Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOTToo

PRZEŻYŁAM COŚ STRASZNEGO ...

Polecane posty

Gość pseudonima
"wybacz, miałam do niego dystans, ale 1szy raz ktos o mnie zabiegał , wyszło nieporozumienie a juz mialam 50 polaczen niedobranych, wiec to bylo dla mnie dziwne, widzialam, z emu zalezy .. .nie wiem po co odstawiał tę szopkę z tym jak mu zlaezy, poswiecal sie, przyjezdzał itd.." i sie nigdy nie dowiesz.... :) a nie nie zaraz zaraz ... przeciez juz wiesz :) chłopaki albo cie strasznie nielubia :) albo sa psychicznie chorzy :I

Gość przespałaś się z nim
?

'ale 1szy raz ktos o mnie zabiegał' Hahahhaa. 'w koncu zadzwonił i powiedział, że mam spie**alac' Zabiegał? Litości :)

Gość ZOTToo
na poczatku był tylko on .. .ale dnia kiedy kazał mi spierdalac itp to nagle zaczęli pisac do mnie Ci dwaj koleżcy, on wtedy byl pijany, ale go to nie usprawiedliwa... wtedy miała ur jego była... bo mi mówił, ze wysle jej smsa z zyczeniami, bo ' ma klase' i wypada :O wrócił do niej, zmienił nr i zaczęli mnie gnębic.. on i jego 2 koleżcy.. .ale nie łatwiej było powiedziec WRACA DO BYŁEJ, SORRY ASIA? tylko takie mszczesnie sie.. za co?

Gość pseudonima
"nie jest Twoją najsilniejszą stroną mentalnie, to Ty jeszcze ciągle jesteś w podstawówce, no może w gimnazjum dorośnij dziewczyneczko" to chyba oni maja myslenie typowe z podstawówki skoro w takie rzeczy sie bawia oO takie akcje przerabia sie jak sie jest dzieciakiem badz ewentualnie nastolatkim a nie jak sie ma po 20-25 lat

Gość ZOTToo
nie, nie spałam z tym koleżką. tak się mądrzysz koleżanko, a ciekawe czy dla Ciebie to nie był znak, ze mu zalezy, widział jak z nim rozmawailam jak mu zalezy, nie naciskal na nic z tych rzeczy, był normalny... do tego własnie czasu, wiec czas w którym o mnie zabiegał - ten okres moge uznac, ze naprawde się starał ... widziałam,z e bardzo mu sie spodobałam.

Gość pseudonima
"'ale 1szy raz ktos o mnie zabiegał' no o mnie tak chłopak zabiegał ale wiesz kiedy? jak byłam w podstawówce :) i tak co roku az do szkoły sredniej :) 'w koncu zadzwonił i powiedział, że mam spie**alac' a ty go oczywiscie gonisz :) prawda? :)

Gość ZOTToo
wrócił do byłej, tak w koncu z tego wyszło .. oni wczoraj po tym jak sie przyznali, ze sie znaja i razem sa, to mowili, ze koncu gadam do rzeczy, ze to kara za to jak ich zwyzywałam, ze uroda to nie wszstko i inne takie.. potem jeden z nich powiedzial czy chce sie spotkac na piwo aby pogadac normalnie, bez napinki, ale odmowilam oczywiscie.

Gość ZOTToo
1szy raz ktoś TAK o mnie zabiegał miało byc... w sensie aż tak bardzo.

Gość pseudonima
"1szy raz ktoś TAK o mnie zabiegał miało byc... w sensie aż tak bardzo." to raczej było skakmlnanie niz zabieganie :)

Gość pseudonima
"ze sie znaja i razem sa, to mowili, ze koncu gadam do rzeczy, ze to kara za to jak ich zwyzywałam, ze uroda to nie wszstko i inne takie" a zwyzywałas ich?

Gość pseudonima
wyzywałas ich???

