Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakus28

Apart

Polecane posty

Gość kocham amarant
U nas są dwie opcje, pierwsza mnie załamuje, bo teściowa upiera się abyśmy wzięli ich obrączki ( teść nie żyje od wielu lat) i przerobili. Druga to oczywiście nowe obrączki i tą opcje chcę przeforsować, mój Janek twierdzi,że mu obojętne co zrobimy, więc po jubilerach muszę chodzić sama. Byłam już w kilku salonach i najbardziej podobają mi się z białego złota, te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,2,5358 albo te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,2,136 mam tylko pytanie o ten kształt - wygodne są ? wszystkie moje pierścionki są typowe "okrągłe", a obrączkę chciałbym właśnie taką. Może ktoś ma ten, lub podobny wzór?

Gość NikolaXX
Większość chyba bierze tradycyjne. Ja mam dobrze, bo mój narzeczony zgodził się na wielobarwne, przypominają łączące się fale - z białego i zółtego złota. Mamy odbiór za dwa tygodnie, to pokażę na zdjęciu jak wyglądają.Też Apart zresztą :D

Gość Izkaem
Ja wolę z białego złota, z białego też mam pierścionek zaręczynowy. Z Apartu jestem zadowolona - pierścionek noszę już 4 lata, dlatego obrączki też tam zamawiamy.

Gość dorka - paweł
Orientujecie się może czy w Aparcie latem bywają większe promocje niże te które są teraz? Potrzebujemy obrączki na październik

Gość maria_an_na
Hej, Z Apartem Wam nie pomogę, ale mogę polecić inną firmę - moja siostra zamawiała obrączki w sklepie internetowym Michelson Diamonds i bardzo sobie chwaliła. W ogóle polecam tę firmę przede wszystkim miłośniczkom kamieni szlachetnych i błyskotek :) Ona ma obrączkę z diamentami, która wygląda jak milion dolarów, a ja z kolei pierścionek z szafirem (prezent od mojego TŻ, raz się chłopina postarał :)), który jest cudowny!!! :) O ile się orientuję, jej model to chyba taki: http://allegro.pl/obraczki-slubne-damska-obraczka-z-diamentami-i2271736782.html Ale w ogóle jest też możliwość zakupu kamienia i poproszenia o zaprojektowanie oryginalnej, jedynej i niepowtarzalnej biżuterii, więc jeśli któraś chce mieć coś superwyjątkowego, to niech się do nich zgłosi :)

Gość karen -kas
Ja sobie wymarzyłam z białego złota. Z tego co widziałam to wybór jest spory. W tym tygodniu chcielibyśmy te zamówić http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,2,7070 my bierzemy stacjonarnie bo do salonu mamy 3 km :)

Gość verka_ja
To ja też się podpytam w temacie obrączek :) Myślimy o obrączkach z łączonego złota - może ktoś nosi trochę dłużej i może się podzielić opinią mamy te upatrzone http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1685

NIE POLECAM APARTU !! OSZUŚCI I BANDA KRETYNÓW !! Kupilam obraczki z "niby zlota" i przy zakupie mowilam ze chce obraczki porzadne bo sa na cale zycie , a po 4 miesiacach "lezakowania" W PUDEŁKU damska obraczka zrobila sie ze srodka rudo-brazowa a na wierzchu powychodzily rudo-brazowe plamy! Co najlepsze - oddalam je na reklamacje bo slub ma sie odbyc dopiero za miesiac. Mialam paragon, komplet metek i liczylam ze dostane nowe obraczki , ale co? Dostalam pismo Z ODMOWA! Ponizej cytat: "...bizuteria moze wykazywac tendencje do powierzchniowych zmian koloru, ktore mozna usunac dostepnymi na rynku srodkami do pielegnacji bizuterii. Zmiany te nie wynikaja zatem z wady produktu, tylko sa reakcja na czynniki zewnetrzne np. PRODUKTY WYKORZYSTANE DO WYKONANIA OPAKOWANIA. Dluzsze przechowywanie obraczek w zamknietym pudelku moze nasilic ten proces..." Noi dopiero w liscie dowiedzialam sie ze obraczki sa proby 333 ! "...Niemniej jednak w trosce o dobro klientow proponujemy ODSWIEZENIE OBRACZEK lub WYMIANE na INNY MODEL w probie zlota 585 Z DOPLATA ROZNICY W CENIE!..." Doplata do modelu który kupilam wyniosla by mnie jeszcze dodatkowe 1200zł a o zwrocie kasy niema mowy... DZIEWCZYNY - DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE NAD APARTEM , ja bardzo zaluje swojego wyboru. Wezcie pod uwage ze obraczki moga Wam zczerniec i nie tylko ja jestem pokrzywdzona w tej kwestii (mozna poczytac na internecie) bo rozmawialam z kierowniczka dzialu Apart i sama mi powiedziala ze maja reklamacje na obraczki, ale zdecydowanie mniej na noszone a wiecej na przechowywane w pudelku! I wszystko zganiaja na pudelka. Pamietajcie ze obraczka jest na cale zycie i nie moze sie z nia nic dziac. Sa inne dobre firmy ktore napewno nie zrobia Wam takiego dziadostwa jak mi...

