Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakus28

Apart

Polecane posty

Gość kolejna jesienna
Przyznam szczerze że w Aparcie kupuję tylko przez net. Jeśli wiecie jaki macie rozmiar palców - nie widzę problemu. Nigdy mi się nie zdarzyło by coś było nie tak. Zamawiam sporo - od bransoletek po komplety. Mój pierścionek zaręczynowy też został zamówiony tą drogą. Co do obrączek - szukam tytanowych więc Apart odpada, ale polecam. Wszystko jest ok.

Gość malinowa2012
Ja myślałam o tytanowych, ale mój kochany uparł się na złoto . Przez net jeszcze nie kupowałam , ale moja siostra zamówiła zegarek właśnie w Aparcie i była bardzo zadowolona. Co do obrączek to zamówiliśmy w salonie, przy okazji szukania koszuli i spinek. Apart to renomowana firma, więc można spokojnie kupować przez internet jak ktoś tak lubi :)

Gość bab-asia
Mój brat kupił sobie zegarek w sklepie internetowym Apartu i jest z niego zadowolony. Spokojnie możesz zamawiać.

Gość sorcio_mnk
odebraliśmy obrączki z Apart i okazało się że moja obrączka jest za ciasna mimo że zamówiłam o rozmiar większą niż pierścionek zaręczynowy, który mogę założyć i zdjąć bez problemu. Nie chce jej teraz dać do powiększenia bo można ją powiększyć tylko o jeden rozmiar a wiadomo, że za kilka lat będzie taka potrzeba. Czy ktoś był w podobnej sytuacji?? Wydaje mi się, że pan mówił iż w przeciągu 2 tygodni istnieje możliwość wymiany obrączek na inny rozmiar. Czy ktoś słyszał coś podobnego????

Gość milena,kielce
Mam pytanie do osób, które noszą już obrączki Apartu jakiś czas - chcę zamówić z białego złota - jak wyglądają po latach? U mnie w rodzince wszyscy noszą zółte złoto, ja pierwsza się wyłamię :)

Gość magdzika9876
A ja bede miec wzór z Apartu, ale obrączki od zwykłego złotnika, cenowo polowe taniej.

Gość limonka7777
Ja mam zaręczynowy pierścionek z Apartu białego złota - już 3 lata i nadal ładnie wygląda, obrączki bierzemy wielobarwne , bo lubię nosić różną biżuterię , poza tym mój Patryk ma teraz kartę rabatową Apartu - dostał ją jak kupował pierścionek , więc będzie taniej.

Gość majowapanna -młoda
A czy ktoś ma takie obrączki zamówione lub nosi je jakiś czas? Chodzi mi oto jak się ten wzór sprawuje, czy może lepiej brać gładkie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7155

Gość yaggna25
My zamawiamy obrączki około kwietnia, jeszcze popatrzymy na ceny. Nasi znajomi kupowali przez internet w Aparcie obrączki i są z nich zadowoleni. My raczej w salonie zamówimy, bo ja lubię chodzić po sklepach - weźmiemy jakiś wzór bliżej klasyki :)

Gość rodzynkasycylijka
A czy nie wiecie co ile Apart wprowadza nowe wzory? My ślubujemy w październiku i tak się zastanawiam, czy jakieś nowości jeszcze wejdą?

Mają kosmiczne ceny w Aparcie,Kruku, Yes. Lepiej iść do zwykłego, poleconego jubilera. Przecież na tych obrączkach nigdzie nie będzie napisane, że są z Apartu

nam podobaly sie obraczki w aparcie kosztowały 2000 zrobiono nam identyczne w cenie 1500 z kawałkiem ale nie w aparacie. W aparcie ogólnie jest problem z rozmiarami. Jestem szczupła osoba i nie z kazdych modeli mozna bylo zamowic rozmiar 7

w kruku mają w porządku ceny, w aparcie średnie a w yes najdroższe, przynajmniej jeżeli chodzi o klasyczne obrączki

Gość kaszkamanna
polecam obrączki u Bielaka wszystko da się zrobić, zwiększyć, zmniejszyć użyć własnego złota. Mają niezwykle fachowe podejście do klienta, znam wiele zadowolonych par. Obrączki są piękne i mogą być takie jakie sobie po prostu wymyślicie. Zupełnie proste, albo np. odciskami linii papilarnych. Pomysłów jest nieskończenie wiele. Aha - nie ma wzorów, bo obrączki wymyśla się samemu :) polecammmm! www.inneobraczki.pl

Gość dyplomatka87
Ja też myślę o Aparcie, moja koleżanka tam kupowała i pożyczy mi kartę rabatową :) Poza tym, mają moim zdaniem największy wybór złotych obrączek . No i chwali się ich za jakość z tego co słyszałam

Gość dyplomatka87
Ja też myślę o Aparcie, moja koleżanka tam kupowała i pożyczy mi kartę rabatową :) Poza tym, mają moim zdaniem największy wybór złotych obrączek . No i chwali się ich za jakość z tego co słyszałam

Gość taratalletka23
My jeszcze nie mamy obrączek, może jutro znajdziemy czas żeby po przymierzać , bo teraz priorytetem jest suknia :) Co do Apartu ja polecam, bo sama mam zaręczynowy tej firmy - białe złoto z diamentem.

Gość wiktorrynna89
Białe złoto jest bardzo eleganckie. Apart to renomowana firma, więc nie ma co się obawiać zakupów przez internet.

Gość pytanie - czas oczekiwania
A czy jak się złoży zamówienie w Aparcie to czas oczekiwania zależy od tego czy są ze złota żółtego czy białego, jeśli nie mają żadnych ozdób, diamentów itp? I czy zdarzyło się, że szybciej wykonali obrączki. pozdrawiam

Gość Sylwia8.9.
Bardzo ładne! My też szukamy fajnego wzoru - ślub już w czerwcu :) Ja mam zaręczynowy pierścionek z Apartu, a mój Andrzej posiada kartę rabatową, dostał ją przy zakupie pierścionka, więc będzie taniej :)

Gość aluta-ka
A ta karta rabatowa Apartu, daje zniżkę przy pierwszym zakupie?

Gość ania i mateusz
Bardzo ładne. My zamówimy tradycyjne - złote bez ozdób, ale te wasze super!

Gość kingula23.
Dziewczyny, a kiedy najlepiej kupować obrączki jak mamy ślub we wrześniu? Co myślicie o tym wzorze http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,151 na grubszych palcach będą dobrze leżały, czy lepiej zamówić szersze? te mają 4 mm

Gość taka jedna z wrzesnia
my w weekend obeszlismy kilka salonow i apart na zywo ma srednio pokazne modele, kruk juz ciut lepsze, terpilowski oki ale powala cena, w koncu wybralismy model i robimy u jubilkera za 50% ceny, slub we wrzesniu obraczki zamowimy w czerwcu lipcu