Gość pseudonima
no powiedz wyzywałas ich? bo ja bym sie wcale nie zdeziwiła jak to nie miało miejsca o oni sobie to po pierwsze uroili, po drugie szukali jakies wymówki, wytłumaczenia na swoje psychotyczne zgrania które powinna sie leczy

Gość pseudonima
smutne ale miałas doczynie z chorymi psychicznie osobami

Gość ZOTToo
tak, zwyzwalam ich jak jednego i drugiego prosilam o nowy nr tamtego, bo chcialam go zbesztac za to ze rozdal moj numer.. im itd.. wkurzylam sie i powiedzialam cos co na pewno ich zabolało... cisza teraz od calej trójki mam nadz, ze tak zostanie

Gość pseudonima
"tak, zwyzwalam ich jak jednego i drugiego prosilam o nowy nr tamtego, bo chcialam go zbesztac za to ze rozdal moj numer.. im itd.. wkurzylam sie i powiedzialam cos co na pewno ich zabolało... cisza teraz od calej trójki mam nadz, ze tak zostanie" zaraz zaraz nie kumam chłopak skamlał łaził kłama i nie dawał ci spokoju, zmanipulował cie 50 razy dziennie dwonil .... po czym rozdał twój telefon kolegom, nasłał na ciebie jakas głupia psychicznie chora laske aby CIEBIE powyzywała od szmat ...rozdał twój telefon a jak ty smiałas sie wkurzyc z tego powodu stwerdził ze to wszystko co zrobił to kara za to ze ich powyzywałas uz po wszystkim? tak? :}

Gość ZOTToo
to bylo tak, ze wczoraj pisalam z jego kolega i tym tpem co mnie gnebil bo on sie przyznał skad ma moj nr itd... z laska gadalam raz przez 30 sekund... i wczoraj juz sie wkurzylam i powiedzialam im cos co wiem, ze zabolalo ich strasznie wiec mowia ze to kara... ale przeciez oni juz wczesniej to zrobili, wczesniej pisali do mnie we 3... czyli 'kara' juz byla wczesniej... jeden z nich powiedzial,. ze wzial do mnie numer bo slyszal, ze fajna ze mnie dziewczyna, interesujaca... i wczoraj po wszystkim mi napisal, ze chcial pisac ze mna na powaznie itd, tylko ubaw mieli z tego, ze zalilam mu sie, ze drugi jakis typ mnie gnebi.. a siedzieli obok siebie... ze mial normalne zamiary wobec mnie

Gość pseudonima
a wiesz kto zrobił z ciebie tą "SZMATE" nie ty sama a on :} czyli...zrobił z ciebie szmate oszukujac cie i manipulujac toba ...naslał laske aby cie powyzywała i to ty niby kare dostałas za to co zrobiłas????? a co takie zrobiłas? oprócz tego ze mu uwierzyłas i rozmawiałas z nim? :] hmmm?

Gość pseudonima
" i wczoraj po wszystkim mi napisal, ze chcial pisac ze mna na powaznie itd, tylko ubaw mieli z tego, ze zalilam mu sie, ze drugi jakis typ mnie gnebi.. a siedzieli obok siebie... ze mial normalne zamiary wobec mnie" a wiesz ze to jest niedojrzałe zachowanie dwóch niedorozwinietcy chłopców z osiedla :) bo mezczyzni to oni napewno nie sa :)

Gość pseudonima
ie przerabiałas takich debilnych zagrywek w podstawówce we wczesnych klasach albo nawet w przedszkolu?

Gość pseudonima
"a wiesz kto zrobił z ciebie tą "SZMATE" nie ty sama a on :} czyli...zrobił z ciebie szmate oszukujac cie i manipulujac toba ...naslał laske aby cie powyzywała i to ty niby kare dostałas za to co zrobiłas????? a co takie zrobiłas? oprócz tego ze mu uwierzyłas i rozmawiałas z nim? :] hmmm? idiotka jestes nie ty a tamci dwaj :)...masz nauczke aby nie gadac z niedorozwojami a poszukac w koncu mezczyzny :)

