Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dziewczyn po cesarce

mleko modyfikowane NAN Pro dla noworodka - jak często i ile ml podajecie?

Polecane posty

Gość gość
Co za idiotyzm odkopywać tematy sprzed 3 lat i dopisywać do nich co innego.

Gość gość
Dziecko trzeba dopajać! Nawet jak jest na piersi to najpierw pije a dopiero później się zmienia na bardziej syty i dziecko zaczyna jeść moje dziecko prawie wylądowało w szpitalu bo już było odwodnione tylko dlatego że słuchało się takich głupich rad że dziecku nie trzeba dawać pić.

Gość gość
Może to jest idiotyzm ale ludzie czytają często takie rzeczy i warto żeby poznali różne opinię nawet jeżeli temat był poruszony 10 lat wcześniej. A co do słuchania lekarzy też trzeba uważać bo mi lekarz po porodzie powiedział że jak będę karmić piersią to mogę wszystko jeść tylko nie słone i ostre teraz jest już na butelce od kąd wyszliśmy ze szpitala ma dopiero miesiąc a potrafi zjeść 160 ml byłam u trzech lekarzy i każdy mówi co innego ale postanowiłam słuchać najstarszego najbardziej doświadczonego i powiedział że jeżeli nic się nie dzieje to można karmić na zadanie bo dziecko wie kiedy i ile potrzebuje zjeść

Gość gość
Zaden idiotyzm, bo temat jest uniwersalny. Urodzilam dziecko w 2014 roku i czytam ten post, wiec oznacza to, ze po latach jednak, ktoś tu zagląda i szuka porady.

Gość nester
mi też wydaje się , ze ogrzewanie starych tematów nie jest niczym złym, tego typu tematy chyba się nie przedawniają ... ja sam tu wszedłem i przeczytałem cały wątek. co do dopajania na mleku modyfikowanym , to wydaje mi się , że to kwestia indywidualna, zresztą mleko modyfikowane przygotowywane jest z wodą.

Gość gość
A ja mam takie dziwne pytanie..... Czy miarka do mleka nan 3 ma taką samą pojemność co z nan 2 ? Kupiłam już 3 a w opakowaniu nie ma miarki... sypie się tak samo 7 miarek na 210 ml. Mogę używać tej miarki z 2 tylko czy to ta sama ilość czy te miarki jednak się różnią?

Gość gość
Miarki sa takie same roznia sie tylko kolorem