Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

I co LORD KOKS zawsze ma racje FACECI PRZEKAZUJA INTELIGENCJE DZIECIA !!

Polecane posty

wiec albo jestes idiotka nie umiejaca czytac ze zrozumieniem albo jestes ignorantka kamelino, sama wybierz z tych dwuch skoro pare razy ci juz napisalem czemu pisze tak a nie inaczej :)

Gość kamelina
Ty napisałes, dlaczego według ciebie jesteś agresywny: " bluzgam bo tak lubie, bluzgam bo misie nudzi, bluzgam bo chce zeby to co mam do przekazania dotarlo do jakis pustych lbow, lubie pobluzgac na kretynow i idiotki" a ja ci napisałam, dlaczego wg psychologii jesteś agresywny. bo masz niskie poczucie wartości. To nie ja to wymyśliłam, tylko ludzie bardziej łebscy ode mnie i od ciebie.

Gość virescens
Ludziska to nie tak wszystko! kamelina - żeby było sprawiedliwie natura, Bóg(czy inna cholera) urządziła to tak że geny dziedziczymy po obojgu rodzicach jednak w jest pewna zależność!!! Podobieństwo genetyczne wg płci jest NAPRZEMIENNE , tzn syn jest bardziej podobny do matki , córka do syna, do tego dochodzi wpływ słońca planet , gwiazd które mają jakiś wpływ na tworzenie się charakterów. Opisując sytuację powyżej jeśli inteligentny facet rozwinął firmę związał sie z lafiryndą to powinien zrobić wszystko żeby urodziła Mu się CÓRKA i to koniecznie w mocnym kobiecym znaku typu Koziorożec,Lew,Baran ew Skorpion. Wtedy są jakieś szanse na przekazanie firmy w dobre ręce..

kamelina nie tylko dla tego, dalas wycinek z jednego posta.. jestes poprostu ignorantka... dla ciebie moge byc i nawet nadpobudliwy z lekami depresyjnymi HUJ MNIE TO OBCHODZI :D nie bede kretynom po pare razy tlumaczyl a z tego co wiem mialas juz zakonczyc... i pozmywac gary ;)

kamelina nie tylko dla tego, dalas wycinek z jednego posta.. jestes poprostu ignorantka... dla ciebie moge byc i nawet nadpobudliwy z lekami depresyjnymi HUJ MNIE TO OBCHODZI :D nie bede kretynom po pare razy tlumaczyl a z tego co wiem mialas juz zakonczyc... i pozmywac gary ;)

Gość kamelina
o matko, horoskop' tylko tego brakowało w teoriach o przekazywaniu inteligencji. gen odpowiedzialny za inteligencję zawiera sie w komórce jajowej- czyli kobiety go dają ze swojej puli genowej. jasne?

Gość kamelina
zmywarkę mam, misiu :-)

Gość virescens
kamelina - tępa szmato , nic nie wiesz o świecie na którym żyjesz to się nie wypowiadaj ! Cytuję wyniki naukowców http://www.bioinformatyk.eu/index.php/genetyka/jak-dziedziczone-jest-iq-czynniki-genetyczne-i-srodowiskowe.html "Jak widać, skrajne wartości cech w następnym pokoleniu przekształcają się w wartości mniej skrajne. W podobny sposób można rozpisać stosunek fenotypowy potomstwa rodziców o przeciętnym IQ. Będzie to 1:6:10:6:1, ,czyli po jednym dziecku bardzo wysoko i bardzo mało inteligentnym, po 6 o IQ niskim i wysokim oraz najliczniejsza grupa dzieci 10 o ilorazie swoich rodziców, czyli przeciętnym. Wiemy już, że IQ jest skorelowane z podłożem genetycznym, nie wiemy jednak w jakim stopniu, nie wiemy też, czy występują inne czynniki wypływające na poziom inteligencji ludzkiej. Otóż przeprowadzono badania nad bliźniętami jedno i dwujajowymi. Wyniki tych badań nie potwierdzają wyłączności genetyki na wpływ wartości IQ. Trzeba uwzględnić również środowisko, w którym dane osoby żyły. Fachowo środowisko to dzieli się na środowiska wspólne i specyficzne, i są to te, w których wzrastamy. Pierwsze oddziałuje w ten sam sposób na wszystkich członków rodziny, drugie wpływa jedynie na określoną jednostkę. Środowiskiem może być rodzina i panujące warunki materialne oraz dobrobyt, religia i wiara, szkoła i dalsze otoczenie. We wspomnianym już wcześniej badaniu bliźniąt mierzono korelacje między zdolnościami werbalnymi i przestrzennymi . Kiedy zestawiono rezultaty, okazało się, że geny wywierają znaczący, acz nie jedyny wpływ na specyficzne zdolności poznawcze." Poza tym patrząc na obecny przyrost naturalny ludzi na całym świecie i jak jest on rozłożony pomiędzy biedne i bogate kraje można wywnioskować że inteligencja to jednak ślepa ścieżka ewolucji

