Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewrer

Marzenia, które nigdy się nie spełnią. Jakie są Wasze?

Polecane posty

Gość malaafa
ja mam kase męza dziecko buduje dom mam fajne autko marze hm o lepszej figurce -brzusio mi został po ciązy i o spokoju bo dziś dla nikogo jutro nie jest pewne

Gość malaafa
znam to tez buduje dom tylko mnie to tak bardzo nie dotyczy mąż płaci za wszystko

Gość malaafa
ja też nie opiekuje się synkiem i zajmuje dorywczo dekoracjiam ślubnymi ale to raczej takie marzenie które się spełniło a nie praca , czasem pomagam mężowi w prowadzeniu firmy jakies FV przelewy nic szczególnego

Gość malaafa
projek nazywa się dom w laurach jest na internecie etap hm chcemy w tym roku jak pogoda pozwoli zrobić dach generalnie szybko nam szła ta budowa od kwietnia ale ostatnie 2 miesiące mielismy troche innych rzeczy na głowie i budowa musiała stanąć

Gość malaafa
tak własnie dlatego mi się spodobał no to u was szybko faktycznie wiesz nam tez dużo zajeły dokumenty formalnosci wybór materiału i prawie wszystko na glowie męża bo nasz synek teraz dopiero skończył 2 lata i cieżko mu się ze mna rozstać a jescze zmieniła mi się opiekunka do małeg eh cięzko było

Gość malaafa
Jen teraz najmilsza częś czyli meblowanie dużo masz elementów dekoracyjnych gipsowych-świetlnych przewidzianych ? meblujesz sama czy przez biuro aranżacji wnętrz , bo ja się zastanawiam jak lepiej mam duzo fanych pomysłów ale chciałabym zeby ktoś to zebrał w fajną całosć

moja ma 4 latka:) do przedszkola od września chodzi :) a wcześniej od urodzenia ze mną siedziała:) teraz mogę trochę odechtnąć ,choć nie jest łatwo bo non stop choruje(uroki przedszkola).No tak formalności to dobre 8 miesięcy;)

no ja już się nie mogę doczekać wykańczania w czerwcu planujemy wprowadzkę.Tak mniej więcej mamy w głowie co gdzie będzie i jak ma wyglądać dane pomieszczenie .Podświetlane półki głównie w salonie ,podświetlany będzie korytarz w ścianie będą lampki przy nogach... jedną sciane chcemy zrobić w takim jakby kamieniu beżowym..nie wiem jak to się nazywa...no ja się nie moge doczekać :) toaletki na moje kosmetyki w sypialni:)

Gość malaafa
super tez chce juz podłogi i garderobe !! bo w tym mieszkanku nie wyrabiam taka mała zakupoholiczka ze mnie hihi spadam mąz mi kompiel przygotował umm......

Gość Anna Zniecierpliwiona
jenifer jestes jeszcze? to twoje zdjecie na tle domku? to Ty budujesz taki? jaki to projekt, tzn nazwa? bo bardzo ladny.

Gość Anna Zniecierpliwiona
jenifer sorry wlasnie doczytalam do konca i juz mam odpowiedz na pytanie co wyzej zadalam, ale jak moglabys nazwe projketu pdac to bym plany obejrzala

Nigdy nie bede miał dziewczyny azjatki. Nigdy nie bedę w miłosnym trójkącie z 2 azjatkami. Nigdy nie stworzę rodziny. Nigdy nie będę profesjonalnym grafikiem. Nie będę pro gamerem. To głupie...

Gość rotoman
miec zajebisty sex z grupka facetow ;d no co to tez marzenie ;p

Gość fghhhhhhhhhdf
"Nigdy nie bede miał dziewczyny azjatki. Nigdy nie bedę w miłosnym trójkącie z 2 azjatkami. Nigdy nie stworzę rodziny. Nigdy nie będę profesjonalnym grafikiem. Nie będę pro gamerem. To głupie..." Dlaczego? Dziewczyna ajatka to nie az taki problem, dwie azjatki w łózku tez można mieć, tylko trzeba na wakacje się wybrać do odpowiedniegoi kraju. Rodzinę można stworzyć zawsze. To kwestia definicji rodziny:) Profesjonalny grafik ? trzeba uczyć si ę i ćwiczyć:) pro gamer? nie wiem co to, ale jak reszta możliwa to to pewniw teZ:)

Gość mmmooosss
A mnie się marzy to, żebym znalazła lepszą pracę, w której zarobię drugie tyle co teraz (czyli 1500 nettox2). To by mi pozwoliło na spokój i naprawdę dało wiele satysfakcji. Dobrze, że M zarabia, ale co z tego, że on zarabia, JA nie zarabiam i nie mam satysfakcji z pracy. A z marzeń nierealnych ... chciałabym mieć domek, z salonem z którego wychodzi się przez taras do ogrodu, w którym są kwiatki i drzewka owocowe, no i trawniczek :) z miejscem na basenik latem i huśtawkę ogrodową, z tyłu domku mały warzywniaczek, do tego kotek i piesek - niekoniecznie rasowy, po prostu taki przyjaciel domu, a kociak dla kontrastu:) Zresztą kocham kociaki:) No i wielkie akwarium w ścianie w salonie, kominek, pokoiki dla dzieci, większe niż maja teraz, sypialnia z pomieszczeniem a'la garderoba i łazienka tylko dla mnie:p ze dwa pokoiki dla ew. gości, duuuża kuchnia:) No - ale to moje marzenia, nie do spełnienia, więc puściłam wodzę fantazji:)

Gość karmeliowa kukulka
ja bym chiała zostac profesjonalnym fotogafem o miedzynarodowej sławie ale za późno się zabrałam:) dopiero w wieku 33 lat zaczełam fotografować, o jakies 15 za późno ehhh