Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egiit

tesciowa

Polecane posty

Gość sprawa oczywista
A i po tamtej kłótni z buraczkami, ze dodałam cebuli:P Mam taką obsesję, że w każdej knajpie zamawiam buraczki:P. Powiem, że w 80% w buraczkach jest cebula:P, a zdarza mi się i papryka:P Wtedy zrobiła taką scenę, że myślałam, że pewnie będzie prokurator i policja:P

Gość egiit
Ja mieszkam juz tu 7 lat,dziwne ze jeszcze tyle wytrzymalam,wszystko mamy osobne,lazienke,kuchnie,wejscie,tylko piwnice wspolna i chcac nie chcac musze na nia patrzec jak tam ide,bo viza vi jest jej kuchnia.

Gość Nikt inny
A ja od swojej dostałam wpier....dal i to już 2 raz . przebrzydłe wielkie babsko :-p

Gość egiit
moja jak dotad nie podnosla na mnie reki he he,tylko by sprobowala.

Gość egiit
Tez za dlugo spie,za czesto robie zakupy i to drogie bo zazdrosc ja zzera ,za duzo pije pepsi ,he he martwi sie chyba o moja watrobe,i wszystko ogolnie robie nie tak,farelny egzemplarz sie trafil mojej tesciowej.

Gość egiit
i jeszcze cos mi sie przypomnialo ,mamy dwa psy i kupuje im wedzone kosci,raz szlam z nimi do ich kojca a ona do mnie muwi tak,sama bys wpierdolila te kosci a nie psąm dajesz.rece mi normalnie opadly.

Gość sprawa oczywista
Moja mnie nienawidziła, bo miała no moim punkcie chyba kompleks. Była niesamowitą brudaską:P. Jak z nią zamieszkaliśmy przeprowadziliśmy cały remont w domu. Rodzina jej bardzo mnie lubiła, ja ją też:P. Jak coś ugotowałam, to wszyscy się zachwycali:P Ją, aż roznosiło:P Robiła mi takie akcje, że np. nałożyła sobie cały talerz jedzenia i wzięła spróbowała i zaraz odstawiała talerz:P. Nigdy nic mi nie zostawało z imprezy, tylko jej pełne talerze, mój pies Bruno się cieszył, bo miał ucztę:P

Gość egiit
Ona tez jest zawistna,jak cos sobie kupilismy to nigdy nie pochwalila ze ladne ,tylko krecila nosem,czy urodziny czy dzien matki,zawsze cos jej kupowalismy ,nigdy nie podziekowala,nic jej nigdy nie pasowalo,ona juz ma taka mentalnosc ze jest poprostu chamka i tyle.

Gość sprawa oczywista
A z tymi buraczkami, to było tak pierwszym razem, był mój szwagier, teść, ona władczyni:P Jak zobaczyła, że w buraczkach jest cebula, narobiła takiej paniki, że mając taką matronę, wszyscy bali się ich tknąć:P

Gość egiit
maz urodzil i wychowal sie na wsi,ja jestem z miasta,to gadali ze wzial sobie paniusie co do niczego nie bedzie sie nadawala,a ja nauczylam sie wszystkiego sama,palic w piecu,rabac drzewo ,a jak zaczelm jezdzic z mezem do lasu na wyrab,to wtedy galy im wyszly.

Gość egiit
ona ma chyba jakas fobie na punkcie cebuli he he

Gość lalaola
e to wasze są po prostu głupie i upierdliwe. moja przepisała dom na męża za opiekę i stwierdziła że nie takiej oczekiwała i odebrała! A my zostaliśmy na lądzie😭

Gość egiit
moja tez przepisala za dozywotnie mieszkanie,i moze sobie zabrac ten dom w cholere jak ma to jej poprawic samopoczucie,to nie jest warte mojego zdrowia i nerwow,jak ktos ma mna pomiatac cale zycie i mieszac mnie z blotem,to niech cofa zapis i spierdala na szczaw.

Gość lalaola
Myśmy oddali dobrowolnie,bo poszła do adwokata i wystosował do męża pismo że jak nie oddamy to pójdzie do sądu.Teraz go dała córce.Nigdzie nie chodzi.nawet do kościoła a do adwokata trafiła

Gość egiit
Jest tak dobra manipulatorka ze potrafi na zawolanie sie rozplakac ,takze jak komus sie zali,to ludzie swiecie w to wierza a potem patrza na mnie jak na dziwadlo.ze krzywdze tak dobra kobiete.

Gość egiit
Moja tez nie chodzi do kosciola,a nieraz zwracala nam uwage ze my odrocilismy sie od boga,zaklamana malpa.

Gość lalaola
egiit-Twoja ile ma lat?

