Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Temat dla elity kafeteriii........

Polecane posty

Gość papudrok we pilotce
no niech mnie one tylko zasrają podwórko

Gość papudrok we pilotce
u ciebie też....bosze jakie to słońce jest wielkie:D

Gość poliiiiiiiiiii
czy ta reszta to 2?

Gość papudrok we pilotce
przerwa konserwacyjna

Gość aaaaaaarwena
yay nowe zdjecie dyre!!! brzydkie lapska (od dloni po ramie-cale), niegustowna bizuteria, okropne sztuczne(?) pazury, wlochy na udach, brak tzytzkow, bardzo srednie wlosy, ukryta twarz( tak tak wiemy co to znaczy), pomarszczone pachy (wtf?), spieczona skora, tragiczne ciuchy, wypukły brzuchol slowem: wiecej zdjec dyre!!! mam naprawde kiepski nastroj, chce zeby mi go poprawic!!! zreszta sram na to i tak jestes men, gustu nie masz, czy tak yntelygentnie prowokujesz

poliiiiiiiiiii czy ta reszta to 2? tak jest - ale bez rozwiązania takie stwierdzenie jest bezwartościowe :P zresztą uzyskane na 1 przykładzie więc wiesz 😴

Gość poliiiiiiiiiii
pytam sie czy odpowiedz na rozwiazanie zadania to 2? :P

Gość poliiiiiiiiiii
ale latwe te zadanie :P ten daszek mnie tylko zmylil na poczatku bo myslalam ze to udaje mnozenie

Gość nie chce cie dyre
dołować, ale na tej focie wyglądasz jak dziwa zabrana z drogi do auta na numerek

warczypies słońce jakie wielkie, takie wszędobylskie dzisiaj czas na ostre zakupobranie - pogoda aż się prosi - mam nadzieję, że w miarę wcześnie uda mi się dzisiaj wszystko skończyć :(

Gość uyuhjk
nie chce cie dyre dołować, ale na tej focie wyglądasz jak dziwa zabrana z drogi do auta na numerek a na ktorej focie ona tak nie wyglada? :D

Gość SunBaby
Co chcecie od dziewczyny, zazdrosciuchy. ładna, zgrabna, pewnie paszczyle kafe zazdroszczą , seee you

Gość uyuhjk
czy ladna to nie wiem zgrabna na pewno klasy i wyczucia stylu za grosz nie znajdziesz

Gość poom aranczka
Wchidze wlasnie na kafeterie - patrze - a tu temat dla mnie. Coz, pozostaje mi sie tylmo przywitac, jako glowna elita kafe :classic_cool:

Gość aaaaaaarwena
Co chcecie od dziewczyny, zazdrosciuchy. ładna, zgrabna, pewnie paszczyle kafe zazdroszczą , seee you nie, przeciwnie- dociera do mnie ze bardzo siebie nie doceniam, moze to nie najzdrowsza terapia, ale zawsze cos :o

aaaaaaarwena pomarszczone pachy mnie rozwaliły :D ;) niezła jesteś - ale dzięki za konstruktywną krytykę :P ps. ciuch imprezowy :classic_cool: 🖐️

Gość poom aranczka
O, przepraszam za literowki, musicie mi wybaczyc bo pisze z mojego wypasionego smartfona marki apple :classic_cool: ale sens pozostaje ;)

nie chce cie dyre dołować, ale na tej focie wyglądasz jak dziwa zabrana z drogi do auta na numerek za kierownicę się chyba takich osób nie pcha ;) ps. dzięki za konstruktywną uwagę :) tzn. krytykę 🖐️

poom aranczka jakbyś miała porządnego smartfona - to byś sobie jeździła palcem po klawiszach i sam by poprawiał błędy ;) szajsfon to będzie miał za 50 lat :D 🖐️ ps. za to możesz sobie niebieskim guziczkiem SMSy powysyłać :D