Gość andrzejka- m.
Dziewczyny, mam takie pytanko. Mój Andrzej kupił mi 3 lata temu pierścionek zaręczynowy w Aparcie, a teraz chcemy kupić tam obrączki. Pierścionek mam z białego złota, a obrączki myślimy kupić z palladu - czy jak będę nosić na jednej ręce obrączkę i pierścionek, to będzie ładnie wyglądać? te mamy wybrane http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,7099

Gość zettkka
Najlepiej idź do Apartu i tam na miejscu przymierz. Na moje oko, powinno pasować. Ja mam zaręczynowy z łączonego złota, a obrączkę z białego i też fajnie wygląda.

Gość karmel- miód
Andrzejka - cudne te obrączki! Ja też chcę z białego złota, a te takie subtelne. Cena też widzę korzystna. Zamówiliście je? My idziemy do Apartu i w piątek - zrobić wstępne rozpoznanie.

Gość wrześniowa_ pm
Ja te jestem fanką białego złota! Z palladu ma moja kuzynka, też kupiła w Aparcie i jest zadowolona. My mamy ślub we wrześniu, ale czekam z zamówieniem do czerwca. Przez internet nie kupowałam jeszcze, ale jakbym miała na 100% wybrany wzór i bym znała rozmiar to bym się nie obawiała zamówić.

Gość metka z wieprza
dziewczyny, Apart to duża firma i ściągają wszystko z Chin! robią masówkę nie przyjmują zwrotów, nie powiększają itd. moich dwóch znajomych (dwie pary) zamawiały u Andrzeja Bielaka. i powiem szczerze, że z ich relacji, a także z recenzji na stronie wynika, że to gość, który wkłada serce w zrobienie Waszych obrączek. Ceny ma normalne. Ja dopiero w październiku wychodzę za mąż, ale już wiem, że obrączki będę miała od Bielaka. Oryginalne i niepowtarzalne (każda para jest robiona na indywidualne zamówienie), ale taka taśmowa robota w greckie szlaczki. Najgorsze jest to, że takie apartowe obrączki ma co druga para na palcu. A małżeństwo to coś wyjątkowego dlatego powinno być uświetnione pięknymi obrączkami. Bliżej mojego zamówiena na pewno się pochwale, ale wręcz założę nowy temat o Bielaku. a, strona tutuaj: www.inneobraczki.pl hejka!

Gość hania i wojt
Ja tez jestem październikowa panna młoda:)witam w klubie:) My mieszkamy w Myślenicach, ale w Krakowie jesteśmy co weekend praktycznie na zakupach .Też jeszcze nie mamy naszych złotych krążków , ale na dniach chcielibyśmy zamówić.Obeszliśmy chyba wszystkich jubilerów i jednak też skłaniamy się ku Apartowi . Brat mojego Wojtka miał ślub trzy lata temu i właśnie kupował w Aparcie. Jakościowo bardzo dobrze są wykonane, bo nic się z nimi nie dzieje i to jest ten zasadniczy argument. Boję się,że może gdzieś dostanę taniej a potem będę narzekać.

Gość Apartt
Nic się nie dzieje z bizuterią apartu po leżakowaniu w pudełku, mam od nich złoto18oraz 14 karatowe jest ok. Jak kupujesz próby 333 to nie dziwota że plamy się robią bo jest tam więcej dodatku srebra i innych metali niz samego złota. Nie wiem jak można nie spojrzeć w jakiej próbie się kupuje złoto. Na każdej rzeczy jest wygrawerowana próba, no cóz jak chce się zaoszscędzić parę groszy to tak właśnie jest POlaczki, ehh

