Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję pomocy

Gdy facet mówi: ,, Zobaczymy jak to będzie, niech to się ciągnie...

Polecane posty

Gość Potrzebuję pomocy

a wszystko wyjdzie w praniu....,, Co o tym sądzicie?

Gość Potrzebuję pomocy
Spotykamy się razem 2 miesiące.Mówi, że mu zależy, dba o mnie, zabiega ale... czuję, że coś jest nie tak :(

Gość twims
Że za wcześnie na poważne decyzje i widać trzeba przeczekać.

Gość twims
2 miesiące? Hmm, to powinniście za sobą szaleć...ale kto to wie, nie każdy związek zaczyna się schematycznie.

Gość Potrzebuję pomocy
Wybiega w przyszłość, planuje ze mną przyszły rok.Chcemy jechać razem na wakacje...ale czuję , że to wszystko z jego strony to nie prawda, że on się zadurzył we mnie tylko.Był długo w związku z kobietą i wydaje mi się, że ja jestem tylko jakby takim,, zapychaczem,, pustki...

Gość Potrzebuję pomocy
Szalejemy ale dziś doszłam do wniosku, że między nami wszytsko kręci się wokół seksu.Każdą wolną chwilę spędzamy w ,,łóżku,,. W sumie jak na razie to nasz jedyny temat...Nie wiem co mam myśleć.Poznał mnie ze swoimi znajomymi, niedługo pozna moją rodzinę...ale ....

Gość twims
Doradziłabym coś ale już mi się oczy kleją...i radzę: idź spać i się nie zastanawiaj, facet ma rację, wszystko wyjdzie w praniu. :)

Gość Matka Tereza
Po 2 miesiacach deklaracja wspolnego zycia do grobowej deski wydawałaby mi sie co najmniej nieszczera ;)

Gość Potrzebuję pomocy
Cholera jasna, ale ja chcę jużżżżżżżżżżżz, teraz chcę to wiedzieć!!! :D

Gość Potrzebuję pomocy
Ni3e deklarował miłości do grobowej deski ale planuje wspólny rok.Powiedział dwa tygodnie temu ...,, Jeżeli chciałabyś ze mną kiedykolwiek zamieszkać, a chciałbym żebyś chciała, bo ja tego chcę..., to byłoby super,,

Gość Potrzebuję pomocy
Nie wiem co mam myśleć.Bardzo mi na nim zależy ale jak on to spieprzy to obiecuję sobie jak tu leżę.Będę całe życie sama!!!!!! :) :)

Gość Potrzebuję pomocy
Myślisz, że za szybki?? Był w dłuuuuuuuuuuugim związku z dziewczyną i w sumie rozsstali się kilka miesięcy temu.Czuję, że coś jest nie tak, że on poprostu zapycha pustkę mną...

Gość Matka Tereza
A mozesz wyjasnic dlaczeo uwazasz sie za kryzysowa narzeczona? :) Co takiego mowi/robi lub nie mowi/nie robi z nie czujesz sie na 1 miejscu? Przeciez planuje z Toba to i tamto. Mogłby tego nie robic/mowic...

Gość aaaaaaaaaaaaah
słyszałam ten sam tekst,z tą różnicą ,że znamy się miesiąc - chce cie wyroochać,wspomnisz moje słowa - :(

Gość Potrzebuję pomocy
Wczoraj była między nami dziwna rozmaowa, oboje stwierdziliśmy, że nasz związek w sumie tak naprawdę opiera się tylko na seksie.Ok, wychodzimy sobie do pubu, clubu, ja poznałam go z moimi znajomymi, on z moimi.Przyjeżdza po mnie do pracy.Byliśmy razem na wycieczce ale tak na prawdę, nasze rozmwoy sprowadzają się tylko do przysłowiowego ,,rżnięcia,, :D i tak też nasz seks wygląda.Nie ukrywam, że poszliśmy szybko do łóżka bo już na piątej randce :D ale... było nam razem cudownie i nadal jest i stwierdzam, że jesteśmy tylko i wyłącznie dla łóżka..Niedługo będzie sytuacja, że spotkamy się wspólnie z jego byłą na bardzo dużej imprezie.Nie widział się z nią od momentu rozstania...Powiedział mi, że pewnie będzie chciała z nim rozmawiać bo on wie,, że ona go jeszcze kocha,, a ja na to: ,, No to pewnie już nie będzie tak miło póżniej ,, i nie będziesz się zachowywał jak zawsze, czyli przytulał mnie , całował i głaskał,, co zwykle robi gdy np wychodzimy do klubu...a on na to stwierdził,, no , a jak Ty uważasz, oczywiście, że nie, bo wiem, że ona mnie jeszcze kocha,,.. Koorva mać to chyba jakiś sen :D On się wogóle nie przejmuje, że zrobi mi tym ogromną przykrość... to jest chore Przepraszam za składnię ale piszę już z zamkniętymi oczami, a jutro na 7 do pracy :)

