Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia5

SZUKAM POMOCY RZECZOWEJ DLA MOJEJ 5 DZIECI

Polecane posty

WITAM PISAŁAM JUŻ WIELE OGŁOSZEŃ ALE NIC Z TEGO CHCIAŁAM PROSIĆ TYLKO ALBO AŻ O POMOC DLA MOJEJ 5 DZIECI CHODZI MI O MIN CIUCHY,BUTY,BIELIZNE,ZABAWKI I INNE NIE POTRZEBNE KOMUŚ RZECZY A MI BARDZO TAK JESTEM W NAPRAWDE CIEZKIEJ SYTUACJI ŻYCIOWEJ A DO TEGO MÓJ JEDEN SYNEK 3L JEST NIEPEŁNOSPRAWNY Z GÓRY DZIEKUJE ZA JAKIEKOLWIEK ZAINTERESOWANIE NIE JESTEM OSZUSTKĄ NAPRAWDE SZUKAM POMOCY JAK KTOŚ MI NIE WIERZY MOŻE SPRAWDZIĆ.

Gość fffhiellaaa
no dobra ale pisz adres do wysylki i jakie sa rozmiary dzieci

JA MIESZKAM W RUDZIE ŚLASKIEJ 41-700 JEST TO WOJ ŚLĄSKIE MOJE DZIECI MAJĄ 13L SYN ROZMIARY OD 152 DO 160 BUTY 39,DRUGI SYN 10 L R OD 134 DO 140 BUTY 36,POTEM CÓRECZKA 4L 104-110 BUTY 26,POTEM SYNEK 3L TAKIE SAME ROZMIARY JAK CÓRECZKA I OSTATNI SYNUŚ MA 14 MIESIECY R OD 86 BUCIKU 21-22

urodzilas jako 4 dziecko niepelnosprawne zyjac JUZ W BIEDZIE...a potem zmajstrowalas sobie kolejne dziecko????? zal mi takich kobiet jak ty...i zal mi twoich dzieci skazanych na takie nędzne zycie:O:O moze chociaz to najmlodsze trzeba bylo oddac do adopcji..mialoby lepsze zycie:O

Gość _______-------______
daj meila cos poszukam

Gość _______-------______
albo jakies gg cokolwiek

PISZE DO TEJ CZARNULI 85 A KTO CI POWIEDZIAŁ ŻE MÓJ CHORY SYNEK URODZIŁ SIĘ JAKO CZWARTY TO PIERWSZA SPRAWA A ŻAL TO MI CIEBIE I TWOJEJ OSOBOWOSCI JAKIM PRAWEM OCENIASZ LUDZI SPOJRZYJ NA SIEBIE W LUSTRZE JA WOLE POPROSI O POMOC JAK JESTEM W CIĘŻKIEJ SYTUACJI TY NIE WIESZ CO MOŻE SPOTKA CIEBIE W ŻYCIU NIC NIE JEST OCZYWISTE A CO DO ODDANIA MOJEGO DZIECKA DO ADOPCJI TO TY SIĘ LEPIEJ ODDAJ WIESZ GDZIE BO JUŻ WIDAC NIC DOBREGO Z CIEBIE NIE BĘDZIE A MOJE DZIECI NIE MAJĄ NĘDZNEGO ŻYCIA MOŻE BIEDNIE ALE W RODZINIE A TY PEWNIE NIE MASZ DZIECI A JAK TAK TO BARDZO IM WSPÓŁCZUJE

Przeciez sama napisalas, ze twoj 3-letni synek jest niepelnosprawny i ze ma 3 starszego rodzenstwa - wiec chyba urodzil sie jako czwarty????

Gość bogusława lindowa
a ja szukam nowych opon zimówek , 4 rech felg (alu) , oraz foteli w skórze ecru . Z całym szacunkiem ,ale w necie są miejsca przeznaczone do pomocy takim osobom jak Ty . emamy.pl