Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaaMamuśkaa

Jakie imiona??

Polecane posty

Gość MłodaaMamuśkaa

Jak imiona dałyście swoim dzieciom?? Ja zastanawiam się na imieniem, ale nie mam kompletnie pomysłu jak dać swojemu jeszcze nienarodzonemu dziecku (płeć jeszcze nierozszyfrowana) ;)

Gość kuyuib
pojęcia nie mam, tez jestem w ciąży i nie znam jeszcze płci

Gość A ja mam syna
Marcela:) Jak będzie dziewczynka to Iga

Gość mam Klaudię
a jeśli będzie druga dziewczynka to Laura:) chłopiec chyba Dominik - nie mam innego pomysłu absolutnie ;]

Gość wściekła mrówa
stanisław :) dla dziewczynki podobają mi się Tosia, Pola i Mila. No i Nel ale niestety w mojej rodzinie już zajęte :p

Gość rosita
my mamy Lilianę, w planie była jeszcze Kornelia lub Tamara. Chłopiec Daniel. Mogły być bliźniaki więc wybraliśmy Maksymilian i Magdalena bo podobają się nam jak dzieci mają imiona na tą samą literę.

Gość miilka88
ja mam Aleksandra :) nastepne jak bedzie chłopcem bedzie Dominik, a jak dziewczynka Lilianna :)

Gość bardzo ważne
ja mam Aleksandrę, do końca ciąży byłam pewna, że jest chłopcem i miała by Patrykiem ;) teraz jeżeli będzie dziewczynka to Ewa albo Kasia a chłopczyk - Łukasz

Najbardziej podobają mi się imiona Wojtuś i Zosia ale są w tej chwili w 10 najpopularniejszych imion dlatego myślę o bardziej oryginalnych. Rozalia, Nadzieja lub Jaromir, Witold mąż nie chce się zgodzić dziewczynka ma mieć na imię Anastazja a chłopiec Wojtek według niego.