kamelina zmywarkę mam, misiu ---- kolejna ktore sie podpierdala do mnie... tylko nie pisz mi tez pozniej ze swoim zachowaniem i stylem pisania probuje zainponowaci kafeteriankom i mysle ze je to kreci... same sie do mnie przymilaja a potem kota ogonem ale standard u bab.. obluda i zaklamanie :P

Gość kamelina
Koks, ty sie nawet boisz miłych słow do ciebie? oj kiepsko z tobą, bo wiesz jest tak na wiecie, że ludzie sa dla siebie mili i to nie znaczy jeszcze że na siebie lecą. jestem miła też dla cioci swojej i dla sąsiadki i nie mam o nich fantazji erotycznych. Gdzieś ty sie uchował, skarbie? masz straszny niedobór miłości, wina jest w twoich rodzicach zatem dzieci trzeba kochać, bo potem taki nieszczęsliwy czlowiek dorasta i sie męczy. eh...

Gość babą
zaimponowac... czy ty to specjalnie robisz zeby sie z ciebie nasmiewac?

Jak dla mnie to badanie dowodzi tylko tego, że obecność obojga rodziców wpływa na rozwój dziecka. Dla porównania chciałabym zobaczyć badania gdzie w życiu dziecka nie ma matki i jaki to ma wpływ na rozwój :)

Gość babą
po koksie chyba widac jaki :D

kamelina loda mi nie robilas wiec skarbie mi nie mow... chyba ze zawsze jestes taka mila dla chamow ? ale w sumie fajnie tak powinno byc facet cie wyzywa od idiotek dziur dziwek itp a ty do niego skarbie misiu itp :D widac lubisz to....

Gość kamelina
virescens ale masz klasę, nie ma co kontynuować skoro sie tak rzucasz, popij ziólka na nadpobudliwosć wklejony przez ciebie tekst znaczy tylko tyle, że gen dostarczony od matki może dać rózny efekt w wymiarze końcowej inteligencji osobnika, w wyniku wpływu środowiska, którym ie będzie kształtował. Może być głupszy od matki, może być mądrzejszy od matki, Natomiast udowodniono, ze jeden z genów odpowiedzialnych za IQ przekazywany może być jedynie od jednego rodziców od matki. Jest to gen EST0083 i znajduje się w genomie mitochondrialnym. a teraz spadaj EOT

Gość kamelina
skarbie- mówie do wielu osób, loda robię jednemu od 7 lat. Jakiś tam współczynnik wytrzymałości na obelgi mam, ale jakby ci to powiedzieć... nie możesz mnie obrazić, po prostu nie jesteś w stanie, misiu :-)

Gość tamtaramtam tam tam
skad sie takie buraki jak _LordKoks biora?? rodzice pewnie dumni, ze wyhodowali taki okaz :P

tamtaramtam tam tam skad sie takie buraki jak _LordKoks biora?? rodzice pewnie dumni, ze wyhodowali taki okaz jak to z kad ? Z SILOWNI tamtamsratamtam cos tam :D

Gość tamtaramtam tam tam
z kad hahahahahahahhahahaahhahaha

Gość kamelina
poćwicz, poćwicz to pokazywanie uczuć Koks, będziesz ćwiczył, to kiedy ci wyjdzie do ludzi pójdziesz i wstydu sobie nie narobisz. Lekcja pierwsza: do kobiety mow: proszę pani, do dziwki nie mów, tylko rób co sie robi u dziwki

Gość tamtaramtam tam tam
wracaj na silownie Koks i przestan sie dalej kompromitowac a lekcje juz odrobione??

