Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_sukienka_w_kropki

Co lepsze: usunąć, oddać do bidula czy zostać bardzo nieszczęśliwą matką?

Polecane posty

Gość Glenia
Bielyje Rozy ----> nie urzadzaj polowania na czarownice jedtyne podziemie aborcyjne jakie mamy to pojcie do lekarza danie mu w łape i zabieg jest gotowy, ale dzieki ograniczeniom w prawie niektóre idiotki nie robią tego 5 czy 10 razy w zyciu jako środek antykoncepcyjny :classic_cool: Bo tak regulowano poczecia w PRLu :P

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 ba co by było jakby Cię jakiś zboczniec zgwałcił,USG wykazało by,ze dziecko nie ma rąk i jednej nogi?

Bo dom dziecka jest gorszy niż śmierć - weź mnie nie rozśmieszaj Piszesz o bidulu jak o miejscu kaźni gdzie dzieciaczki siedzą zastraszone i brudne Byłaś choć w jednym kiedyś?Ja byłam Tak jak pisałam miałam kolezanke z bidula I wspomina te lata z usmiechem na twarzy dziękując ze matka ja oddała a nie usunęła

Bialyje Rozy - Masz absolutną rację. Pisałam też o tym we wcześniejszych postach, ale zaraz zostałam zjechana przez Dumne Obrończynie Życia Ludzkiego (które swoją drogą "bronią" go tylko poprzez pisanie głupkowatych postów na forum).

agaskaaapwlaieka - ale o czym ty piszesz?Opisana przez Ciebie sytuacja to zupełnie co innego Wg ciebie to to samo co usuwanie ciązy przez kobiete która nie jest gotowa na dziecko, nie nadaje sie na matkę, jest biedna itp?No prosze Cie Dziecko z gwałtu bym urodziła - to nie jego wina ze tak zostało poczete Usuwanie dziecka z wadą wrodzoną czesto niezdolnego do samodzielnego przezycia poza łonem matki to zupełnie co innego W sytuacji gdybym wiedziała ze dziecko nie przezyje po urodzeniu A wg Ciebie dziecko bez reki jest mniej warte?

Gość Glenia
[zgłoś do usunięcia] Dancing_Queen Adalis - Widać, że półmózg z Ciebie, skoro nawet nie możesz dostrzec nutki ironii w moim poście. Ale ok, mogę Ci go wytłumaczyć: Pisząc tamtego posta, miałam na celu potępienie oddawania dzieci do adopcji. Pisząc "zabaweczki", miałam na myśli to, że dzieci w Domach Dziecka jest tyle, ile zabawek w sklepie dziecięcym, bo tępe dzidy zamiast usunąć ciąże oddają dzieci, skazując je tym samym na niewdzięczne, często bardzo długie "życie" w Domu Dziecka. jakbys była mniej kretynką niz innych uznajesz poczytałabys w prawie rozeznała sie a potem wstawiała idiotyczne komentarze. Istnieje bowiem w Polskim prawie pewna dogodnosc dla kobiet które nie usunbneły ciazy a mimo wszystko nie moga pozostawiac dziecka przy sobie z róznych przyczyn :classic_cool: Jej maleńkie dziecko nie musi wyladowac w bidulu jesli matka biologiczna zrzecze sie praw do dziecka na rzecz okreslonej rodziny :classic_cool: tzw adopcja ze wskazaniem :classic_cool: Rodzi sie dziecko i po wyjsciu ze szpitala ląduje u rodziny adopcyjnej po 6 tyg nastepuje jej formalne azatwierxcdzenie w sadzie :P

Dancing_Queen, znowu ma rację, nie oszukujmy się Dom Dziecka to nie idylla, w większości to zwykła patologia. Zresztą sama bym wolała usunąć niż oddać do adopcji, a powtarzanie jak mantry tego, że inni pragną dziecka, a nie mogą raczej nie robi na mnie większego wrażenia, bo oni pragną ale własnego nie cudzego. A jak już w końcu dadzą sobie za wygraną to ci nieliczni, którzy zdecydują się na adopcję biorą sobie noworodki, starsze dzieci nie mają zbyt dużych szans na nowe rodziny.

które swoją drogą "bronią" go tylko poprzez pisanie głupkowatych postów na forum A co mam robic wg Ciebie?Stac nad baba jak sie seksi i krzyczec-zabezpiecz sie?:PCzy moze wyrywac lekarzowi sprzet medyczny podczas zabiegu Bo nie rozumiem na czym ma polegac inna forma poza uswiadamianiem ze to zly czyn

