Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My_Dice

Czy potrafilibyście rzucić to wszystko i tak bez słowa

Polecane posty

Gość wyjechalem do Indii na rok
zrob to samo.

Gość ochchc
zostan na prawie, jedz na erazmusa, zobaczysz troche europy, pozwiedzasz, przemyslisz, zaplaci w czesci unia, nie zmarnujesz na pewno roku. Po co ciągniesz głupią prace, nie lepiej zawalczyc o stypendium? na grafike masz szanse jedynie jeszcze 3 razy zdawac, bo przyjmuja do 27 rż na asp. Chyba ze chcesz byc nauczycielka plastyki po jakiejs edukacji plastycznej. A praca po grafice jest srednia, wogole po asp jest kiepsko. Mam koleznke ktora sie wlasnie obronila na wnetrzach w krakowie, otworzyly jej sie nagle oczy jak jej zaoferowali 1500 zł na ręke. Jak jestes zajebiscie uzdolniona to probój, ale masz juz 4 lata w dupe, a musisz przynajmniej rok pocisac rysunek i malarstwo zeby zrobic teczke i sie choc na wieczorowe dostac....

Gość My_Dice
Oprócz ASP w grę wchodzą Krakowskie Szkoły Artystyczne. Zrozumcie mnie. Nie potrafię studiować czegoś, co mnie nie interesuje. Każdy sugeruje się tylko perspektywami pracy, a moje zdanie jest takie, że jeśli jesteś sprytny i masz pomysł na siebie, możesz się przebić. Wolę być spełnioną artystką niż beznadziejną prawniczką, która jest sfrustrowana i robi coś pod dyktando innych. Żeby jednak mieć większe pole popisu, obok studiów plastycznych rozważam też filologię rosyjską.

Gość pijekawe_pale_fajke
heh... to ze dasz dyla na jak długo będziesz zauroczona nowym miejscem?

Gość OOOOOOO essuuuuu
też o tym myślę. chociaż studia i praca idą mi świetnie. zżera mnie nienawiść i gorycz do gościa, który mnie przerobił na szaro. więc skończę studia, odłożę trochę kasy i uciekam za ocean. może Ameryka Płd.? rzucam wszystko w cholerę.

Gość przeciez Ty juz jestes
zdecydowana wiec nie pyttaj tu ludzi :). zrobisz i tak jak zechcesz. ja Ciebie rozumiem bo sama ponad 3 lata temu poczulam potrzebe ucieczki i jak pomyslalam tak zrobilam. zalatwilam wize, bilet i prace w stanach. fakt, ze to bylo tylko na wakacje ale mi pomoglo powodzenia!!