Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa Kasia

Faceci nie lubią grubych kobiet :( mam dowody :(

Polecane posty

Gość _Ojojoj_
Hmm, to jak się dobrze zastanowić to ja też kalkulowałam, przecież założyłam, że musi mnie kochać i już ;). Zimna małpa ze mnie ;p. Jesteśmy razem 11 lat, pokochał mnie z dodatkowymi kilogramami i kocha nadal. Czy dbam o siebie? Tak dbam, bo lubię i tak też było zawsze.

Gość bzdura to jest
faceci lubia ksztalty u kobiet :P wiem, bo nawet pies na kosci juz nie leci a kobieta ma byc kobieca a nie figura przypominac faceta :P

Gość kamelija
Jeśli byś mogła to opis proszę też. :-)

Gość maryna.a
nie można generalizować, dziewczyna musi mieć też ów wabik, który przyciąga, ale randki w ciemno nie zawsze pozwalają go odnaleźć. Kasiu! Walcz z kilogramami - poczujesz się lepiej!!!

Gość mi mala z pracy
Moorland, wg Ciebie tylko mezczyzna pracujacy fizycznie moze byc szczuply? ;) Lenistwo objawia sie rowniez tym, ze po pracy nie chce sie poruszac, pocwiczyc, ze nie chce sie zdrowo odzywac, ze nie chce sie angazowac w rozne czynnosci i aktywnosci, ze nie interesuje sie swoja waga i wygladem. To tez jest lenistwo.

Gość _Ojojoj_
mi mala z pracy Ty nie cierpisz nadwagi, a ja nadwagę zniosę, bo mam świadomość, że nie zawsze jest wynikiem lenistwa. Słyszałaś o niedoczynności tarczycy, chorobie hashimoto, zaburzeniach łaknienia, chorobach wymagających leczenia sterydami i wielu, wielu innych? To czego nie cierpię z pewnością, to głupota i chamstwo, a panowie których cytowała autorka tego wątku, tym się wykazali. Pytam zatem co gorsze, jej nadwaga czy ich gburowatość? Ja mężczyznę z nadwagą mogłabym pokochać z pewnością, ale gbura, chama czy głupka nigdy.

Gość maryna.a
teksty były koszmarne, karygodne, ale Kasia nie ma nadwagi tylko jest otyła, nam wszystkim łatwo o tym pisać, bowiem piszemy o swoich partnerach i mężach, a dziewczyna chciałaby dopiero kogoś pokochać... z otyłością ma znacznie mniejsze szanse.

Gość facet nie moze byc szczupły
szczupły facet nie ma powodzenia tylko bearsy i koksy

Gość ojojdobrze pisze
:classic_cool: sama po sterydach mam owal twqarzy przypominajacy ksiezyc w pelni :P dlatego coraz rzadziej sie usmiecham :P zmarszczki mi sie uwydatnily a hoshimoto to tez nie przelewki. zaburzenia odbijaja sie mocno na psychice :classic_cool:

Gość zgadzam sie facet
ma byc facet. gora miecha miesni i testosteronu :P a wlochy ma miec wszedzie. czy na kafe jest taki przynajmniej jeden prawdziwny mezczyzna ? ale sie podniecilam :classic_cool:

Gość mi mala z pracy
czytajcie ze zrozumieniem. wykluczalam czynniki chorobowe, niezalezne od nas. owszem, facet ma byc szczuply, ale i przypakowany;) miesniami, nie sadlem, bo sobie 3 kotlecikow pod rzad ciezko odmowic:P no ale on jest taaaki slodki misiu, nalezy mu sie, prawda?;)

Gość czytac ze zrozumieniem to sztu
ka :classic_cool: dajesz korki, mi mala ?

Gość hskja
Ok, a czy jak mój facet wyłysieje, bo robią mu się znaczne zakola, to tez mam go pierdolnąć w dupę i szukać nowego z bujną fryzurą?? No bo to logiczne, że łysi facei są mniej atrakcyjni!!! Jeśli wygląd opiera się na wyglądzie i pożądaniu to wiadomo,że nie ma racji bytu na dłuższą metę!! ludzie się zmieniają, w ciąży tyją, również chorują, starzeją się i co wtedy???? Szukac nowych ładniejszych???

Gość czy na sali jest
prawdziwy menszcyzna ?

Gość hskja
jeśli związek opiera się na wyglądzie i pożądaniu to nie ma racji bytu na dłuższą metę.

hskja jeśli związek opiera się na wyglądzie i pożądaniu to nie ma racji bytu na dłuższą metę. niedokonca sie z tym zgodze... zwiazek powinen opierac sie na pozadaniu (wiadomo ze nie tylko na tym...) ... tylko niektorzy tu nie potrafia zrozumiec ze jednego pociaga cos innego a drugiego zupelnie cos innego :)

Gość na pewno dziewczyny nie lubia
chudzielców takich zwlaszcza o wąskich w ramionach choc moze sie jaka zakochac pomimo tego a faceci to róznie bo sa tacy co lubią drobne małe takie bardziej dziewczynki ale wiecej jest facetow co lubia bardziej kobiece

Gość a ja tęsknie za SMUTNĄ PUSIĄ
!!!! :o

Gość hskja
No to pytam, czy jak mój facet wyłysieje, to mam szukac nowego piękniejszego z bujną czupryną, bo jest bardziej sexi?

Gość taki co lubi male
drobne i dziewczece to pejdofil :P

Gość mi mala z pracy
dodam, ze facet powinien rodzic sie juz z silownia i basenem min 2 razy w tyg wpisanymi w grafik tabula rasa, ale z tymi dwoma punktami :P

Gość _Ojojoj_
mi mala z pracy ja widziałam, że na bodajże pierwszej stronie wątku pisałaś, że wykluczasz czynniki chorobowe, ale jakoś przez pryzmat Twoich pozostałych wypowiedzo nie wierzę, że to wpływa na Twój osąd spontaniczny. Widząc kogoś otyłego na ulicy raczej nie zastanawiasz się czemu tak jest, zwyczajnie uznajesz go za leniwego grubasa, mam rację? Sama mam kumpelę, która przy wzroście 158cm waży mocno ponad 100kg. Doszło do tego, że wylądowała w szpitalu z niewydolnościami różnego typu i zagrożeniem życia. Schudła po tamtym zdarzeniu 20kg, póki co. Jednak widząc ją na ulicy pomyślałabyś: "Boże jaka wielka", a nie "Jak super, że o siebie walczy", bo nie masz pojęcia co dziewczyna przeżyła, a nie daj boże gdyby coś akurat wtedy jadła, i co z tego, że byłby to batonik dietetyczny, albo jabłko.

Gość na pewno dziewczyny nie lubia
w praktyce to wyglada jednak tak ze sie lubi co sie ma zwłaszcza facet jak ma potrzebe to byle chetna szpara była