Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PieniądzeDająSzczęście...

Potrzebuje 300 zł.....inaczej nie dam rady...

Polecane posty

do końca tego miesiąca muszę wpłacić 300 zł (2xpo 150) na mieszkanie, inaczej mnie wyrzucą bo pismo już przyszło:( Mieszkam sama nie dość że na slumsach to jest tu zimno, ubikacja na korytarzu... :( nie dałam rady uzbierać ledwo starczało mi na jedzenie.... ze strony rodziny nie moge liczyć na żadną pomoc, sami ledwo wiążą koniec z koncem i do tego piją :( nie mam chłopaka, znajomi mi tyle nie pozyczą a nawet jakby to nie mialabym skąd oddać tyle pieniedzy :( nie wiem juz co robić, prawie nie śpie po nocach, wyrzucą mnie na bruk bo nie dostane gorszego mieszkania bo juz mam najgorsze :( nie pracuje bo sie uczę, a dostaje głupią rente 550 zł za ktorą stracza mi na rachunki, jedzenie i rzadko kiedy czynsz :( błagam o pomoc !

Gość nie chce mi sie logowacc
wynajmujesz to mieszkanie?

Gość a widzisz, trzeba było
nie głosować na PO i Tuska

nie, dostałam po babci która jedyna mi pomagała jak zyła ... meble, wszytko mam po niej, mieszkala tam sama, to kawalerka dlatego czynsz 150 zł /mies.

Gość pryzkro mi :(
moze znajdzie sie osoba ktora Ci pomoze, ja nie mam pieniedzy nie pracuje :(

Gość wyborca Platformy
to idź do pracy, nie potrzeba naszemu krajowi studiujących bezrobotnych

Gość maaakkk
pracujesz stacjonarnie? to w weekendy do pracy a nie użalasz się! Ja już w liceum w weekendy pracowałam, żeby mieć na swoje wydatki a w czasie studiów stacjonarnych w weekendy plus w tygodniu zależnie od planu na semestr ale dorabiałam ok 12h w tygodniu plus weekendy po 8h i miałam kase. len nie ma

chciałabym na to liczyć, nie mam innego wyjścia... chyba nie pojde sie sprzedawać na ulicę..... jestem z małego miasteczka na opolszczyznie, nie a tu pracy, no chyba ze zamiatanie ulic :(

Gość wyborca Platformy
nie narzekaj, nasz kraj jako jedyny w europie wyszedł bez szwanku z kryzysu 🖐️

Myslicie ze nie chpdziłam? Pytałam wszędzie, byłam w stanie robić nawet nocki i po nocce prosto do szkoły iść by chociaz te 200 zł dorobic miesięcznie ! Ale nie ma nigdzie pracy!!! Nigdzie nie chcą, a jak juz to z wykształceniem !

Gość wyborca Platformy
nie opowiadaj bajek, wszędzie potrzebują na kasę, do układania towaru, jest mnóstwo pracy tylko robić się nie chce, poza tym rząd podniósł pensję minimalną na 1500 zł a wy jeszcze narzekacie :o

Gość czyżby poranna violetka
zeszła z rannego postu z 3000 na 300zł?

Gość lalaola
wyborca Platformy - to przeżyj idioto za tę minimalną to inaczej będziesz śpiewał!!!

Gość maaakkk
ja jestem z Opola. A ile masz lat? Praca jest jak sie chce wierz mi. I gdzie się uczysz? To studiujesz czy liceum?

Gość jojok
Chcą Cię wyrzucić na bruk, bo nie zapłacilaś dwóch czynszów - w sumie 300 zł? Dziiwne. Moi sąsiedzi zalegają kilka tysięcy i o eksmisji jak na razie nie ma mowy.

Gość wyborca Platformy
uważam że 1500 minimalnej pensji to dużo dla kogoś kto nic nie umie i siedzi na kasie albo układa towar, ja studiuje w warszawie i pracować nie musze narazie, na pewno bym sie nie najal pracowac za 1500, mam wieksze ambicie

umożyli mi około 1000 zł niepłaconego jak napisałam wniosek o sytacji materialnej.... miałam płacic juz cały czas pozniej. i teraz nie zapalciłam 2x i juz pismo! nie rozumiecie ze nie ma pracy którą mogłabym pogodzić ze szkołą?????? Opole- to miasto o wieeeele wieksze od mojego. Nie stac mnie na dojadzy autobusem

Gość elondi
wyborco platformy to ze nie trzeba byc po studiach zeby pracowac "na kasie" to nie znaczy, ze nie trzeba nic umiec. za Twoje studia chyba niezla kase placa rodzice bo na tych panstwowych chyba ucza wiecej kultury

Gość wyborca Platformy
fakt, starzy płacą za studia i za kawalerke, dlatego mam trzeźwe spojrzenie na waszą sytuację

Gość miastowy
wkręca, czy nie? chyba wkręca :(

Gość wyborca Platformy
oczywiście że wkręca, w naszym kraju nie ma takich osób, każdy ma gwarancję pracy za minimum 1500 zł

Gość a nie mozna sie starać
gdzieś bezpośrednio indywidualnie w uni o kase jak sie jest bezrobotnym i ciezka sytuacja finansowa ?

Gość wyborca Platformy
tylko lenie pracują mniej niż cały etat

Gość asfsdgfsdgfsd
zostaje ci jedynie oddac sie za kase: RADZ SOBIE JAK MASZ KAWALEK DOOPY I GLOWY

Gość maaakkk
to z jakiej jesteś miejscowości? czyli jesteś w liceum?