Gość ZOTToo
rozmawialam teraz z jednym z nich, z tym co mnie gnębił i on mi cytował moje rozmowy z tym.... z ktora sie spotykalam .... rozmaiwalismy tez o sexie i roznych fantazjach, maja moje zdjecia, boze jaka ja bylam naiwna, jaki wstyd ;(

Gość pseudonima
"rozmawialam teraz z jednym z nich, z tym co mnie gnębił i on mi cytował moje rozmowy z tym.... z ktora sie spotykalam .... rozmaiwalismy tez o sexie i roznych fantazjach, maja moje zdjecia, boze jaka ja bylam naiwna, jaki wstyd ;(" o masz ty nawet nie wyobrazasz sobie jak głupia i ile razy naiwna ja byłam :D wiec pogadałas sobie i tyle... maja twoje zdjecia i co z tego :) ...to tak jak by cie w kostiumie kompielowym na plazy zobaczyli ...strasze OO normalnie :) masakra jakas :) a ci co? "he he he mam zdjecie laski hy hy hy i gadałam z nia o seksie" ...tak? wow czy tylko ja to tak widze? trzech kolesi zwichnietych emocjoalnie slini sie nad zjeciami laski w "kostiumie kompielowyym" która gadała z nimi na temat seksu ...

Gość ZOTToo
GADAŁAM tylko z jednym, on reszcie czytał sms itd... jest teraz na gg odczytał moje wiadomsoci długie ale milczy .. w sumie tez by mi brakło słów...

Gość pseudonima
poczekaj jeszcze z 10 lat a wtedy byc moze cie przeprosza za swoje szczebiackie i głupie zachowanie jak dorosna do byci w zwiazku z kobieta badz naucza sie szacunku do nich i zaczna cenic cudze uczucia ... daje im jakies 10- 15 moze 20 lat zanim sie z nimi normlanie dogadasz... wiec daruj sobie ich bo znowu cie wciagna w jakas pozal sie boze gierke ze zdjeciami w kostiumie kompielowym w tle i rozmowach o seksie ijakies inne pierdy rodem z podstawówki

Gość pseudonima
"GADAŁAM tylko z jednym, on reszcie czytał sms itd... jest teraz na gg odczytał moje wiadomsoci długie ale milczy .. w sumie tez by mi brakło słów..." no i co z tego ... mieli ubaw twoim kosztem ... ajwidoczniej jest to taki typ osób które nie potrafia inaczej funkcionowac w społeczenstwei jak tylko uprzykszac komus zycie badz nasmiewac sie z ludzi ... szkoda ze lustro nie spojrza :) ...no ba... nie zrobia tego...w koncu musza jeszcze tyle osób na tej ziemi zniszczyc i znoic :) i ponabijac sie znich aby przez chwile poczuc sie góra i sie wywyrzszyc :)

Gość ZOTToo
nie glupio ci? mm 15:48:29 pisalas wczesniej . nie nie jest mi glupio i prosze nie pisz juz:) Ja18 15:48:49 jestes taka kurwą fałszywa Ja18 15:48:53 ze az zal mi cie Ja18 15:48:59 wiem, ze ci glupio bo nikomu sie tak nie robi Ja18 15:49:02 cwelu mm 15:49:11 Ja18 15:50:08 nie ustosunkowales sie, bo ci kurwa glupia Ja18 15:50:09 o Ja18 15:50:12 nie masz argumentów Ja18 15:50:21 prostak zwykly jebany prostak mm 15:50:26 aaa daj ty mi spokoj:)wyjebane mam ciezko Ja18 15:50:45 zadna ci nie daje, ze musisz kolezkom czytac zboczone smsy? Ja18 15:50:49 czujesz sie wyzej? Ja18 15:51:02 jestes gownem. nic tylko napluc ci w ryj szujo jebana . Ja18 15:51:05 wykurwiaj. Ja18 15:51:07 nara psie mm 15:51:42 hhehe no czesc

Gość ZOTToo
ponioslo mnie, wiem ze nie powinnam , ale to bylo silniejsze on jest jako mm ja , ja Ja-18