Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna.123

Mam dzis 1 randke z facetem z neta.. jakies rady? HELP

Polecane posty

Gość Justyna.123

Kurcze.. 2 lata jestem sama, wczesniej 3 lata w zwiazku, nie pamietam co to randki :O w ramach "wychodzenia do ludzi" umowilam sie dzis na randke z facetem z internetu :O macie dla mnie jakies rady? boje sie.. nawet nie wiem w co sie ubrac :O echhhhhh stara jestem a mam problemy jak nastolatka

Gość Marta14
z internetu? Zwariowałaś? Chyba, że liczysz na bzykanko...

Gość Justyna.123
no niestey z internetu :O ale kurcze, no podobno ludzie w ten sposob tez sie poznaja? licze na to , ze skoro ja tak sie umowilam a jestem w moim mniemaniu normalna to moze uda sie na rownie normalnego faceta trafic? mowicie , ze przez internetr tylko na bzykanko sie umawiaja? :O to moze dac sobie spokoj?

Gość nie tylko na bzykanie
choć mi się trafił z neta tylko taki :P ale moja kuzynka ma męża z sympatii, a koleżanka narzeczonego :) więc zdarzają się też tacy ok. powodzenia! :)

Gość Nikajshd
Nie słuchaj jej. Ja miałam conajmniej 6facetów poznanych w necie a teraz mam męża z netu i jesteśmy rodziną od jakiegos już czasu. Wszystko zależy co to za facet. Ja się ubrałam na 1randką tak by wyglądać atrakcyjnie i szczupło Bo atrakcyjny wygląd i bycie szczupłaą to pdstawa żeby zrobic dobre wrażenie wizualne Widzałam go na zdjęciu wiedziałam że powierzchownośc ma podobną bardzo do amantów z seriali brazylijskich więc chciałam podobac mu się bardziej niż na zdjęciach a reszte zostawiałam sobie na potem tzn.o czym będziemy gadać itd. pełen luz i płynięcie z tzw prądem bo szukasz i tak faceta podobnego do siebie i jeśli tego podobieństwa nie znajdziesz to dupa i nie masz się czym martwić. Umów się w miejscu gdzie jest dużo ludzi będziesz bezpieczna. Zwróć uwagę czy nie kłamie i przetestuj go pod tym kątem dyskretnie.

Gość Nikajshd
Trafił cio sie taki na bzykanie bo widocznie nie dojżałaś do szukania kogoś na stałe To podświadomość tutaj decyduje Jeśli jesteś dojżała to znajdziesz faceta jak trzeba.

Gość do nikajshd
wiekszych glupot dawno na kafe nie bylo jak twoj post :D :P

Gość aha ii ach
właśnie, ze to wcale nie takie głupie co on/a napisał/a, z tą podświadomoscia. Los nam daje to, na co jesteśmy w miarę przygotowani, przetestowałam sama

Gość do nikajshd
jasne. i stad tylu nieszczesliwych samotnych szukajacych milosci. kazdy nieprzygotowany na milosc tylko na szybkie bzykanie. filozofki :O

Gość Marta14
do nikajshd: dojrzewać piszemy przez er zet :) Pani dojrzała

Gość aha ii ach
nie rozumiesz, nie oceniaj

Gość Nikajshd
do nikajshd to nie głupoty to samo życie Jak chcesz to skomplikować i pieprzyć na forum dyrdymały które niczego do tematu nie wnoszą to twoja sprawa ale kim ty jestes żeby mnie krytykować?

