Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pewnej dziewczynki

zdenerowałby Was fakt, że koleżanka dała tak samo na imię dziecku?

Polecane posty

Gość moze plucz rozcienczonym
Aniolek w kropki , a jakie to imie ? :-)

Gość moze plucz rozcienczonym
test

Gość ramoneska
A ja się nie dziwie mamie pewnej dziewczynki,za to dzieie sie i to bardzo jej kolezance jest tyle pieknych imion,ze jest w czym wybierac

Gość jhuiioiuo
wiesz co autorko,miałam podobnie tylko że...no własnie...ale od początku,mam synka Bartusia i jak pojechalismy w gosci do naszego swiadka ze slubu a jego żona była tuz przed porodem dowiedzielismy sie ze daja synkowi na imie Bartus po naszym synku bo nasz jest taki super chłopczyk i im sie mały bardzo spodobał.wiesz co tez nie pytali nas o zdanie czy sie nie pogniewamy ale powim ci ze byłam mega dumna az mi serce rosło ze komus tak spodobał sie moj synek ze swojego nazwał tak samo.

Gość asdfghjkjhsdfghuj
tez rozumiem autorke, mam wybrane nietypowe imie dla chlopca i nikomu go nie mowie bo nie chce zeby ktos mi je "ukradl":P

Gość odpowiadając na pytanie
autorki mówię NIE, nie miałabym nic przecowko gdyby nawet przyjaciółka dała takie same imię dla swojego dziecka

Gość a ja miałam podobnie.....
Miałam bardzo podobna sytuację. Kilka lat temu wybralismy dla naszej córki bardzo stare imię, zupełnie zapomniane, ale proste i piękne. Może to i próżne, ale chcielismy, zeby nasz córcia miała oryginalne imię- niewyszukane ,ale żeby nie była kolejną Julką , Amelką czy Hanią... Moja przyjaciółka kiedy usłyszała to imię to otwarcie, wprost powiedziała mi,ze "noooo, może byc, takie sobie" . Po czym 14mcy później nazwała swoją córkę TAK SAMO. Mnie i męzowi było przykro, nigdy im tego oczywiście nie powiedzielismy,ani nie okazalismy, ale mimo to nasze stosunki się jakby nieco ochłodziły się... Nasi inni wspólni znajomi nie kryli natomiast niesmaku z takiego obrotu sprawy....Kiedy się spotykamy czujemy się wszyscy idiotycznie wołając tak samo nasze córki....

Gość a jak nazwałas?
(to do postu wyzej)

Gość efewrfewrf
Mamo pewnej dziewczynki, masz powody do irytacji. Ale trudno, ryzyko było, prawda? Ja też znalazłam dla córki imię niespotykane a jednocześnie proste i klasyczne, i przyznam że spodziewam się że za jakiś czas pojawi się więcej dziewczynek o tym imieniu. Potraktuję to jako dowód uznania dla mojego pomysłu. I ty też powinnaś tak podejść do sprawy.

efewrfewrf, usmialam sie jak to przeczytalam :D skad w was tyle samouwielbinia??? no tak wsyzsyc beda nazywac wlasnew dzeci tak jak ty swoja corcie :D no zgroza po prostu :D a ja dalas jej a imie , napisz skoro to imie takie wyjatkowe i cala Polska bedzie tak nazwyac swoje dzieci :D