Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wichereczek

Proszę o obiektywną opinię mojego jadłospisu :)

Polecane posty

Gość nie nie nie znajoma
slabiutko. a powiedz smakuje ci to ? moj jadlospis jest hm.. miedzy 7 a 17 2 kanapki i z pół litra koli 17 - ziemniaki kotlet z piersi , ziemniaki , marchewka potem kanapki 2 i platki na mleku zjadlam ok. 2 godz temu

Ja bym powiedziala, ze teraz trzeba JESC, by ruszyl metabolizm, i ruszyc tyleczek ;) Cwiczylas przez miesiac tamtej diety? Policz sobie zapotrzebowanie kaloryczne, odetnij jakies 300 czy 400 (im wiecej mozesz jesc, tym wiecej mozna odjac). I nie licz na spektakularne efekty, moze organizm bedzie musial sie 'przestawic'. Ja korzystam z tej strony: http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html I polecam bieganie!

oczywiście że zmieniam mój jadłospis codziennie :) i tak, smakuje mi to, opieram się głównie na moich ulubionych produktach :)

Jakbys tylko jadla ze trzy razy tyle, byloby calkiem niezle 🖐️ I nie irytuj sie tak, napisalam tylko i wylacznie na Twoja prosbe :)

cześć dziewczyny . Tak przypadkiem weszłam na Twój topik wichereczku żeby przekonać sie co za menu ciekawe znajdę ale jak widzę to zestaw fajny tylko trochę mało warzyw. nabialu. Maslo odpada. Nie ma co sie spierać kobiety :-) bo każdy ma inny organizm i chudnie inaczej . Ja mam swoją bardzo skuteczna ale ćwicze i pływam . A tak po prawdzie to nie długo przestaniesz wogóle chudnac jak nadal będziesz tak jeść , ale to już Twój wybór a nasze opinie.

Gość kiskiskis
to gowno a nie jadlospis; ewentualnie jakis zart z twojej strony

Gość kiskiskis
jesz ok 700kcal gdybys zaczela teraz jesc 1200, schudniej znacznie szybciej- bo metabolizm uspiony dostanie kopa.

Gość kiskiskis
poza tym, pijac sama kawe na czczo hodujesz w sobie jedynie wrzody. to co zjesz rano i tak splalisz, wiec nie boj sie zjesc 250kcal chociaz:D