Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_sukienka_w_kropki

Co lepsze: usunąć, oddać do bidula czy zostać bardzo nieszczęśliwą matką?

Polecane posty

Pies=dziecko:P Fajne rozumowanie;) Właśnie otym pisałam Aborcja w tej samej kategorii co usuwanie zeba czy plamy:P agaskaaapwlaieka - wg Ciebi najlepiej jest jak kazdy pilnuje swojego nosa (egoista) A to niedobrze Trzeba krytykować niektóre postawy ludzkie bo inaczej nic tylko demoralizacja Uczepilas sie tych domów dziecka Znam dziewczyne z bidula i jest szczesliwa mloda kobietka ktora bardzo dobrze wspomina czas w domu dziecka Nie generalizuj sprawy Są moze i zle domy ale nie wszystkie Podobalo mi sie pewne zdanie z ust tej dziewczyny "Cieszę się ze mnie matka nie usunęła bo mogę żyć i być tym kim jestem" Dla niektórych aborcja to trochę bardziej skomplikowana sprawa Moze zamiast prawic te swoje brednie np. Hipokrytką jestes,bo jezeli tak ci zalezy aby nie usuwano płodów,to weź utrzymuj dzeci w bidulu,to wtedy pogadamy - to pomyśl nad tym zeby ponarzekac na zlą antykoncepcje albo jej brak Dla ciebie łatwiej usunąć niż zapobiec

wredna blondyna Poradziłabyś sobie z myślą że dziecko jest gdzieś daleko? Instynkt macierzyński jest zbyt silny żeby to ogarnąć. Widać nie aż tak silny skoro bez wyrzutów sumienia morduje sie wlasne dziecko

Prawo powinno zostać zaostrzone. Samo namawianie do morderstwa to przestępstwo. Już raz temat był omawiany w tym tyg - dziecko 12 tyg. ma już bijące serce. Trzeba być potworem, a nie matką/kobietą, żeby zlecić urwanie głowy temu dziecku, a następnie poćwiartowanie w kawałki.

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 jak chcesz krytykowac,to krytykuj rodziny wielodzietne,ktore płodzą dzieci i wychowuja je w beidzie,a potem te dzeci same napłodzą mase dziecio i tak w kołko. Ja sama bym takim babom usuwała ciąże.

juz sie nie zesraj i tak pojdzie do piachu wiec kurva bez przesady :o szkoda ze jak juz czlowiek zyje to nie ma takiego poruszenia i wielkiego wspoczucia, jak dla pieprzonego ploda 🖐️

Ja wyznaję zasadę że KAZDY MA PRAWO DECYDOWAC O WLASNYM ZYCIU A zasada ta jest naginana gdy w łonie matki pojawia sie dziecko Bo wtedy to juz nie moje zycie ale nasze I zycie dziecka staje sie wazniejsze Ja nie pozwolilabym nikomu skrzywdzic niewinnej istoty Szkoda mi czasu tłumaczyc to tym babom bez serca, sumienia i rozumu Nie wiedza czym jest instynkt macierzynski i milosc matki to ich problem Kiedys zostana z tego rozliczone

A za co mam krytykowac rodziny wielodzietne???? Wychowuja dzieci jak umieja najlepiej A ze biednie?Nie znaczy ze mniej godnie czy szczesliwie Dziecko to nie przywilej bogatych

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 akurat ja zabezpieczam sie od zawsze i to bardzo dobrze i wciaze zasłam jak chciałam. Gdybym zaszła przy zabezpieczeniu usunełabnym i nie miałabym wyrzutów.

pytam jak to jest ze ploda wszyscy bronia a potem biedakami gardza i wszedzie znieczulica, hipokrytki pieprzone. byleby z dupy wyszlo i tyle, idiotki.

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 dziecko to nie przywilekj bogatych,ale dzieci powinni miec tylko ci,co dzeciom piekął nie fundują na ziemi.Rodziny wielodzietne to przede wszystkim rodziny biedne i patologiczne.

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 pustakeim jestes ty obronczynio zycioa poczetego i przeciwniczko usuwania ciazy. Ty nie dyskutuj ,tylko spadaj do jakiegos hospicjium i tam pokaz jaka z ciebie dobra kobioeta.Nie lubei takich ludzi jak ty,co są niby tacy dobrzy,a siedza tylko i dyskutuja,wymadrzaja się jacy to oni prawi. Jestes dla mnie prostakiem i hipokrytką.

