Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha!

DLA MOJEGO KOCHANKA JESTEM WSZYSTKIM

Polecane posty

Gość ha!
chodzę z nim do ubikacji, bo jemu brakowało że jego żona z nim nie chodzi, dlatego sie rozstali podcieram go i myję mu otwór, wtedy jest szczęśliwy, to bardzo wrażliwy człowiek tylko ja rozumiem jego potrzeby nie zrozumiecie mnie, jesteście tacy nudni, nawet nikt sie wam nigdy na twarz nie spierdział co wy macie z życia ?

Gość 876554
chyba pęknę z zazdrości

Gość ha!
876554 jestes tak ograniczona ze nie widzisz ze to podszyw pisze? wczoraj sie urodzilas?

Gość ha!
te wpisy podszywa są żałosne zazdrościcie mi, bo nie potraficie tak kochać kiedyś miałam okres, brzuch mnie bardzo bolał to on zadzwonił do zony żeby nie czekała na niego z kolacją, żeby dzieci od niego ucałowała na dobranoc a mi powiedział, że zna lekarstwo na moje przypadłości, usiadł mi na brzuchu i tak długo pierdział aż brzuch mi sie rozgrzał i przestało boleć, wtedy mnie przeleciał ale tak delikatnie, tylko penis i trzy palce w tyłek czy o was ktoś kiedyś tak dbał? poświęcił sie dla was ktoś tak bardzo? tylko pluć potraficie na naszą miłość żal mi was.

Gość ha!
bardzo lubie jak mnie na smyczy prowadzi po pokoju czasem idziemy tak do sasiada wtedy jedziemy na dwa baty , przy zony nie ma takiego luxusu dlatego tak mnie kocha a ja jestem jego wierna suka

juz nie jestescie tacy mozcni w wymyslaniu historyjek? wezcie sie znow za upodlenia :P

wszystkie wasze kretynskie teksty będą skasowane, więc kopiujcie i wklejajcie od nowa, ale pod swoim nickiem :P banda dekli

Gość rozbroila mnie
Twoja historia.hahahah

Gość okienkowa
ale się uśmiałam:D:D:D

rozbroila mnie Twoja historia.hahahah moja ? czy bandy poyebow?

Gość 1zł
prywitywizm !!dzieciaki wesoło wybiegły ze szkoły i siup do kafeterii, a jak to dojrzałe panie , przy okazji mężatki , to współczuję małżonkom , szczerze współczuję.

Gość ala 765
głupi temat to i głupie odpowiedzi a czego się debilko spodziewałaś? że cię po główcę pogłaszczą?

Albo to głupie prowo, albo autorka mimo swoich 30stu lat ma cos nie tak z głową... :P nie mogę uwierzyć, że kobieta ( o ile tak ja mozna nazwać) a tym wieku ma mniej w głowie niż przedszkolak .. :O

Gość panna z akcentu
autorko to są głupie baby, które kreują się na takie matki tereski święte a tak na prawdę to takie sprawy nie obejmują ich waskich horyzontów, no bo jak to tak zostawić żonę i odejść do kochanki:D one spaliłyby cię, mnie i inne kochanki na stosie:D a mężusi to po główce pogłaskałaby jedna z drugą:classic_cool:

Gość panna z akcentu
chciałabym cię wylizać, tak bardzo podoba mi sie twoja postawa zyciowa daj namiar

jest dokladnie tak jak mowisz biedne zdradzone zony , lub przyszle mezatki , ktore boja sie zeby im zadna faceta nie odbila

Gość panna z akcentu
ten podszyw za mną chodzi, nie przejmuję sie, piszą o nas że jesteśmy kurwiszcza, które są za brzydkie żeby mieć wolnego faceta a to nieprawda jestem koorwiszonem ale mam wolnego faceta, po prostu lubię mieć urozmaicenie i dlatego mam też żonatego kochanka.

hahahaha no tak , dlatego ze jestemy brzydkie mamy takie powodzewnie chora teoria

Gość panna z akcentu
podszywy cienkie bolki z was:)

Gość bn980
macie powodzenie jak tramwaj w boze narodzenie:D

Gość panna z akcentu
każdy podszyw chciałby tak żyć jak my siostro :-)

panna czytalam twoja historie , ale tam masz wiele hipokrytow. nie rozumieja ze facet moze zakochac sie w kochance

hahahahaha...... ha- 30lat na karku a jesteś głupia jak but. Facet nie wytrzyma z taką idiotką, która w ten sposób pisze. Twój charakterek go ODSTRASZY jakos twoja teoria sie nie sprawdza, widzisz ja bardzo duzo z nim pisze na gg, tylko ze do niego ,mam tyle szacunku , ze pisze z polskimi znakami , a tutaj , dla bandy debili mi sie nie chce kumasz koczkodanie?

Gość panna z akcentu
wiesz, ja nie kocham ani chłopaka ani kochanka ale lubię kiedy mnie grzmoci rano jeden, a popołudniu drugi, moją idolką jest miya lee z wytwórni hotbitches, chciałabym tak głeboko przyjmować w gardło jak ona. A ty jakie masz marzenia?

Gość panna z akcentu
z wami wstyd pokazywac sie, ze starymi zaniedbanymi zonami po 40 - 50!

Gość panna z akcentu
13:46 oczywiscie podszyw:)