Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskaznik

Poradźcie mi....gdzie mam szukać faceta? :/

Polecane posty

ma być facet z "jajami" nie pakować się pod mój pantofel-bo nie lubię chodzić po wybojach na szpilkach :( nie być "burakiem" bez poczucia humoru... kochać i uprawiać różne dyscypliny sportowe....żebym miała towarzystwo :D

Gość glen dżonson
Ale w co nie wierzysz? Że pracuję w wojsku? Czy, że dobrze traktuję podwładnych?

Gość Anitttta
ta moj tata byl wojskowym i on to na serio ma w bani nie tego spotykalam sie z dwoma ale tamci to cioty jakies byly i ja ogolnie wojskowych mam dosc !!!!!!!!!!!!!!!!!

"babeczko" oświeć mnie, skąd Twoje wnioski na temat mojego "wymarzonego" faceta? glen...nie wierzę w to drugie, sorki :)

Gość hestell
No to troszke wiemy. A co Ty masz do zaoferowania??

jak to co? SIEBIE a to, pomijając skromność, największy dar jaki może spotkać faceta (zawstydzona) ;)

Gość glen dżonson
drogi wskaźniku, służba wojskowa ma swoją specyfikę, która ostatnio w związku z uzawodowieniem się armii nieco się zmieniła. Nie zamierzam wydzierać gęby na jakiegoś pana szeregowego gdyż jest on żołnierzem zawodowym z własnej nieprzymuszonej woli. Jeśli nie chce pracować, to droga wolna. Skończyły się czasy tzw. zetki (służby zasadniczej) gdzie żołnierz służył w ramach powszechnego obowiązku. A nie od dziś wiadomo, że z niewolnika nie ma pracownika.

Gość hestell
widze ,ze jestes bardzo skromna. A jesli to prawda co napisalas to niepowinnas miec problemu ze znalezieniem faceta. Wiec niewiem poco ten temat.

Gość Anitttta
ta moj tata to nie jest ciota ale strasznie lubi rządzic jak juz jest nie tak jak on chce to masakra no i ogolnie jedyną osoba ktora jest z nim w stnie wytrzymac a tamci to jak mysle o nich to mi sie rzygac chce jeden to ciota jak ostatnio rozmawialam z jego kolego to nawet zapomialam jak ma na imie hhe a ten drugi to juz w ogole idiota totalny o nim jak mi sie niedajboze przypomni to az mnie glowa boli

Gość znawcanieprzyzwoity
autorko, zacznijmy od tego ile masz wiosen??

Gość glen dżonson
droga Anito, to że Twój tata został wojskowym z braku pomysłu na życie nie upoważnia Cię do NIESPRAWIEDLIWEJ oceny całego środowiska mundurowych.

glen...no właśnie...w pracy jesteś spokojny a wyżywasz się na domownikach....tzn.mam 3 znajomych wojskowych-i dokładnie tak się zachowują :/ wiem...że nie wszyscy tacy są...ale 99% na pewno tak ma :(

hestelll....po to, że jednak mam problemy :( Normalni faceci się wstydzą mnie zaczepić...brak im odwagi...a dla debili jestem wyzwaniem...i dlatego muszę się od nich opędzać jak od much :(

Gość Anitttta
dokładnie sam napewno wiesz jacy sa psychole ja znam bardzo duzo wojskowych i mlodych i starych wiec wiem moze akurat ty jestes normalny i spoko ale duzo wojskowych nie

Gość Anitttta
ja mam 21 lat ;(

glen....w każdym zawodzie są ludzie i ludziska...ale niestety w Twoim przeważają ludziska :( taka prawda....może dlatego, ze jednak jest to "trudny" zawód :(

Gość 74
"Normalni faceci się wstydzą mnie zaczepić..." skoro się wstydzą, to nie mają jaj, a takich przeciez nie chcesz, wiec zostaje Ci ten drugi typ :P

Gość hestell
Moze to i prawda ,bo kiedys czytalem ,ze do pieknych kobiet podejdzie,albo bardzo pewny facet siebie ,albo idiota. POWINNAS WYBRAC

Gość glen dżonson
psychole zdarzają się wszędzie, całe szczęście teraz do wojska trafia ich zdecydowanie mniej niż jeszcze parę lat temu a stare, betonowe towarzystwo już się wykrusza. Nie mówię, że w wojsku nie ma dzbanów zrytych, tylko, że ostatnio był spory napływ świeżej krwi, ludzi nieskażonych zasadami wpajanymi przez komunistycznych dowódców.

hestell...no właśnie ze mną tak jest....psycholi jest cała masa a normalnych brak..więc w czym ja mam wybierać? załamka..........

Gość hestell
Niewiem gdzie mieszkasz,ale zdaje mi sie ,ze powinnas zmienic grono znajomych ,a wtedy napewno cos sie zmieni. A tych dupkow to na bok daleko od siebie

Gość znawcanieprzyzwoity
zauważ że ten normalny i w jakiś sposób atrakcyjny facet tez sobie wybiera;) wiec albo jakiś sobie ciebie wybierze albo nie jak dla mnie jesteś zbyt młoda;)