Gość Justyna.123
"los nam daje" :O wiec moze mi chce dac milosc mojego zycia - a ze tak los mial latwiejszy do mnie dostep to mnie z nim umowil przez internet :P hmmm - jesli chodzi o wyglad to ja mam zamiar ubrac sie "zwyczajnie" i wygladac tak jak co dzien... no ale moze jednak sie bardziej postarac? :O echhhhh sama nie wiem, poki co wogole mi sie nie chce :) zdjecia widzialam - wydaje mi sie przecietny facet... ja tez do najpiekniejszych nie naleze :) zreszta wyglad wygladem i tak musi byc to cos :) a jak nie bedzie to moze chociaz fajnego kolege poznam? warto miec fajnych znajomych wkoncu :)

Gość aha ii ach
to było do "do nikajshd"

Szansa na to, że na necie pozna się kogoś przyjemnego jest taka sama jak np. na spotkanie takiej osoby w barze. Czyli mała, ale się zdarza. ;)

Gość jamiałam
faceta z fotki bylam z nim 7 miesiecy wczoraj mi powiedzial ze byl ze mna z wygody zeby nie byc sam jest mi strasznie źle bo sie zakochalam i nie wiem co ze soba robic :(

Gość do nikajshd
marta a gdzie w moich postach masz 'dojrzewac/dojzewac' ?

Gość Marta14
Justyno! W necie każdy się kreuje, bo tak jest łatwiej. Moja znajoma poznała męża przez internet, ale zrobiła to tak: Zaczęli rozmawiać w południe a wieczorem już się umówili - i udało się. Nie wszyscy chcą bzykać, ale większość...

Gość Nikajshd
Wiem ,znam doskonale zasady ortografii, jednak nie zawsze pisząc na klawiaturze wyrabiam się zwykle mam za mało czasu na to ,przeszkadza ci to? Nie zrozumałeś treści?

Gość Justyna.123
poza tym - jak zaloze temat pt "jak poznac faceta" to zaraz bedzie: wyjdz do ludzi, nie zamykaj sie w domu, zrob cos.... jak pisze ze umowilam sie przez neta to od razu "jestes niedojrzala".. :O no to kurde ...

Gość Marta14
12:57 jeżeli jesteś dojżała...

Gość do nikajshd
marta adresuj wyrazniej swoje zale. nie bedzie pomylek :P

Gość Marta14
sorki Nikajshd, ale każdy tak się tłumaczy, treść nie jest zbyt wyszukana i przemyślana, żeby nie można było jej zrozumieć :), nie wspomnę już o stylistyce i interpunkcji... Trzymaj się Justyna! Udanej randki!!!

Gość Justyna.123
Acha - ja mam 28 lat, z nim rozmawiam od 4 dni, umowilam sie oczywiscie w centrum wsrod ludzi a moj kolega wie dokladnie z kim i gdzie sie umawiam. To w ramach bezpieczenstwa :)

Gość Marta14
Super! Powodzenia!

masz zrobić się na bóstwo :classic_cool: podkreśl kształty , lekki makijaż, najlepsze ciuchy - i wypad z baru ..:P

Gość Nikajshd
Jak ktos chce bzykac to napewno się zorientujesz prędzej lub póżniej zależy od tej dojżałości Moja rada;nie przejmuj sie taka tym spotkaniem traktuj to jak coś co masz w planie dnia poprostu Nie nakręcaj się broń boże! Niech ci nie zależy! Bądź sobą i płyń z prądem.. Tylko tak przyciągniesz do siebie normalnych facetów zamiast prózniaków. Jak ci na 1szej randce coś nie podpasi to pasuj nie zastanawiaj sie w ogóle.

Dokładnie - idź po prostu na spotkanie, pogadaj, a jeżeli facet będzie jakiś dziwny wróć do domu :)

Gość Justyna.123
I tez z takim nastawieniem ide, wipije 1 piwo - pogadam - moze bedzie fajnie :) a jak nie trudno :) A "nakrecam sie" tylko z tego powodu ze po prostu dawno na randce nie bylam :) Zreszta to cos zupelnie nowego dla mnie - bo co innego jak poznaje kogos w "normalnych" miejscach typu praca - bar - to juz przed spotkaniem czlowiek wie czego sie spodziewac :) a tu w zasadzie obca osoba :)