Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha!

DLA MOJEGO KOCHANKA JESTEM WSZYSTKIM

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeee..........
ha......... ty też bedziesz w końcu żoną :) i też możesz być tą oszukiwaną........ okulary prędzej czy później spadna z nosa jestes zadufaną starą panną

Gość do h
boże ,współczuję temu facetowi,ale właściwie to mu dobrze tak -zadalł się z debilką więc niech się męczy.a żona powinna ci jeszcze bukiet kwiatów kupić i to przeogromny,ze ją uwolniłaś od pasożyta,a wy żyjcie długo i szczęśliwie.

eeeeeeeeeeeee.......... ha......... ty też bedziesz w końcu żoną i też możesz być tą oszukiwaną........ okulary prędzej czy później spadna z nosa jestes zadufaną starą panną tak to jest jak sie nie czyta ze zrozumieniem , gdzies ty dziecko wyczytala , ze jestem panna? hmm? jestem mezatka :P

Gość do ha
ludzie,dajcie spokój,panna pewnie ze wsi ,chłopek też .chociaż pewnie zaraz będzie nas przekonywac ,że ma 5 fakultetów.

panna z akcentu nie przejmuj sie , tylko debile sie podszywaja i smiesza ich swoje zarty.

Gość do ha
a swoją drogą jak to miło się dowartościowac na forum.biegnę do mojej grupy studentek ,mam prezentację.a a utorce topiku życzę powodzenia,he,he z gumofilcem.

Gość A ja ci opowiem
A ja ci opowiem w skrócie prawdziwą historię podobną do twojej. Matka takiego k.... jak twój dowiedziała się o wszystkim, znalazła tą jego miłość i tak jej nakopała,że kochanka długo nie mogła się pozbierać.Ale wreszcie zrozumiała gdzie jej miejsce. Synek najpierw się gniewał na matkę, ale po niedługim czasie przeprosił ją, powiedział,że bardzo jej dziękuje bo k.... tak go omotała,że to po prostu nie był on. Powiedział,że zrobiłby najgorszą głupotę w życiu gdyby odszedł od żony i swoich dzieci. Żonę przepraszał na kolanach. Zmienił się na korzyść, teraz żona jest panią a on stara się jak może. Dlatego nigdy nie bądź pewna tej swojej miłości.Zresztą jak ktoś kiedyś napisał,że mądry powinien zastanowić się dwa razy co robi- bo łóżko ma 2 m, a życie jest o wiele dłuższe.

nic wam nie zamierzam udowadniac , wymyslajcie sobie co chcecie, biedne istoty :D

Gość pipazła
ta baba jest ze wsi.wiem to na pewno

Gość panna z akcentu
pewnie że sie nie przejmuję, to jak spotkamy sie ? mam mega sztuczne ku.tasy w domu, mogłybyśmy sie fajnie pobawić.

Gość panna z akcentu
żal pl podszywy

Gość bialadama
pewnie zjadła padline i bredzi.na wsi sie nie jada cielęciny.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
W jednym masz rację. Czytałam tylko treśc na poczatku.:) Co do reszty- to jeszcze gorzej o Ciebie świadczy. I z czego ty jesteś dumna? Że dajesz dupy facetowi? Nie on pierwszy i ty nie ostatnia.....

Gość bialadama
te panna,wracaj na oddzial psychiatryka,masz rozdwojenie jazni jak widze znowu.nie wzięłas porannej dawki anafranilu.

A ja ci opowiem bardzo ladna historia , z twojego zycia? dlaczego wam tak trudno pojac ze zdradzacz moze zakochac sie w kochance? i jest w stanie odejsc od zony wlasnie dla niej? i ze ta milosc rosnie z kazda sekunda wam sie wydaje[owszem jest wiele takich przypadkow]ze facet bawi sie kochanka i obiecuje jej zlote gory, ale sa tez wyjatki jak moj kochanek. patrzcie troche obiektywniej , a nie od razu z wyzwiskami wyskakujecie

Co do reszty- to jeszcze gorzej o Ciebie świadczy. ja nie potrafie sie wyrazac? . a co to ka za zdanie??

Gość pannna z akcentu
durny podszyw się zaczernił, ha! ja nadal pisze na pomarańczy, teraz jakis debil zabral mi nicka. Wiesz czego mi najbardziej brak? W ustach go mieć i possać, tylko czasami troche czuję smach pipki jego żony, ona go chyba zmusza do seksu? co o tym sądzisz?

Gość mójkotsrażabą
Akogo to obchodzi,że dajesz mu dupy za darmo,a facet się cieszy .Oj ty naiwna.

Gość aguśka;)
gdyby nie chciał być z Tobą tylko dla seksu to nie nazywałabyś się kochanką tylko partnerką, kobietą, narzeczoną lub żoną =)

Gość pannna z akcentu
nie daj sie nabrać, te podszywy od razu nicki zabierają, założę sobie inny, ok? powiedz, twój też sypia z żoną? bo ja swojego prosiłam, żeby robił chociaż dzień przerwy i tą żona tak nie śmierdział ale on czasami chyba nie edaje rady, ona go napada czy coś.

gdyby nie chciał być z Tobą tylko dla seksu to nie nazywałabyś się kochanką tylko partnerką, kobietą, narzeczoną lub żoną = on do swoich znajomych mowi ze jestem jego dziewczyna, nie kochanka, a i zdarza sie ze przedstawia mnie jako zone, a moje dzieci jako wlasne :P

Gość bn980
wiele kobiet będących kochankami to kobiety nieszczęśliwe, często w ostatecznym rozrachunku odrzucane, pozostawiane z nieślubnym dzieckiem i zapominane. Okazuje się, że mężowie, „po wyszumieniu się i rozczarowaniu, a czasem po wykryciu zdrady zwykle próbują wrócić do swych żon i rodzin.

Gość pannna z akcentu
on do swoich znajomych mowi ze jestem jego dziewczyna, nie kochanka, a i zdarza sie ze przedstawia mnie jako zone, a moje dzieci jako wlasne " aż tak bardzo się wstydzi prawdy? co za ciota.

aż tak bardzo się wstydzi prawdy? widzisz podszywie, dla ciebie tak zle i tak niedobrze :D

Gość pannna z akcentu
dla mnie to obojętnie ale dla ciebie to żle i poniżająco, ze sie gosc ciebie wstydzi.

a gzdie to wyczytalas ze sie wstydzi? hahaha dobra jestes