Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha!

DLA MOJEGO KOCHANKA JESTEM WSZYSTKIM

Polecane posty

Gość pannna z akcentu
skoro mówi ze jesteś dziewczyną a nie narzeczoną? nie widzisz śmieszności kiedy idziesz z dziećmi a on mówi znajomym, że to jego dziewczyna, a on jest ojcem tych dzieci ? hahahahaaaaaaaaaaaaa

jestem biedna kurwa wiem, dlatego facet robi ze mna co chce niekiedy rzygam jak do geby wklada mi swojego kutasa ale za pieniadze trobie wszystko to kurestwo mam po matce, ojciec tez mial dziwki wiec to rodzinne prowadzi mnie na smyczy jak suke i sika na mnie z gory ,co za zycie

Gość pannna z akcentu
tak, żal mi doope sciska, że jakis koorwiszon taki jak wy go obsługuje, zdradza mnie na potęgę, pewnie z wami hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

debilko czytaj ze zrozumieniem . jak idziemy z moimi dziecmi to przedstawia mnie jako zone z dzieciakami hahaha

jestem biedna k**wa wiem, dlatego facet robi ze mna co chce niekiedy rzygam jak do geby wklada mi swojego kutasa ale za pieniadze trobie wszystko to kurestwo mam po matce, ojciec tez mial dzi**i wiec to rodzinne prowadzi mnie na smyczy jak suke i sika na mnie z gory ,co za zycie fajna historyjka , pieknie opisalas swoje zycie :D

o męża się dba głupi podszywie a nie potem obwinia o wszystko kochanki! dokladnie

Gość pannna z akcentu
a twoje dzieci tak głoopie jak matka, potakują że to ich tato? chyba im grozisz, zeby trzymały język za zębami.

jest mu wstyd zataka tepa dziwke jak ja , dlatego spotykamy sie na orgiach wtedy jade na dwa baty on mnie ojszczy o jeszcze musze mu dope jezorem wylizac,fuj ale kaska sie przyda

Gość pannna z akcentu
za zonatych sie nie bierze, jesli ma sie odrobinę godności w sobie.

za zonatych sie nie bierze, no tak to my latamy za tymi co obraczki nosza a moze waszym mezulkom juz zbrzydlo ciadle gderanie?

Gość pannna z akcentu
idż pier.dolnięte szmacisko, daj dzieciom jeść bo wołają, ich matka tylko sie koorwi albo klika o swoim koorwieniu na kafe, biedne dzieci...

o moje dzieci sie nie martw martw sie o swoje nogi bo o rozumie to zapomnij

korwa ale on nawet nie myśli o ślubie. Zawsze jak zacznę temat to słyszę "kiedyś weźmiemy", "jeszcze nie teraz" i wiele podobnych, albo po prostu zaczynamy się kłócić. Coraz bardziej przeszkadza mi już tylko rola kochanki i jeszcze te bachory chcę czegoś więcej. Ile można tylko ze sobą chodzić. Nie mieszkamy razem, w ogóle nie ma takiej opcji, mysle ze chyba dlatego ze ma mnie jao osobista szmate i suke KORWA CO TO JEST ZA NIK ha! podszywy jebane

.ha! twoja historia powala mnie na kolana , tak mi ciebie szkoda, ale za kretynizm sie placi , peszek

Gość pannna z akcentu
ale za kretynizm sie placi , peszek" właśnie potwierdziłaś, ze tkwisz w kretynizmie, co za warzywoooooo ;-)

24.10.2011] 14:32 ha! twoja historia powala mnie na kolana , tak mi ciebie szkoda, ale za kretynizm sie placi , peszek

14:36 [zgłoś do usunięcia] pannna z akcentu -peszek ale za kretynizm sie placi właśnie potwierdziłam, ze tkwe w kretynizmie, co za warzywoooooo ze mnie

.ha! serio mi cie szkoda , cos z glowa masz nie tak , serio , moze w szpitalu w Tworkach ci pomoga ?

Gość pannna z akcentu
oj oj warzywko się zdenerwowało...

24.10.2011] 14:42 ha! serio mi cie szkoda , cos z glowa masz nie tak , serio , moze w szpitalu w Tworkach ci pomoga ?

14:44 nie wiem co zrobic jestem tepa dzidapannna z akcentu ,i to akcentuje ze kurwa ze mnie i nie warzywko ale scierwo ze cierniska do warzywka mi daleko

14:45 ha! serio mi szkoda , cos z glowa mam , serio , moze w szpitalu w Tworkach mi pomoga ?

Gość lena/#/
Ooooo....... już dawno się tak nie śmiałam :)

Gość hluup
piszcie jeszcze zdziry, fajno sie czyta a bierzecie z połykiem?