Gość aaaaaaarwena
Lord koks do kurwy nedzny zalosny brzydki maly niewyksztalcony ekhm czlowieczku(?) jestes tepy :)tak najnormalniej, najzwyczajniej w swiecie. boze po co i do kogo (czego?) ja to pisze...

Gość virescens
"Natomiast udowodniono, ze jeden z genów odpowiedzialnych za IQ przekazywany może być jedynie od jednego rodziców od matki. Jest to gen EST0083 i znajduje się w genomie mitochondrialnym. " - krótko mówiąc nie udowodniono niczego, ani co jednoznacznie ani w jakim stopniu wpływa na IQ. Naukowcy wiedzą tylko że IQ zależy (między wieloma innym czynnikami) w jakiś sposób od genów ale to WSZYSTKO ! A teraz wracaj do połykania materiału genetycznego swojego faceta !

tamtaramtam tam tam wracaj na silownie Koks i przestan sie dalej kompromitowac a lekcje juz odrobione?? A DUPA UMYTA ? BEDE WJEZDZAL :D ----------------------------- kamelina no wlasnie nie moge robic co sie robi bo dzieli nas internet :( ----------------------------------------- aaaaaaarwena Lord koks do k**wy nedzny zalosny brzydki maly niewyksztalcony ekhm czlowieczku(?) jestes tepy tak najnormalniej, najzwyczajniej w swiecie. boze po co i do kogo (czego?) ja to pisze... nie ladnie tak nie czytalas rad kamelina ? masz kompleksy bo reagujesz agresywnie i do tego jestes nie mila a trzeba byc milym dla innych ludzi koteczku :D i jak kamelina ? dobrze mi idzie ? mowilem ze szybko sie ucze ;)

Gość kamelina
virescjentolog, na razie udowodniono ,że gen związany z IQ jest przekazywany od matki nie wiadomo, w jakim stopniu wpływa, czy w 20 czy w 50% na inteligencję dziecka, ale wiadomo, ze od mężczyzny to dziecko nie dostaje tego genu. na pewno wiadomo zatem tyle, że wpływ genów od ojca na inteligencję dziecka jest żaden, a wpływ genów od matki na inteligencję dziecka istnieje. Przykro mi, ze tak źle znosisz fakt, że naukowcy nie udowodnili tego, co ty by chciał, ale mógłbys chociaż z sensem pisać, to może wrazenie inteligentnego byś robił, po mamie inteligentnego, oczywiście. a tak to żenada i wypotki. nie zazdrość połyku, przestań nienawidzić kobiet i znajdź sobie dziewczynę. :-)

Gość tamtaramtam tam tam
A D**A UMYTA ? BEDE WJEZDZAL Nie dla psa kielbasa!!!!!

Gość kamelina
oj Koks nie zrozumiałeś misiu, skup sie! do dziwki sie nie mówi to znaczy,ze nie wolno pisac per dziwko do kogoś, bo to jest mówienie do dziwki,, już prościej nie umiem, nie znoszę wyjaśniac zartów. I bardzo ładnie napisałeś do kolezanki, widzisz pyskówka sie skończyła, Sloneczko, no niestety narobiłeś smrodu wcześniej i juz masz reputację chamskiego kretyna, teraz musi jakis czas upłynąc, kiedy kulturalnymi postami wyrobisz sobie lepszą markę. :-)

Gość tamtaramtam tam tam
dziecią - nie ma takiego slowa w jezyku polskim, ale Koks o tym nie wie...