Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egiit

tesciowa

Polecane posty

Gość dobra synowa
do nie moge juz sobie wyobrażam co z ciebie za babsztyl pewnie wiesz wszystko najlepiej i zawsze masz we wqszystkim racje i ryj ci sie nie zamyka, szczekasz jak suka. dlatego twoja synowa milczy bo jak by tez zaczeła nadawać to by nie szło wytrzymac.

Gość ale gapa
Dobra synowa - ty nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz jaką synowa bądź zięcia będziesz miała. Mnie juz sie zmienia trochę światopogląd i choc nie utrzymuję kontaktu z teściami czasem zastanawiam się czy zawsze będe taka jak teraz , może z wiekiem też mi cos na łepetynę padnie i będę chciała komus rządzić w życiu bo wiadomo, że młodzi to niewiele wiedza o zyciu a na pewno mniej niż my doświadczone osoby.

Gość jak ktos na was napieprza
jak ktoś na was napieprza przed rodzina to ja jestem za tym żeby sprytnie doprowadzić do tego żeby ta osoba zaplątała sie we własnym kłamstwie. Puścić raz, drugi, trzeci jakąś sensacyjną plotkę na swój temat którą wiadomo że ta osoba rozdmucha i która z oczywistych oczywistości nie może być prawdą. Potem jej kategorycznie zaprzeczać. Po jakimś czasie powinna ucierpieć wiarygodność takiego bajkopisarza.

Gość dobra synowa
budowalilsmy z męzem dom i ja juz zaplanowalam tak zeby miec kącik swoj na starosc, swoja kuchnie, pokoj lazienkę i nic mi wiecej do szczescia nie bedzie potrzebne. nie bedziemy sie wtrącac do młodych bo wiem jak to moze uprzykrzyc innym zycie. wedlug mnie moga nawet burdel w domu otworzyc.

Gość asia!!!!!!
Przeczytałam kilka pierwszych postów i powiem wam jak to wygląda z mojej perspektywy.... Jeśli wprowadziłaś się do teściowej ( czyt. dała ci dach nad głową) to MORDA W KUBEŁ!!!!!!Jeśli natomiast coś się nie podoba to wynocha na swoje albo do rodziców. Po takich postach widać jak was rodzice wychowali.... zgroza... Jestem w 6 letnim związku, od trzech mam teściową, gwoli wyjaśnienia dla tych sączących jadem. Reszta komentarza jest zbędna bo i tak nie zrozumiecie.

Gość zsxdgfhkl'
o ,,panie,, chron moich synow przed taki zonami..

Gość dobra synowa
nwjlepiej zeby synowa była służącą tesciowej, znosiła jej poniżenia i spełniała wszelkie żądania i pytała się w każdej kwestii o jej zdanie bo przeciez teściowa wie wszystko najlepiej.

Gość dobra synowa
moje kolezanka jest taka dobra dla swojej tesciowej, zawsze jej ulega, nie pyskuje i dzieki temu wpadla w depresje

Gość egiit
Do cwaniaczki o nicku asia,jestes pojebana dziewczynkoi chyba niewiesz co mowisz,ja nkomu nie wlazlam do domu ,a morde w kubel powinien trzymac ten pasozyt ktory siedzi i za nic nie placi a wiele wymaga,sama ziejesz jadem,i sama bedziesz taka wredna podla malpa.

Gość egiit
ale asia wie lepiej bo pewnie lize swojej dupe codziennie i nie szczedzi jej pochlebstw.

Gość dobra synowa
te stare szmaty by chialy byc wielbione i zeby synowa byla ich pomietłem. wiem ze trzeba szanowac tesciowa bo to matka mojego męża, ale czemu te wiedzmy tak sie czepiają wszystkiego, nie dają zyc mlodym synowom. obrazaja, obgaduja przed wszystkimi. za to je maja synowe szanowaC?

Gość egiit
Ja pisalam wyzej robilam wszystko zeby zyc z nia w zgodzie ale to taki typ czlowieka ze lubi sie z wszystkimi zrec ,ma z tego jakas chora satysfakcje,to chyba jest jakis jej fetysz.

