Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam się oszukać idiotkom

Po porodzie badania genetyczne powinny być wykonywane obligatoryjnie

Polecane posty

Gość nie dam się oszukać idiotkom

A to po to by móc później prawidłowo wpisać nazwisko dziecka i ojca dziecka do karty zdrowia i do ewidencji. Za dużo jest puszczalskich szmat, które z kim innym zrobią sobie dziecko a później innemu wmawiają, że to jego ( powody są różne, od tego, że szmata wpadła z kimś i nie wie z kim do tego, że mając bogatego faceta ale mało przystojnego idzie do SAMCA ALFA czyli kompletnego idioty który niby da dziecku dobre geny a tamten ma wychowywać nie swoje dziecko ale ma kasę... ) Dlatego też takie badania muszą być obowiązkowe i refundowane przez państwo. Tylko kiedy coś takiego uchwalą ? W sejmie za duże jest lobby GŁUPICH CIP co będą za wszelką cenę bronić takich idiotek pod pretekstem BO PRZECIEŻ DZIECKO MUSI MIEĆ OJCA :o

Gość gostekk
statystycznie co 4 facet wychowuje nie swoje dziecko, jakby doliczyć tych wrobionych w nie swoje co nie wiedza ze baba sie puscila to co 2

Gość Krakowiak z Warszawy
Był na onecie artykuł o tym ze kobiety sypiają z agresywnymi facetami i z nimi mają dziecko a one zas sie wiążą z porządnymi więc panowie musimy uważać :-P

Gość fghgfht
Dlatego chcesz wychowywac swoje w lozku musisz ja traktowac jak dziwke, totalną szmatę, ostatnie kurwisko ... wtedy chodzi na lewo nie bedzie bo ostro bedzie miec i nie bedzie musiala niczego szukac poza domem

Gość oburzona tym faktem
Dziewczyny to jest nasze forum wiec dlaczego wpuszczamy tu facetów, którzy nota bene nas obrażają ? :o

Gość nie frajer
Jeżeli nie jesteś pewien swojego ojcostwa zrob testy DNA. Kosztuje to jakies 1400 zł ale masz pewność że to twoje lub nie twoje dziecko. Do testu wystarczy wszystko co posiada DNA ( krew , włos itp ) , do testu nie potrzeba zgody partnerki wiec zrobisz to za plecami. Ja tak swoją byłą żone załatwiłem, jak była moja narzeczoną to poszła na balet ( impreze ) gdzie poznała jakiegoś typa z ktory się puściła, jako że uprawialiśmy regularny sex powiedziała mi potem że wpadliśmy ( o tym że poszła na impreze dowiedziałem się od jej koleżanki - ale dopiero po urodzeniu się dziecka ). Tak więc mając oddzielne konto wyjąłem z oszczedności 1400 zł , wziąłem kilka włosków dziecka z poduszki i poszedłem do szpitala na badania. Po dwuch tygodniach miałem wyniki.... DNA dzieciaka różniło się od mojego zatem wrociłem wcześniej z pracy, spakowałem oboje poczekałem aż wrocą ze spaceru i wtedy jej wygarnałem , rzuciłem przed nos wyniki badan i wywaliłem z mieszkania wraz z kukułczym jajem na rekach i kazałem szukać jej ojca z imprezki. Płaczu była co niemiara ale teraz jestem z kobietą ktora urodziła mi moje dziecko ( potwierdzone testem DNA za jej plecami ) i jestem szczęsliwy

Gość madziaaaa ze Szczecina
Jesteście pierdolonymi tchórzami !!!!! Zero odpowiedzialności, zero myślenia o dziecku !!! A co z tym maluszkiem ? Co ono jest winno ? Nie pomyślałeś jeden z drugim wyzywając kobiety od szmat ???? Tchórze !!! Hipokryci !!! Pierrdolone waciane kutasy !!! Tylko o sobie myślicie. Gołodupcy !! :o

Gość dddddddddfffffffffff
madziaaa kocham cei. jestes super :D

Gość nie frajer - za marzenia
nie karaja. tyle do twojej opowiesci fantasto

Gość wwwwwwwwwwww
madzia, masz rację a co z dzieckiem? czy ono jest winne, że ma matkę szmatę? Ciebie uważa za ojca niezależnie jakie nosi geny