Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

dziwne zdanie mi chlopak powiedzial

Polecane posty

'wygladasz jak milion dolarow, ktory zaraz wydam' dodam,ze chlopak nie moj, tylko jakis przypadkowy z imprezy, jak byscie to zrozumialy?

Gość lopo
że mu się podobasz ale nie może cię mieć (bo ma cię ktoś inny lub nie jest ciebie wart)

Gość pomarancza naczelna na kafe
To oznacza ze chce ci zaplacic za sex.

Gość life is brutallllllllll
tani tekst na podryw a ty robisz temu analizy i doszukujesz sie ukrytych znaczeń:D

a myslisz ze on sie zastanawial nad tym co powiedzial?:D gdzies uslyszał i powtarza bo mysli ze fajne, rozumiem że bys sie dziwila jakby ci powiedział że wyglądasz jak waza z dynastii ming, ale takie cos?:D

ale taka waza jest warta więcej niż bańke:D

Gość facet bez zasad
o kurwa, jakie te baby są puste:(

ale i tak jest ładniejsza od sterty papieru;)

'wygladasz jak milion dolarow, ktory zaraz wydam' "Milion dolarów" to coś, co chciałby mieć, a "zaraz wydam" znaczy, że zaraz się Ciebie pozbędzie, czyli w skrócie mówiąc, przeleci i zapomni...

Gość facet bez zasad
to teraz kiedy wiesz juz co facet miał na mysli pokaż tzytzki

Myślę, że chciał napisać coś co Cię zaintryguje. Treść nie jest ważna ... no i właśnie się intrygujesz. On czeka że go zapytasz "Co miałeś na myśli?", czyli zagadasz do niego.

Gość kkorwa tępakuuuuu
on na pewno tak to przemyślał i interpretował zanim to powiedział:D właśnie takie są duurne babska = doszukują sie znaczenia tam gdzie go nie ma ;:D a jak nie moga znaleźć to doszukuję się tego znaczenia w większej ilości głów za jednym razem boki zrywac

jacuniu złoty, ja nie mylse o nim, a o tym co powiedzial. i nie w sensie rozmyslanie nad rozmyslaniami, tylko jeszcze nie slyszlalam takiego tekstu. gdyby mi powiedzial 'mala ladna masz sukienke, zdejmij ja to bym zdziwiona nie byla' a tak? toz to az temat specjalny ku temu zalozylam

Może było głośno i usłyszałaś go niedokładnie. Może on mówił "'wygladasz jak milion dolarow, ktory zaraz wydYMAM'" Wybacz, taki żart. Śmieszny?

Gość chyba sie chyba sie
naoogladal LEJDIS :D Facet blondyny na imprezie mowi do niej: wygladasz jak milion dolcow... chodz na parkiet to zrobie ci takiego maseraka... Pewnie Twoj podrywacz zmienil wersje :D

@ginorossi A jaki temat ? 'Jakie znacie oryginalne teksty facetów, w celu poderwania laski?' 'Skuteczne teksty do zarywania lasek - poradnik dla mało kreatywnych' 'Polska mowa trudna języka'