Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ł o b u z

Szukam inteligentnej kobiety...

Polecane posty

Gość Ulotna chwila..........
No widzisz Dera, jak szybko i wszystko już wiemy....proponuje jeszcze zrobić test na tzw. psychola ;) Tzn. w jakim stopniu osobnik jst dotknięty..

ale po tym co napisał to juz nie wiem ,wszyscy tacy sami czy są jeszcze normalni

Widziałaś normalngo faceta??????????????? Tę ich "normalność" należy odczytywać jako normę.

Gość oj autorze
to zle trafiles, tu takiej nie znajdziesz

I z tymi niedomówieniami Was zostawiam , bo czytając wypowiedzi ulotnej chwili znów pozbywam się złudzeń że istnieją normalne kobiety, a nie tylko oceniające kogoś kogo nie widziały na oczy, a kiedy się okaże że jednak się myliły nie potrafiące spojrzeć głębiej niż we własne wyrachowanie :-P Dera :-) czytając Ciebie część złudzeń jeszcze we mnie pozostało i teraz rzeczywiście mogę stwierdzić że... Tak. Boję się dalej brnąć w temat by tej resztki złudzeń nie utracić :-)

Łobuz, chciałeś inteligentnej tylko po co, skoro nie rozumiesz ironii..............poza tym wydajesz się być pozbawiony humoru.

Gość helenka z okienka
jestem inteligentna. pisz helenkazokienka@hotmail.com

Ulotna chwila chciałem zezowatej a nie ślepej :-P Co najmniej dwa razy w czasie tej krótkiej wymiany zdań posunąłem się do autoironii a Ty zarzucasz mi brak poczucia humoru? :-D :-D :-D

Gość helenka z okienka
a to czemu?

Doskonale zdajesz sobie sprawę , że jestem inteligentna postacią i na pewno nie bezbarwną.Chyba nie sądzisz, że taka osoba bedzie się prosić. Dera, a to czemu jegomość nie może pisać do Helenki?

Musiał to się może ożenić, jak napsocił........:classic_cool:

Szukam inteligentnej kobiety... obawiam się , ze będziesz musiał zredukować swoje nadęte wymagania...:classic_cool:

Gość re_...
Cofam, zerkałam w lusterko nie jestem garbata ni zezowata. Mam nadzieję, że to nie uchybia mojej inteligencji, ani dysortografii :D Po co Ci kobieta? Kobiety są okropne, ja ze sobą wytrzymuję 14 godzin, potem pilnie muszę położyć się spać, bo przestaję wytrzymywać.

Gość re_...
revolver wypluj to coś nabazgrał :classic_cool:

Dera, cicho, kobiety się nie proszą facetów, zwłaszcza te na poziomie.Trzeba mieć swój honor....no chyba że jesteś autorem :D

Jeżeli zmianę tematu w niewygodnej dla Ciebie chwili można uznać za przejaw inteligencji to tak. Jesteś osobą wielce inteligentną i chylę czoła :-D I zapewne w Twoim mniemaniu już kręci się mailowy romans z Helenką :-D I tu się mylisz... Nie pisze z pierwszą która się nawinie i w dodatku jeszcze się prosi...

ulotna chwila powiedz mi co on ma na myśli bo ja juz nic nie wiem

Widzisz Dera, wyczułam drania.Takich jak on należy trzymać krótko.........faceci to zdobywcy.Co im przychodzi z latwością, szybko olewają.

Gość re_...
Fajny dialog, bez tłumacza ani rusz :D revolver Plujesz, albo będziesz musiał przeprosić :P

Re " - Z babą źle - A bez baby? - Jeszcze gorzej" jak powiedzieli Kwicoł i Pyzdra w "Janosiku" Ot i po co mi kobieta ;-)

revolver Plujesz, albo będziesz musiał przeprosić za co? ja wiem , ze za niepopularne i mało komercyjne stwierdzenia się płaci , ale to wygórowana cena....dziś jest przecena...:P