Gość dobra synowa
zawsze tym babsztylom cos nie pasuje

Gość egiit
i zawsze synek jest cacy a synowa be

Gość karolina112233
moja tesciowa jest sympatyczna, tyle moge powiedziec. nie mowie do niej mamo, nie mieszkalismy z nia nigdy. Lubie ja i tyle;) Moj maz nie jest jakos super zżyty ze swoja mama wiec ja sila rzeczy tez nie jestem z nia zżyta bardzo, ale tak ogolnie to jest bardzo mila . Odwiedzamy ich w swieta, oni nas ze 2 razy w roku i tyle. Mi to odpowiada;) Ostatnio zasponsorowali nam tv plazme 40 cali sony, wiec nie narzekam na tesciow;)

Gość egiit
Moja raz dala mi na urodziny 30 zl,a za kilka dni mi to wypomniala,takze oddalam jej te pieniadze,a ona z tekstem no jak nie chcesz i wziela je z powrotem,zero honoru,szkoda slow.

Gość ale gapa
Skąd wzięłyście takie teściowe, nie wierzę, że kto śmoże być zdolny do takiego traktowania drugiego czołwieka, a może jesteście przewrażliwione? Ja z moja teściowa praktycznie nie rozmawiam od kilku lat, nie utrzymuję kontaktu ale nie mogę powiedzieć że to zły człowiek, ot po prostu nie pasuje mi jej podejście do zycia i wolę byc na dystans.

Gość egiit
Ja nie jestem przewrazliwiona,ale jesli ktos cos ci daje a za pare dni obrabia ci dupe i cos wypomina ,kazdy na moim miejscu by tak postapil,zreszta nie jestem drobiazgowa i nie czepiam sie pierdul,tylko chodzi mi naprawde o powazne akcje.

Gość kocanka////
To co ja tu czytam to jakis koszmar,niektore z tych starych ropuch potrafia doprowadzic naprawde do jakiegos zalamanie nerwowego,wspolczuje.

Gość Marika19866
Ja przez moją teściową leczyłam się psychiatrycznie, także jest to możliwe, że inni mogą Ci zniszczyć życie. Dla mnie jedyne rozwiązanie to ograniczyć kontakty do minimum, ale niestety nie zawsze to jest możliwe bo mąż tam chce jeździć ale nie sam i jest kłótnia. ja mu nie zabraniam tam jeździć nawet z nasza córką ale on sam nie chce i są problemy. Także nie wszytskie sytuacje są proste

Gość gość
Stare szmaty ,babsztyle zołzy i inne nazwy na matki swoich mężów.Kobiety kto was wychował?Chyba właśnie takie miałyście matki jak nazywacie teraz teściowe.Wstyd

Gość gość
Witam Ja jestem po rozwodzie.Z byłym mężem kontakty dobre.Teściowa rewelacyjna.Nadal mówię do niej mamo inaczej nie umiem.Córkę zabiera do siebie na wakacje,dba o nią.Mam dobrze.Staram się utrzymywać dobry kontakt z rodziną byłego męża,ponieważ to jest rodzina mojej córki.

Gość gość
tyle jadu co mają w sobie te dobre synowe jest wręcz niewiarygodne

Gość gość
Gdy czytam wypowiedzi "kochanych synowych" to natychmiast w ręku nóż mi się otwiera.Od pół roku nie mam kontaktu z synową, zwykle mało z nią rozmawiałam.Pomagałam finansowo ale żadnej wdzięczności. Nie potrafiła powiedziec słowa "dziekuję" Tak wychowana po dziadosku! Jej dziecko tak samo, zero wdzieczności😠 jej matka dostawała dużo wsparcia, mimo że ma emeryture niezłą, pracuje dodatkowo! Jak się dowiedziałam, jej córka miała gest żeby pomagać matce! W związku z tym zerwałam jakikolwiek kontakt i nie daje nawet złotówki. Syn tez obrazil sie na mnie.Mam to gdzieś.

Gość gość
Moja synowa zrobiła mi wiele przykrości,nie będę opisywać na forum bo swój rozum mam.Jednak jak jest w potrzebie umie być miła.Wreszcie nauczyłam się odmawiać. Wiem ,że dalej po mnie i całej rodzinie jedzie.Jednak tym robi nie nam ,a sobie krzywdę.Bo kłamstwo ma krótkie nogi.