Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszek makowyy

czy współcześni faceci jeszcze ganiają za kobietą?

Polecane posty

Gość paluszek makowyy

robią kolacje? dowiaduja sie co lubi i sprawiają by było to częściej? kupują bez okazji prezenty bo wiedzą ze lubi? zaskakują ją? mysla o niej? doceniają ją? bo co nie widze to tylko wymiana usług i płynów :/

Gość paluszek makowyy
ja sie nie pchałam do tego, jestem ofiara :(

Gość glen dżonson
bambino, celne spostrzeżenie. Ganiałem kiedyś za jedną ale niestety mnie olała. Teraz już nie ganiam.

Gość a ja.....
jest niestety dokladnie tak jak napisalas... ja ze swoim nie sypiam a i tak nie lata za mnia jakos szczegolnie :O ale podobno kocha... faceci

Gość paluszek makowyy
świat zszedl na psy, feminizm nie jest niczym dobrym :( i niedługo boleśnie sie o tym przekonamy, o tym, że dzieci nie rodzimy, że za mąż nie wychodzimy, że nie mamy rodziny, a tylko pogoń za kasą.

Gość paluszek makowyy
no wlaśnie, teraz jak człowiek chce sie zakochać to musi sie uczyc od nowa, musi wchodzić w rolę dziewczyny która max. na 3 randce idzie do łózka, bo facet jak nei dostanie na poczatku to skreśla od razu bo za rogiem czekają już 3 chętne na ochłapy męskich uczuć :( a ja mam walczyć o swoje zasady i umrzeć samotnie bo nie chce iść z falą :(

Gość a ja.....
mylisz sie, nie kazdy jest taki. moj chlopak mnie szanuje i seksu nie chce, ale zgadzam sie z tym, ze nie cche mi sie rodzic dzieci :O za wygodna jestem i mam slabe cialo... szybko sie mecze, nie wyobrazam sobie byc w ciąży a potem rodzic, koszmar

Wyobraź sobie, że ja znowu jestem sam bo mnie już takie dziwki nudzą. I wiesz co? Ciężko znaleźć taką, która nie miała przynajmniej 10. Do takiej cipy to ja nawet palca nie włożę.

Gość co takiego
wywalczyły feministki

Cuda sie zdarzaja a okazy jeszcze istnieja ale to juz okazy na wymarciu. Moja rada: wychowujmy naszych synow na gentlemanow. Tak jak ja mojego synka od malego ucze. :)

Gość fikuminuu
sa tacy co ganiaja :) i chwala im za to!

Gość paluszek makowyy
ja święta nie jestem ale grubo nie przekroczyłam 10tki, problem w tym, że co tu robić jak kobieta też ma potrzeby a faceci nie chca zwiazków? patologia.....

no wiesz, ja zaciskam zęby i ignoruję te potrzeby. Może kiedyś spotkam takiego, który mnie nie skreśli, bo nie pójdę z nim na 3 randce do łóżka.

Gość jaki babski szowinizm
jedyne na co pomstować w świecie,to na to,że ludziom przede wszystkim od reklam i dobrobytu z nadproduckji w dupach się przewraca.Jedyne co było prostsze kiedyś,to to,że kiedyś ludzie nie uważali się za najpiękniejszych i nie czekali na idealną miłość,tylko się hajtali,robili jakieś dzieci i żyli szarym życie.Miało to plusy i minusy.

jeszcze z dwadzieścia lat temu nie znalazłabyś wielu ludzi,którzy przeżywają eksów,byłe itd.co teraz

Gość paluszek makowyy
dokładnie, teraz każdy sie uważa za nie wiadomo co, jak w mózgu siano i 100 lat za murzynami wciaz, ale powstają takie dody, ignorantki i egoistki ktore rajcuje zycie tu i teraz bez głębszych dywagacji. tacy niby cool jestesmy a słoma z butów zawsze wyjdzie.

Gość a ja.....
ja tez mam duze potrzeby, moj chlopak tez ma ale szanujemy sie i kochamy wiec nie robimy TEGO. czlowiek to nie zwierzatko ktora musi kopulowac jak ma na to ochote, bez przesady ;)

Gość a ja.....
ale malo takich porzadnych facetow, coraz mniej, masz racje wszyscy zaraz chcą do lozka. a dla mnie zwiazek to cos wiecej niz seks, wiec moge z seksem poczekac

magistrowie też byli bardziej prawdziwsi