kupić browar albo fajki w sklepie to jeszcze o dowód pytają:( znam doskonale Twój problem i współczuję

Gość lord koks jje kupy
LORD HOOJU GDZIE POLAZŁEŚ ŚMI..CIU

Gość głowa do góry chłopie
mój ma 30 a wygląd na 24 , powżnie ,,, to wielka zaleta ciesz się MASZ BRDZO DOBRE GENY!

lord koks jje kupy LORD HOOJU GDZIE POLAZŁEŚ ŚMI..CIU CALUJ PIERSCIEN SZMATO !!! kolejny ktory chce na moim fejmie sie wybic :D

Gość pseudonima
znacie ten program "10 lat mniej" ? ja sie ostatnio własnie tak poczułam :,