Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha!

DLA MOJEGO KOCHANKA JESTEM WSZYSTKIM

Polecane posty

Gość ha!

a wy zony , i zajadłe dziewice nie miałyście racji !!!!On nie chce być ze mną tylko dla seksu !!!

Gość pseudonima
oO o i co z tego?

Gość dźizzzas
jak do roku czasu,nie rozwiedzie sie z żoną, to zapomnij że to zrobi, statystyki nie kłamią

Gość ha!
mam 30 lat , wiec szkole szkonczylam juz dawno , a was prawda w oczy kole , ze nie macie racji. a ja sie moge wam smiac w twarz hahahahahahaha on mimo ze ma rodzine , to mnie kocha najbardziej :D

Gość ha!
w dupie mam statystki, kazdy jest inny :P

A znając życie, jak żonka postawi mu ultimatum "Albo ja, albo ta szmata", to zgadnij, kogo wybierze? Zacznie cyrk z kwiatami i przeprosinami wokół żony, a Ciebie kopnie w d.

Gość dźizzzas
nie łudź sie on najbardziej kocha SIEBIE

Gość złodziejka cudzego męża...
też tak miałam :P ale mój kochanek rzucił rodzinę i jest ze mna ;)

Gość vbm28
taaa ciebie kocha :D...tylko jakoś dalej z zona jest a nie z tobą

Gość dźizzzas
wspomnisz moje słowa, jak kolejne święta spędzisz sama

Gość dźizzzas
złodziejka, a po jakim czasie od początku waszego romansu, on odszedł od żony?

Gość do Ha !....
A w p i e r d o l od Żony czy Żony koleżanki dostałaś już ścierko ?

Gość ha!
ha! wlasnie sie rozwodzi i to po roku czasu! i co wy na to? swieta spedzam z rtodziną , tez ją mam

Gość złodziejka cudzego męża...
po 4 miesiącach odszedł i zamieszkał ze mna, po 3 latach dostał rozwód ;)

Gość pseudonima
a bzykacje sie?

Gość ha!
szkoda wam , ze wasz kochanek was olal i wrocil do zonki, a moj wybral mnie :P

Gość ha!
pseudomina jesli to do mnie pytanie ... pewnie , a sex jest z nim zajebisty , tylko starszy facet potrafi dac kobiecie tego czego jej trzeba

Gość wez sie uwal
Jakby kochał to by wpierw odszedł od żony po to ty byc z ukochaną osoba. Nie zrobil tego to znaczy ze jednak bardziej boi sie reakcji żony i otoczenia lub woli miec wygodę ktora juz ma niz byc z toba. Widac jednak ta milosc taka wielką nie jest. Albo mu mniej zalezy na tobie niz zwykłej wygodzie albo to zwykła ciota po prostu. Jestem facet i wiem ze jakby mnie wzięło na milosc do innej niz żona to bym rozwiązał sprawę po mesku a nie jak dziecko ukrywając zwiazek. Łudzisz sie dziewczyno. Przekonasz sie za rok czy 2 max jak przejdzie mu zauroczenie

Gość ha!
ha! on mnie kocha ponad wszystko , i w dupie ma co pomysla o nas jego rodzina i znajomi

Gość mirabeelka
on ci tak powiedział, a ty uwierzyłaś każdy wierzy, w to, w co chce wierzyć ;)

Gość ha!
mirabelka to sobie wierz w co chcesz , ja wierze w jego slowa, gesty, zachowanie, czyny

Gość mirabeelka
jeszcze napisz, że kocha cię bardziej niż własne dzieci, to się roześmieję :) aleś ty dziecinna...

Gość pseudonima
"pseudomina jesli to do mnie pytanie ..." tak do cie3bie a do kogo/ "pewnie , a sex jest z nim zaj**isty" to super .. a wiesz ze on odszedł od zony bo potym co zrobił nie jest wstanie jej w oczy spojrzec :) "tylko starszy facet potrafi dac kobiecie tego czego jej trzeba" a mi sie wydaje ze to od wieku nie zalezy a wychodzi to bardziej ze srodka :) stary moze byc impotentem badz zajebistym kochankiem...to samo młody ...moze szybko konczyc ale tez moze znac na tyle dobrze swoje ciało itd ze byc zajebistym kochankiem... nie mam zamiaru sypiac ze starymi dziadaki tylko dlatego ze ktos powiedział "ze tylko stary dzad moze dac kobiecie przyjemnosc" :) wole mlodych, jurnych, seksownych i wolnych :)

Gość pseudonima
"mirabelka to sobie wierz w co chcesz , ja wierze w jego slowa, gesty, zachowanie, czyny" oo :}

Gość do Ha !....
ponawiam pytanie. Przecież na miejscu tej Żony już dawno bym ci ścierko przypierdoliła. Miałabys ogoloną głowę do łysa ,naruszone zęby i nos złamany. Zobaczyłabyś jaka jestes atrakcyjna " po" bhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Gość ha!
a ja wole mojego miska , dla ktorego seks przez cala noc nie jest wielkim wyczynem , niz seks z mlodszym mezem , ktory konczy na 2-3 minutach

Gość nina #$%(
jeśli on ma własne dzieci w dupie, bo ty jesteś dla niego najważnejsza to dobraliście się idealnie :) tylko pogratulować takiego odpowiedzialnego, mądrego partnera :) tylko pozazdrościć ha ha

Gość ha!
ponawiam pytanie. Przecież na miejscu tej Żony już dawno bym ci ścierko przypie**oliła. Miałabys ogoloną głowę do łysa ,naruszone zęby i nos złamany. Zobaczyłabyś jaka jestes atrakcyjna " po" bhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! ta, a ty myslisz ze ja bym stala ze zwiazanymi rekami i bym sie nie bronila? zona jego to stare pruchwo bez polotu , inteligencji , bez wygladu, bez niczego

Gość pseudonima
"a ja wole mojego miska , dla ktorego seks przez cala noc nie jest wielkim wyczynem , niz seks z mlodszym mezem , ktory konczy na 2-3 minutach" a ja wole mojego młodego wysportowanego meza który moze cała noc niz starego dziada który konczy po 2-3 minutach :}

Gość mirabeelka
ponawiam pytanie o jego dzieci