Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Silna13

Voip jakiego wybrac operatora...

Polecane posty

Go艣膰 Silna13

Od momentu wprowadzenia telefonii voip w Polsce firma iFon, oferuje swoje us艂ugi dla wszystkich - dla firm i os贸b prywatnych. Firma dzia艂a w dogodnym systemie prepaid, nie ma 偶adnych abonament贸w utrzymaniowych ani ukrytych koszt贸w, a 艣rodki wp艂acane przez klienta nigdy nie przepadaj膮. Do najwa偶niejszych us艂ug firmy nale偶膮 po艂膮czenia g艂osowe voip, kodeki, po艂膮czenia faksowe (tak偶e bez maszyny), po艂膮czenia wdzwaniane, bilingi online, nagrywanie po艂膮cze艅, publiczny numer telefonu PSTN , automatyczna sekretarka, powiadamianie Jabber, to tylko niekt贸re z zalet iFON. Obecnie r贸wnie偶 cieszy si臋 popularno艣ci膮 promocja iFON p艂aci Tobie. Szczeg贸艂y na www.ifon.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 On1980
Zgadzam si臋! Oferta firmy iFON jest jak najbardziej godna uwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inidis
Jak dla mnie, to extravoip. Dlaczego? Bo maj膮 atrakcyjne ceny i rzadko ma si臋 u nich k艂opoty techniczne, a jak ju偶 si臋 zdarzy jaki艣 problem, to szybko go rozwi膮zuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem zwolennikiem voip i od kiedy go u偶ywam, jestem zadowolony z koszt贸w za telefon. Korzystam z Easycalla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 korzystam ze wspomnianego extravoip, g艂贸wnie dla po艂膮cze艅 z zagranic膮. Przekona艂y mnie do tego przede wszystkim ceny i dobre techniczne wsparcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VIII krzy偶yk
Wyczuwam szeptank臋 ze strony extravoip :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alik11
Wed艂ug internaut贸w wszyscy operatorzy voip maj膮 艣wietne stawki i cudowne technicznie wsparcie ;)

Udost臋pnij ten post