Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Hrabina Oletka Stringinowa oh Dyrektore - ciesze sie, ze mi ufasz Aczkolwiek akurat kwasow sobie nie musialam powtarzac, bo kwasy byly w gimnazjum i na poczatku LO a ja mialam rozrywke z powtorki z 3 kl LO Kwasy to cos co zawsze pamietalam. Daj mi jakies zadanko z matmy To moja specjalonsc. proszę Cię bardzo...będzie trudne .... także możesz korzystać z pomocy kogokolwiek... zostało zadane do domu w I klasie LO :) uwaga.. Liczby a,b,c dają przy dzieleniu przez 4 reszty odpowiednio 1,2,3. Jaką resztę z dzielenia przez 4 będzie miałą liczba a^2 + b^2 + c^2 ? :) 🖐️

dyrektorke Dziękuję za radę, na pewno skorzystam;) Nie , nie mam chłopaka.;)

Gość sryrektorke
Ponieważ niektóre z moich poniższych wypowiedzi mogą okazać się nieco kontrowersyjne, z góry proszę o niebranie ich do siebie, jak również zaznaczam, że zostały one spowodowane tym, że nie otrzymałem/am starannego wychowania we wczesnym dzieciństwie jak również w późnej młodości. :classic_cool:

Gość sryrektorke
Moze sie poznanamy ? Wygladasz na dobra dziewczyne , moze sie ozenimy ? :)

Możemy się poznać:) Ale się nie ożenie z Tobą,nie jestem homoseksualna, a pozatym to jestem sama i mi tak dobrze z tym;)

chociaż z II strony widzę, że całkiem odważnie sobie tutaj gruchasz z potencjalnym , zakonspirowanym narzeczonym :classic_cool: 🖐️

Gość sryrektorke
To niemozliwe , ze jest CI z tym dobrze :( Myslisz , ze raczka zastapi prawdziwe cialo i zar ? ;)

dyrektorke Jesteś bardzo fajną dziewczyną,ja odkąd tu jestem to wiele razy spotkałam się z źle nastawionymi ludzmi , a Ty masz w sobie tyle optymizmu...bardzo fajnie;)

siwy gej I absolutnie nie mam nic do gej , mam wielu przyjaciół gejów i są bardzo w porządku, nie miałam nic złego na mysli mówiac , ze nie jestem homoseksualna.:)

Hrabina Oletka Stringinowa pomyśl.... poza tym może ktoś inny się pokusi :P ;) zadanie w sumie wychodzi w dwóch linijkach HINT... jeśli a ma przy dzieleniu przez cztery resztę 1 tzn. że można ją zapisać w postaci a=4k+1 gdzie k jest liczbą całkowitą :)

Gość dsgfdfghghg
dyrektore ale nie orzystaj z ksiazek i zeszytow buahaha

Razza dyrektorke Jesteś bardzo fajną dziewczyną,ja odkąd tu jestem to wiele razy spotkałam się z źle nastawionymi ludzmi , a Ty masz w sobie tyle optymizmu...bardzo fajnie to tylko dlatego, że to mój podszyw :classic_cool: :D

dsgfdfghghg dyrektore ale nie orzystaj z ksiazek i zeszytow buahaha sobie tylko przekartkuję materiały z drugiej gimnazjum :classic_cool: 🖐️

Gość gfhjgfjgfj
Jakim noł lajfem trzeba byc , zeby dawac samemu zagadki z matmy i je samemu rozwiazywac ? :D:D:D:D:D:D

gfhjgfjgfj witamy serdecznie szanownego pana jasnowidza na forum ;) choć jak widzę wzrok chyba nie domaga, gdyż osobiście nigdzie nie widzę rozwiązania zagadki ;) 🖐️ widzę, że nie widzę - o BOSZE 😭

Gość poliiiiiiiiiii
czy ta reszta to zero? mi wyszedla taki wynik, ale nie wiem czy dobrze , nigdy nie bylam dobra z matmy :P

dyrektorke założył temat dla siebie --> tzn on uważa siebie za eiltę kafeterii 🖐️

poliiiiiiiiiii czy ta reszta to zero? nie . odpowiedź jest nieprawidłowa - gdyby wyszła zero to liczba byłaby podzielna przez 4 a nie jest... wystarczy sprawdzić dla DOWOLNEGO konkretnego przykładu ;) ale rozwiązanie nie może być oparte na 1 przykładzie - zostanie wówczas zdyskwalifikowane przez żiri :classic_cool: 🖐️ zaraz żonsia przyjdzie i to wam rozwali w 20 sekund :P :classic_cool: 🖐️ tylko ją patrzeć :d

Toksy dyrektorke założył temat dla siebie --> tzn on uważa siebie za eiltę kafeterii Co tam porabiasz dzisiaj TOksy? jakie plany na później? :)

Gość papudrok we pilotce
namiar zero

Toksy pracuje nie widać ? ;P po pracy idę do kosmetyczki a ty?? to uważaj żeby CI futra gdzieś nie stanęła :P w ogóle żyje jeszcze? ;)

Gość poliiiiiiiiiii
a co oznacza ten daszek ^? np. a^2? jak bede wiedziala to moze rozwiaze :P