Gość Potrzebuję pomocy
Jeżeli po tych wszystkich słowach,które wypowiedział w moją stronę chce mnie tylko do łóżka to obiecuję sobie, że to koniec.Nigdy w moim życiu nie pojawi się żaden facet!!!

Gość Potrzebuję pomocy
Coś mi się wydaje, że wyprzedzę go zanim on to zrobi ...

Gość Matka Tereza
To chamsko powiedział. Skoro tak mu żal panny to niech nie idzie na impreze wcale. Twoje uczucia nie sa mniej wazne od jej uczuc. Przekaz mu to z pozdrowieniami ode mnie ;)

Gość Potrzebuję pomocy
Chyba nie dojdzie nawet do wspólnej imprezy...

Gość Matka Tereza
Co, zerwał/aś?

Gość Potrzebuję pomocy
Do wspólnego mieszkania ani do wspólnego niczego!!!!!! :(

Gość Matka Tereza
No to pisz co sie dzieje. Ja tez jestem w glebokiej dupie w podobnym zwiazku. ten sam staż :)

Gość Potrzebuję pomocy
Nie ale przed nami rozmowa, ciekawa jestem co będzie miał do powiedzenia.Jeżeli powie mi : ,, że nie może mi nić obiecać, bo nie wie co będze,, to chyba to będzie nasza ostatnia rozmowa!

Gość Potrzebuję pomocy
ale powiedz moja Droga, co Ty o tym sądzisz, tak z boku.Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj...

Gość Matka Tereza
ale on NAPRAWDE nie moze Ci nic obiecac. To jest uczciwe. Za to kwestia obecnosci jego bylej w jego zyciu jest niefajna. Zapytaj go czy odpowiada mu układ bez zobowiazan to sie dowiesz. Moj mi powiedzial ze nie chce tak choc tez nie obiecywal (tak samo)

Gość Potrzebuję pomocy
Tak strasznie mi na nim zależy ale z drugiej strony jak mam życć w związku, w którym mam się ciągle zastanawiać, czy on jej dalej nie kocha i że mógłby do niej wrócić to ja w takim razie dziękuję koorva za takie relationship :-O Choć z drugiej strony ciągle mi powtarza, że mu na niej nie zależy, że teraz jestem ja, że on z nią nie chce już być, że on coś do mnie czuje, że to na mnie mu zależy i że to ja jestem w jego zyciu najważniejsza... Już sama nie wiem... :-o

Gość Matka Tereza
Jak facet tak mówi to mi sie tak w głebi ;) zdaje ze nie jest pewien sam czego chce i czy tylko seks czy zaangazowanie. Jest opcja ze jestes 'przejsciowa' ALE to wyczujesz nie po slowach a po czynach. Czy bedzie inwestowal w wasz zwiazek(nie, nie chodzi mi tylko o kase:), czy bedzie dbał o Ciebie, takie duperele

Gość Potrzebuję pomocy
Więc uważasz, że jeśli skusiłby się ze mną na związek bez zobowiązań czyt. tylko łóżko, to znaczy, że chodzi mu tylko o jedno? :) :-o masakra, nie wierzę, ale chyba będę musiała :D Powiedziałam mu kiedyś, że jeśli kiedykolwiek się rozstaniemy to nie ma co liczyć na wspólny seks.Wiem, że mu ze mną bardzo dobrze, może boi się ,że to straci i dlatego mi klepie te wszystkie kłamstwa? :)

Gość Matka Tereza
przede wszystkim nie mozesz dopuscic do tej imprezy. Czyli popros go zebyscie nie szli na nia, bo nie chcesz rac 2 skrzypiec bo on jest wciaz odpowiedzialny za jej uczucia choc nie sa juz para.

Gość nowomoda noeologizmów
nie wiem, o Ci doradzić, bo nigdy nie plątałam się w jakieś historie z byłymi moi ex to byłą moja sprawa, ex faceta to była ego sprawa i te dwa światy się nie łączyły