Gość agaskaaapwlaieka
babeczki w kropeczki a ty znajdz sobie wreszcie kobeitę,bo brak seksu pada ci na mózg.

a co boli, ze twoje zdanie dla swiata jest gowno warte i ktora zechce to i tak usunie :D a mnie to wisi, ja sie w cudza intymnosc nie wpierdalam i wszystkim radze to samo. nie wasze dzieci wiec wypad zajac sie wlasnym zyciem. a kto jest bez winy niech rzuca kamieniem, bo na pewno swieci nie jestescie 🖐️

agaskaaapwlaieka - dokładnie :) Biedaki decydują się na dzieci, bo dostają za to kasę - fajny sposób na biznes. No, ale taki mamy kraj, gdzie dostaje się pieniądze za urodzenie dziecka, potem jest rodzina która mieszka w jednopokojowym mieszkaniu i ma 10-cioro dzieci i nawet nie muszą pracować :) Poza tym mamy NIŻ demograficzny to jakoś trzeba działać, nie?

I tak rozrasta sie prostactwo niestety. a bog ukarze? a te dzieci ZDYCHAJACE na nowotwory i inne w hospicjach? gdzie jest bog? nie ma i dopoki ciemntota nie pojmie tego, to moherzyce takie beda udawac ze sa lepsze, niestety.

Gość agaskaaapwlaieka
Oglądałm EKspres Reporterów. BYły alkoholik,który leczony był na nasz koszt,zrobiono mu operację usuniecia raka krtani zwiazał sie z jakś bezzebną biedaczką.Napłodzili najpierw 4 dzeci,zyli w jakiejś ziemiance,po 3 latach pokazali,ze zyja nadal w ziemiance,ale doszło im nastepne 2 dzieci.Maja ogółem 6 dzeci. Ta kobieta powinna byc wyskrobana juz za drugim razem i wysterylizowana. Cholera jasna człowieka trafia jak patrzy na takich niedojdów.

Sama stosuję skuteczną antykoncepcję i prawdopodobieństwo, że zajdę w niechcianą ciążę jest minimalne. Nawet jeśli, to mam warunki do wychowania dziecka. ALe gdybym nie miała lub z jakiegokolwiek innego powodu dziecka bym w danej chwili nie chciała, to usunęłabym bez wahania. Oddawanie dziecka do domu dziecka jest bez sensu, poza tym uważam, że jak już się wpadło na pomysł donoszenia ciąży i urodzenia dziecka, to warto byłoby wziąć za to odpowiedzialnośc i wychować, zamiast skazywac na tułaczkę po domach dziecka (bo nie każde dziecko zostaje adoptowane). Sama wolałabym być usunięta niż oddana nie wiadomo gdzie i tego się trzymam:)

ostatnio tez w jakims programie sie rozczulali nad takimi co w biedzie zyja, roboty nie maja a bachorow narobili szostke nie majac pieniedzy na jedzenie. i takim szukaja mieszkania, pokazuja w tv hahahahahahah chyba za glupote :o

Gość agaskaaapwlaieka
Sama jestem kobietą i lubię seks,ale jak nie mogłam przez jakis czas uzywac dobrych środkow antykoncep[cyjnych,to po prostu zrezygnowąłm z seksu dopochwowego.Robiłam loda ,robiono mi minetę,palcowkę,ale do penetracji pochwy nie dopusciłam,bo odpowiedzialna jestem.A tacy dzecioroby to nawet seksu nei uprwiaja,bo watpię aby taki jeden z drugą wiedzeli co to znaczy dobry seks.Weźmie to taki włozy tylko i porusza 2 razy i dzeciakow narobią. Dlaczego przewaznie super płodni sa tacy,co swoim dzeciom bez pomocy panstwa i innych zycia nei ułożą.

Gość asicaaaaaaa
17:57 [zgłoś do usunięcia] Dancing_Queen agaskaaapwlaieka - dokładnie Biedaki decydują się na dzieci, bo dostają za to kasę - fajny sposób na biznes. No, ale taki mamy kraj, gdzie dostaje się pieniądze za urodzenie dziecka, potem jest rodzina która mieszka w jednopokojowym mieszkaniu i ma 10-cioro dzieci i nawet nie muszą pracować Poza tym mamy NIŻ demograficzny to jakoś trzeba działać, nie? No naprawdę dobry argument, kilkuosobowa rodzina w kawalerce to przecież luksus! A te 1000zł becikowego wystarczy przecież na willę z basenem i mercedesa, nic tylko płodzić i rodzić! Ludzie ogarnijcie się, jak można pisać takie głupoty? Odnośnie tematu, kiedyś byłam zdecydowaną zwolenniczką aborcji, szczególnie w trudnych sytuacjach, odkąd jestem matką, moje podejście się zmieniło, aczkolwiek uważam, iż w grę powinna wchodzić jedynie aborcja farmakologiczna do drugiego miesiąca... Oddać bym nie oddała, to pewne, jak pisałam mam dziecko i wiem co piszę, myślę, że najlepiej wychować, też nie miałam łatwo, też myślałam o aborcji, ale dałam radę, wszystko można, trzeba tylko chcieć...

Gość Soshi
Miłością dzieci nie wykarmisz, proste. Nie stać Cię, to daruj sobie dzieci, chyba że chcesz je skazywać na biedę :-o