Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki brzydal

jestem brzydki czy mam szanse na ladna mila dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość
Chce zeby go pokochała bo mimo wygladu ,a jakby była brzydka to by nawet sie nia nie zainteresował.Jesli naprawde jestes brzydki to daruj sobie ........

Gość gość
Brzydal, ktory za pewne jest do tego nudnym prawiczkiem, skoro zadaje takie zalosne pytania na kobiecym forum. Ponadto w ich wypadku eufemizmem slowa "nudny" jest "dobry i mily". I taka miekka faja mysli ze moze miec szanse u slicznej z powodzeniem. Jesli jestes brzydki to musisz miec z******ta osobowosc, zeby wyrwac atrakcyjna dziewczyne a ty autorze zwykla peezda a nie facet jestes.

Gość gość
Osobowość gowno pomoze,wyglad albo kasa sie licza u faceta.

Gość gość
Hahah naprawde ludzie tu mysla, ze kobieta ktora ma pooukladane w glowie wezmie sobie brzydala? Kto chcialby byc z kims kto nie pociaga go fizycznie. Z takim podejsciem to nie ma sie co dziwic, ze po x latach kobiety nie chca sypiac ze swoimi mezczyznami skoro polecialy tylko na bycie dobrym i opiekunczym facetem. a to naprawde nie wystarczy

Gość gość
Brzydcy są dla brzydkich kobiet.

Gość gość
masz ale jeśli bedziesz miał kase, nie myśl ze jak bedziesz brzydki i bez kasy to cie zechcą,

Gość gość
chociaz niektore cie nie zechca nawet jak bedziesz mial kase, bo nie beda chcialy miec brzydkich dzieci

Gość Może ty myślisz,że jesteś

:classic_biggrin:Może ty myślisz,że jesteś brzydki ale i tak są osoby które jak cię lepiej poznają to cię pokochają.Ja ci tak mówię bo sam jestem brzydki ale mam mniejszą nadzieje bo jestem RUDY.       >_<