Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ł o b u z

Szukam inteligentnej kobiety...

Polecane posty

Gość empatycznie...
dodam, że temat padnie około 4, 5 strony

Gość empatycznie...
do dobam jeszcze dodam, chyba że czekolada ma rację :D

:D, tutul jest bardzo 'domowiony' :) jeszcze raz - powodzenia :) i dobrej zabawy

Gość re_...
Ja autorze właściwie nie jestem chora, cierpię jedynie na syndrom dnia następnego. Jak tylko mi przejdzie niezwłocznie Cię o tym powiadomię :) A w dobrym towarzystwie przyjmę z godnością nawet piwo z Biedronki, albo wodę z kranu :D

Gość empatycznie...
no, a ja lubię panów z Harnasiem :D a amant co, nie ciągnie tematu do strony 5:)

Gość Ulotna chwila..........
W dobrym towarzystwie, czyli nie do końca autora. Wiecie co , kobietki? Dziwię się, że jeszcze odpisujecie temu panu "inteligentnemu" .Traktuje większość z Was jak powietrze.Czuje, że jakaś kobietka z klasą, pokazała mu , gdzie jego miejsce.W sumie dobrze mu zrobiła.A on zachouje się jak bufon, któremu wydaje się, że świat kończy się właśnie na nim.O nie , mój Panie.............

empatycznie póki co robisz to za mnie Ciemna czekolada. To okaz rzadko spotykany chyba nie tylko tu, więc skoro i tak nie wiem gdzie mam szukać to co zaszkodzi poszperać również i tu? Re w "Biedronce kiedyś był bardzo dobry FORT" , a w dobrym towarzystwie to nawet "Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie" :-D

Gość re_...
Wszystkie choroby psychiczne które mam są na tyle mało groźne, że nie jestem jeszcze ubezwłasnowolniona, więc zamierzam sama decydować kto jest dla mnie dobrym towarzystwem a kto nie. Czy jest nim autor? Pojęcia nie mam, nie znam go, ale nie spinam się i nie nadymam,dobrze się bawię, bo mam wrodzony luz :P

Nic dodać, nic ująć :-) Dobrze że teraz piszę, bo wzruszenie odebrałoby mi mowę ;-) Miło mi że znalazła się jedna niegroźnie chora psychicznie osoba, która dobrze się bawi w moim fatalnym towarzystwie 😘

Gość aha ii ach
Nie czytałam całego topiku. Krótka piłka: znalazleś????????????

Jak mnie rozbawia to, jak niektóre z piszących tutaj pań śmiertelnie poważnie traktują ten topik. Inne zaś pod przykrywka sarkazmu i skrytykowania autora, w tak nieudolny sposób próbują wzbudzić ( zaintrygować:classic_cool:) autora. haha A, mało kto w ogóle wziął pod uwagę to,że autor zwyczajnie może dzięki temu topikowi świetnie się bawi i w ogóle nie zależy mu na poznawaniu tutaj kogokolwiek:) To tylko podrzędne forum;) Czasami dziewczynki spinacie za bardzo;) Czy to oznaka frustracji? hmm Oby nie;)

Gość empatycznie...
gdzie bar, kelner, moja whisky i tańce i toasty ?

Gość aha ii ach
ja jak empatycznie. a jak chcialam dac nowy temat, to mi nie pozwolono, że niby załozyłam już 10. pierdolona moderacja. Nie lubie takiego zachowania. :O

Gość empatycznie...
oczywiście, że draństwo a tak było miło :) miało byc Lets Dance, toasty za zdrowie Kelnera, balanga do rana i jakiś abstynent zamknął temat

AMELIA Można te dwie rzeczy chyba pogodzić. Dobrze się bawić i pozostać otwarty na znajomość, ale bez ciśnienia i desperacji...:-)

Oczywiście, wszystko można pogodzić.I ty jak sądzę tę umiejętność nabyłeś, ale mam wątpliwości co do reszty.. stad mój irytujący poprzedni post;P:D

Gość empatycznie...
ciągnij Amelka do 5 strony 🖐️ Amancie

Gość amelia desperatko
po co ten mail w stopce?zdyskredytowałaś inne kobitki, a sama nie jestes lepsza:D

Gość empatycznie...
ja się nie czuję zdyskredytowana, aha i ach też nie :D no to pa

o proszę:) ot i cała "śmietanka " kafeterii:) Wystarczy mała prowokacja, a z "inteligentnych", "uprzejmych" i "elokwentnych" rozmówczyń wychodzi zaprzaństwo:) przykre to;) pozdrawiam:)

Gość amelia desperatko
prawda w oczy kole? uważasz się za lepszą? ciekawe na jakiej podstawie.. A jesli 75 w twoim mailu to rok urodzenia, to jestem w stanie zrozumieć twoje zacietrzewienie i furstracje

pomarańczo miła;) zanim coś napiszesz następnym razem weź kilka głębokich wdechów, ale nie zapomnij o wydechu;) to pomaga na skołatane nerwy. Jeśli przez moje posty poczułaś się gorsza to naprawdę jest mi niezmiernie przykro:) Niestety nie ma wpływu na to żadnego. Ale wiem,że zaniżoną samoocenę może pomóc ci uleczyć terapia u psychologa;) więc głowa do góry. :) Miłego wieczorku:)

Gość amelia desperatko
to samo tyczy się zawyżonej samooceny:D