Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewrer

Marzenia, które nigdy się nie spełnią. Jakie są Wasze?

Polecane posty

Gość ewewrer
Ale pewnie masz zajebiste nogi :)

Gość decatlon
ej miało być o marzeniach ,a nie o paskudnej chorej psychicznie dziewczynie ze wsi o imieniu jenny

widzialam ten teledysk ale tylko koncowke, chcesz sie wylegiwac jak ta babka w czarnym stroju na lezaku z driniolem w rece co ? :D

Gość reszta to bajka
1 nigdy nie bede szczęśliwy a chciałbym byc.

Gość ewewrer
Jen, serio, super wyglądasz. Możesz mi powiedzieć, czy stosujesz samoopalacz/chodzisz na solarium a może masz z natury dość ciemną karnację?

Gość decatlon
jeny opowiedz jak straciłas dziewictwo ?

z natury lekko "brudna "jestem;) a na solarium chodziłam raz w tygodniu latem ,teraz od 2 miesięcy nie byłam raczej się nie wybiorę bo teraz łatwo się przeziębić

Gość zwyczajnadziewczynapo20
Przepłynąć ocean spokojny 30 metrowym jachtem żaglowym z TYM facetem. I żeby TEN facet ze mną był szczęśliwie do końca życia...rozsypało się i pewnie już nigdy nie będziemy razem. Zresztą i tak żadne z nas nie ma patentu sternika morskiego...

Gość 24334342
Właśnie ktoś przesłał mi na fejsie zdjecie podpalonego psa z petycją o dotacje :O Jakieś skurwysyny podpaliły tego biednego pieska, a on nie miał nawet szansy ucieczki, zamknięty w kojcu... Czasami nie chcę żyć :O

Gość angellcandevil
hmmm ze ja kocham a on mnie ale chcialabym zebysmy byli razem choc wydaje sie to niemozliwe

Gość złaja
chciałabym dać mu wszystko, szczescie, dziecko, dom i nie potrafię

Gość Sanilijna
Kiedyś to był zgodny i udany z wiązek z mężczyzną z moich snów i marzen Z chwilą kiedy powiedziałam sobie że już na niego nie czekam i postanowiłam na nowo zaplanowac swoją przyszłość tym razem w samotności...nagle on sie zjawił! Dziś jesteśmy rodziną. Moje marzenie to miec miliony,miliardy,biliardy i zachodzę w głowe jak to zrobić żeby przestac o tym marzyć bo wiem z doświadczenia że jest to warunek spełanienia się tego pragnienia. Macie jakiś konkretny pomysł?

Gość jjsreskaj
to dlaczego nie marzyłaś o facecie takim jakiego masz tylko z milonami?

teraz nie wiem , w dzien ok 25 - robi sie coraz chlodniej, ale w tv mowia ze do pierwszego tygodnia listopada ma byc jeszcze cieplo i sucho deszczu chyba juz z 3 miesiace nie bylo.. albo wiecej :/ a jak sie zdazylo ( choc nie pamietam ) to byl to jednodniowy wybryk

Gość Sanilijna
Bo musiałby być bardziej niż tylko doskonały a ja w takich nie wierzę. Poza tym zawsze faceci z kasą zadzierali nosa i mieli zbyt mało szacunku do czegokolwiek innego niż pieniądze,zniechęcało mnie to i marzyłam o księciu z bajki.