Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netiana

Ciąża mimo krwawienia.

Polecane posty

Gość netiana

Witam was drogie kobietki. Mam 21lat zaczeliśmy się jakoś poł roku temu starać z nażeczonym o dzidzie. Niewychodziło ale stwierdzilismy że będzie to będzie. Cykle mam regularne co 26dni i trwające 5-6dni krwawienia. Ostatnio dostałam regularnie krwawienie które jednak trwało 2 dni i i 2dni takich ledwo co plamień. Mierzę temp. więc zauważyłam że utrzymuje mi się ona już 36 dni na podwyższonym poziomie ... co o tym sądzicie ? Nie robiłam testu bo krwawienie bylo ... ale teraz zaczynam schizować bo tempka nie spadła a już sie teoretycznie zaczyna kolejna owulka ... ale tmp z poprzedniej mi nie spadła ... Proszę o rady dodam że okres miałam już około 2 tygodnie temu...

Gość netiana
Nikt nic nie powie :(( Kobietki proszę was

Gość ?????????.........????????????
dlaczego nie zrobisz testu?

Źle to ujelam :P Ja zrobiłam dwa testy które wyszły negatywnie a ja nadal sie czułam jakbym w ciazy była... Zrobiłam test dwa tygodnie po okresie i okazało się że jednak miałam rację i się udało życze powodzenia :D:)

Gość bosheeeee pol rok
u sie starasz masakra strasznie duzo masz schizy nie jestrs w ciazy i staraj sie dalej znazeczonym przez ż z kropka buhahaha

Gość lauradkcdkdeufvodsc
witaj moja przyjaciolka dowiedziala sie o ciazy dopiero w 21 tyg ciazy dlatego ze miala caly czas normalne krwawienia, nie starali sie wtedy wogle o dziecko, ciezko pracowala, duzo dzwigala i podrodze byly i swiata i sylwester i urodziny i karnawal wiec dosc rozrywkowo alkoholowy czas , naszczescie maly to okaz zdrowia, brzuch miala plaski i tez robila jakos test bo jej maz stwierdzil ze jakby piersi ma deczko wieksze ale wyszedl negatyw i zapomnieli o sprawie, a potem szok na kontroli u gina, wogle to cala ciaze nie miala zadnych dolegliwosci i porod stosunkowo lekki i szybki a najlepsze ze zawsze sie zapezpieczali prezerwatywa i jak tu wierzyc w antykoncepcje

Gość z warmii i mazur
Objawy przedmiesiączkowe są łudząco podobne do tych ciążowych. Temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie, ponieważ w organizmie jest duże stężenie progesteronu. Gdy stężenie progesteronu spada, to obniża się temperatura i kobieta dostaje miesiączkę. Poczytaj sobie o metodach naturalnego planowania rodziny.