Gość stokrota2-4
Moja siostra ma złote obrączki z Apart o próbie 333 i nosi je już ponad 4 lata i nic się jej z nimi nie dzieje.Ja też się nad tą próbą zastanawiam, wszystko zależy od tego ile dozbieramy kasy do sierpnia. Te chcemy zamówić,ktoś ma takie ? http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7089

Gość Apartt
za taka cene próba 333? to jest rozbój w biały dzien, ja za bransolete z apartu 14 karatów płaciłam 3400zł waży 12,22grama

Gość Apartt
A TE DWIE OBRĄCZKI Z CYRKONIA W PRÓBIE 333 WAŻĄ NAJWYŻEJ 7 GRAM OBYDWIE

Gość CiekawskaOna
Ja tez mam piercionek zareczynowy z APARTU i tez przelezal kilka miesiecy w pudelku i sie ODBARWIL !!! Nie nosilam go bo zwyczajnie do pracy nie moglam nosic bizuterii. I to nie jest do konca tak z ta proba 333, bo nikt w sklepie nie informuje o tym jaka probe ma dany przedmiot !

Gość pytanko :)Apart
Dziewczyny , widzę że się znacie w temacie złota . Wobec tego które obrączki lepiej kupić jeśli chodzi o kolor złota ? Czy białe złoto jest lepsze czy żółte? Na wielobarwne mój Tomasz się nie zgodzi. Chciałabym te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,2,5358 albo te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7088 ze złota nic nie mam do tej pory, tylko srebrną biżuterię noszę. Z Apartu mam srebrny pierścionek już 6 lat i ładnie wygląda a jakoś specjalnie nie dbam o niego.

Gość lina25
Najlepsze są moim zdaniem obrączki wielobarwne - bo pasują do każdej biżuterii. My takie chcemy zamówić. Mój zaręczynowy pierścionek też jest z Apartu i jestem z niego bardzo zadowolona - noszę go już 6 lat.

Gość Renata - Czaplinek
Czy próba 585 jest dobra? Ktoś może ma taką i dłużej nosi obrączkę? Ja właśnie chciałabym też wielobarwne obrączki - te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,5348 tylko się nad próbą zastanawiam jeszcze.Będę wdzięczna za opinie

"Najlepsze są moim zdaniem obrączki wielobarwne - bo pasują do każdej biżuterii. " Tyle, że obrączek wielobarwnych nie można zmniejszyć/zwiększyć. Zapytajcie pań/panów w Aparcie.

Gość Neta - Aneta
Ja nie lubię wielobarwnych. Wszystko mam z żółtego złota, to po co mieszać :) Moja siostra nosi już 4 lata z łączonego złota - białe z różowym z Apartu i sobie je chwali, ale ja jestem tradycjonalistka :)

Gość szynszyllka7
Dziewczyny, a co myślicie o takich? Czy za 10, 20 lat dalej będą modne? czy lepiej zamówić bez zdobień http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,7082 i jeszcze jedno - jak nosicie obrączkę - razem z zaręczynowym ?

Gość metka z wieprza
do:Damascenka "Najlepsze są moim zdaniem obrączki wielobarwne - bo pasują do każdej biżuterii. " Tyle, że obrączek wielobarwnych nie można zmniejszyć/zwiększyć. Zapytajcie pań/panów w Aparcie. Nie bądź śmieszna - myślisz, że Panie w Aparcie mają rzetelną wiedzę? Dlaczego niby miałoby się nie dać zmniejszyć i zwiększyć?? żenujące jest to, że ludzie właśnie takim "ekspedientom" ufają i potem bzdury wypisują na forach! Złoto (wszystkie kolory), Pallad i srebro są kowalne! tzn ciągliwe i każdy wyrób da się zmienić ze względu na rozmiar. To, że niektórym firmom się nie chce tego robić to inna sprawa. Nawet z kamieniami można zmieniać rozmiar - wystarczy je wyprawić i potem wprawić na nowo. Nie opowiadajcie ludziom bzdur, jak nie macie podstawowej wiedzy na ten temat. Apart to moloch i po porstu mają w dupie, że klientka, która kupiła u nich pierścioneczek za 699 zł przytyła i musi go sobie powiększyć. tyle. dziękuję za uwagę

Gość mada-gaskarrr23
Ja chciałabym obrączki z białego złota, o wielobarwnych też myślałam , ale mój facet nie chce takich ( Byliśmy w Aparcie w sobotę i mamy 3 wzory wybrane, ale najbardziej podoba mi się ten http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,2,158 Nosi ktoś ten wzór? W naszym salonie pani była miła i kompetentna - ja nie narzekam )