Gość egiit
moze zabrac ten dom i sie nim udlawic ,nic od niej nie potrzebuje,jestesmy mlodzi,wiec sobie poradzimy,wole siedziec pod mostem niz patrzec na jej wiecznie skrzywiona morde.

Gość lalaola
to młode mamy te mamunie:).....

Gość egiit
Ciekawe czy z tej swojej emeryturki go utryma,teraz nic ja nie interesuje ani prad ani opal,potrafi byc tak zlosliwa ze wrzuca jakies szmaty do pralki,a potem sie chelpi ze nabila nam na licznik,bo przeciez jej sie nalezy.

Gość egiit
Pozatym ma tak wyszczekany i donosny glos,ze jak rozmawia przez telefon to slychac ja w calym domu,takze nie trudno sie domyslic o kim mowi.

Gość egiit
mamunia,zartujesz chyba,to diablica z piekla rodem.

Gość ja tam z moją sie nie certolę
jak cos mi nie tak odburknie nie ide do niej a mieszka 2 ulice dalej ... Mija pare dni a ta dzwoni i jeczy ze Macius nie odwiedza jej (?) Maciuś taa 3 letnie dziecko bedzie samo babunie odwiedza -a 10 latek ma w nosie ... Ale juz sie nauczyłam po 14 latach małżeństwa ,że co w mysli to na jezyku,kiedys jak u niej byłam powiedziałam jej w oczy co mysle o tesciowej i to tak ze sie popłakała .Powiedziała ze sie poskarży synkowi (mojemu meżowi) a ja na to : Wypre sie wszystkiego ,nastawie meza na ciebie i dzieci nie beda cie odwiedzac ...spusciła wiedzma z tonu :O :O Wiedziałam ze mąz da sie przekonac do mojej racji bo juz widywał jej kombinacje ... gonic stare wiedzmy gonic...!NIE DAJCIE SIE DZIEWCZYNY !!!!

Gość egiit
Moj maz tez sie z nia nie patyczkuje,mowi wprost ze ma sie nie wpiepszac w nasze zycie,ale ona jest za glupia zeby wziasc to sobie do serca i dalej robi swoje. A najsmieszniesze w tym wszystkim jest to ze przeczy sama sobie,do swojej drugiej synowej gada ze nie chce mi sie palic w piecu bo jest jej zimno,a do tescia ze za czesto latam do piwnicy bo jest jej za goraco,stara wariatka.

Gość tiaaaa
Właśnie powoli zaczynam się zastanawiać, jak będzie wyglądać moje życie, gdy niedoszła teściowa zacznie się mieszać. Mam nadzieję że tego nie będzie uskuteczniać, ale symptomy niepokojące już są. Niemiłe, chamskie babsko, zaciskam zęby na razie, nawet gdy robi mi przykrości. Ogólnie krytykanctwo z jej strony nie zna granic, choćbym coś dobrze zrobiła. A jak nie zrobię to też źle :) najbardziej przykro zrobiło się mnie, ale bardziej mojemu chłopakowi, gdy przyjechaliśmy z tortem mojego autorstwa, do jego rodziców, świętować urodziny mojego TŻ. Tort był naprawdę pyszny, tż i ojciec się zajadali, ona stwierdziła że jadła lepsze, zajadąjąc również. Zresztą siadła do stołu zanim odśpiewaliśmy sto lat... że ona czekać nie będzie. Masakra. Jak tak mają wyglądać nasze spotkania, to muszę uzbroić się w stoicki spokój, bo nie mam zamiaru nerwów szarpać.

Gość nie moge
wlezie to takie w rodzinę, często do czyjegoś domu i chciałoby rządzić, a do roboty zarób na własny wtedy nikt nie będzie krytykował i wymagał. Nasi biedni i nieświadomi synowie dla łatwej d..y dają sie przekabacic takim zerom.Przyjezdza do nas taka, wypłoch bagienny i nawet nie potrafi sie odezwać.Mam nadzieję ze to z mojego powodu, boi sie i tak ma byc

Gość dobra synowa
teściowa myśli że będzie mieć syna dla siebie do końca swoich dni, że syn ma kochać ją najbardziej. i zadna kobieta nie może jej zastąpić.ona ma być dla niego najważniejsza do końca życia. I jak przychodzi synowa to jest wielka zazdrość. głupie stare kurwy myslą ze ich syn będzie bardziej niz za zoną swoją.

Gość ale gapa
Dobra synowa. podejrzewam, że ty też kiedyś będziesz stara więc nie wiem czy warto tak rzucać słowami na K

Gość dobra synowa
nerwy mnie ponisły. ja będę dobrą teściową, nie będę sie wpierdalac do młodych, nie będę krytykować, obgadywać przed rodziną tak jak co niektóre wiedzmy paskudne, myslicie ze młodym zapiszecie dom to mają wam dupe lizac za to i dożywotnie dogadzać wam za to.