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 wybacz,ale morderstow,to morderstwo :-) Nie wolno zabijac bez wzgledu na wszystko :-) Hipokrytko,urodziuc p[owinnas kalekie dzecko i czekac az ono zemrze z mocy naturyu.WEidzisz hipokrytko jak sie zapedziąłs w kozi róg.:-)

A co gdyby wasze dziecko zapytało was o stanowisko w sprawie aborcji?I gdyby padło pytanie :mamuiu a gdyby sytuacja była niesprzyjająca i to ze mna byłabys w ciazy to bys mnie usunęła?" Co wtedy odpowiedziec dziecku?Ja bym była conajmniej mocno zawiedziona

Adalis - No to chyba jeden z nielicznych przypadków. Duża liczba tych dzieci jest po prostu nieszczęśliwa, często po wyjściu z takiego Domu Dziecka są totalnie zdeprawowane, popełniają przestępstwa, itd., bo ciężko wychować taką masę dzieci na porządnych ludzi. Ja osobiście wolałabym nie żyć, niż siedzieć do 18 roku życia w Domu Dziecka. A co do metod obrony życia ludzkiego, to oczywiście, że lepsze byłoby wyrywanie lekarzowi sprzętu, niż gdakanie tu na forum, bo tutaj i tak nikogo nie przekonasz. Ps. Znowu widzę argument "zabezpiecz się". ZROZUM, że czasem kobieta naprawdę się zabezpiecza a i tak zachodzi w ciążę!

agaskaaapwlaieka adalis86 wybacz,ale morderstow,to morderstwo Nie wolno zabijac bez wzgledu na wszystko Napisała zwolenniczka aborcji - to dopiero jest hipokryzja

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 moje dorosłe dzecko zna moje podejscie do aborcji i do zapobiegania ciazy i wie,ze jakbym zaszła zabezpeiczajac sie dobrze,to bym usunała. Moje dzecko jest zaplanowane.

Dancing_Queen Owszem zadna metoda nie daje 100% pewnosci Ale kazda kobieta to wie a mimo to ryzykuje prawda?

Gość Glenia
akurat dziekinowoczesnej medycynie mozemy sie dowiedziec czy dziecko urodzi sie z twz zespołem Downa:classic_cool: sa rodziny, które takie dzieci rodza i je wychowują nie mysląc o pozbyciu sie dziecka :O chore mozna urodzic nawet jesli całą ciąze przenosiło sie je jako prawidłowo rozwijajace w czasie porodu chwila niedotlenienia moze spowodowac kalectwo to co wtedy?? zabijemy?:classic_cool:

agaskaaapwlaieka nie odpowiedzialas na pytanie Co bys odpowiedziala? "tak kochanie usunęłabym ciebie Ale nie bierz sobie tego do serca bo nie byłaś wtedy jeszcze człowiekiem tylko płodem" MASAKRA:P

Dancing_Queen Uprawiaj ile wlezie Ale skoro podejmujesz ryzyko to miej odwage poniesc konsekwencje

Mnie to zawsze rozwalało, jak obrończynie życia poczętego ujadały, że jak się uprawiało seks i się wpadło to ZA KARĘ niech ta 'puszczalska' rodzi. Karać to one mogę własne dzieci, a nie innych dorosłych ludzi, każdy ma swój rozum, nie chce- to niech usunie, chce- niech zatrzyma, dla mnie to takie proste, a inni aż się gotują jak o tym pomyślą. :D

Gość jase lepiej
jasne lepiej urwac wyksztaltowanemu dziecku z bijacym sercem glowe a reszte ciala rozerwac na szczepy spalic kwasem albo moze wyssac mozg przez sonde itp nigldy nie bede za aborcja nie wiem jaka matka potwor moze sie na cos takiego zdecydowac zal mi was kobiety kiedys za to odplacicie zlo zawsze wraca

Bo one nie zdaja sobie sprawy jak przebiega aborcja Albo nie chca wiedziec Najlatwiej wmówic sobie ze to nie czlowiek

O, pojawił się jakiś moherowy głos, weź jeszcze dodaj, że te kobiety, które się na to zdecydowały, będą płonąć w piekle. Może podziała...

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 nie kobietko moda,ja użyłam Twojego odniesienbiea do sprawy aborcji.To Ty uwazasz,ze usuwanie to morderstwo,wiec pokazałam Ci,ze wedle tWojego rozumowania popełniłabys morderstwo usuwajac dziecko z wadami wrodzonymi.

Gość jase lepiej
dziecko to zywa istota a nie jakas zabawka chce to zatrzymam nie chce to wyrzuce, nie lepiej zamordowac bo nie chce dziecka

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 zrozum,ze u mnei nie było by takiej rozmowy ,bo jakbym miała uzunac,to bym usuneła.Zaszłam w ciąże,bo tak chciałam ja i mój maż.